تاریخچه ی:
نان باگت
تفاوت با نگارش: 1
| + | !مقدمه |
| + | __نان باگت__، نوعی ((نان)) فرانسوی است که با توجه به اینکه درازای آن از پهنایش بیشتر است، به راحتی قابل تشخیص می باشد. نان باگت استاندارد، 5 تا 6 سانتی متر عرض داشته و طول آن گاهی به یک متر هم می رسد. در برخی مناطق به نام باگت، نان فرانسوی هم اطلاق می شود. |
| + | از باگت های کوتاه تر برای تهیه انواع ((ساندویچ)) استفاده می کنند. همچنین می توان این نان را برش زده و همراه با ((پنیر)) یا مواد دیگر مصرف نمود. نوعی ((صبحانه)) سنتی در کشور فرانسه، از نان های باگت برش زده تهیه می شود که روی نان را با ((مربا)) پوشانده اند و در کاسه محتوی ((قهوه)) یا ((شکلات داغ)) قرار می دهند تا قبل مصرف کاملاً نرم شود. |
| | | |
- | __نان باگت__، نوعی ((نان)) فرانسوی است که با توجه به اینکه درای آن از پهنایش بیشتر است، براحتی ابل تشخیص ی باشد. نان باگت استاندارد، 5 تا6 ساتی مر عرض داشت طول ن هی به یک متر هم می سد. در برخی اطق به نام اگت، نان فرانسوی هم اطلاق می شود. |
+ | نان باگت به دان ری ترد ((ع)) طبو ((ه|کره)) مر ات. |
- | از باگت های کوتاه تر برای تهیه انواع ((ساندویچ)) استفاده می کنند. همچنین می توان این نان را برش زد و همراه با ((پنیر)) یا مواد دیگر مصرف نمود. نوعی ((صبحانه)) سنتی در کشور فرانسه، ا ان های باگت برش زده تهیه می شود که روی نان را با ((مربا)) پوشانده اند و در کاسه محتوی ((قهوه)) یا ((شکلات داغ)) قرار می دهند تا قبل مصرف کاملاً نرم شود. نان اگت به داشتن رویه ترد و ((طعم)) مطبوع ((کره «ماده غذایی»)) معروف است.
نان باگت را اغلب به کشور فرانسه و مخصوصاً شهر پاریس بسیار مربوط می دانند؛ اگرچه این نوع نان، تنها نان فرانسوی نیست. به هر حال امروزه در تمام نقاط جهان این نوع نان را تهیه و مصرف می کنند. البته در کشور فرانسه، نان های باگت با طول و پهنای متفاوت، هرکدام نام مخصوص به خود را دارند. |
+ | نان باگت را اب به کشور ((فرانه)) و مخصوصاً شهر ((پاریس)) بسیار مربوط می دانند؛ اگرچه این نوع نان، تنها نان فرانسوی نیست. به هر حال امروزه در تمام نقاط جهان این نوع نان را تهیه و مصرف می کنند. البته در کشور فرانسه، نان های باگت با طول و پهنای متفاوت، هر کدام نام مخصوص به خود را دارند. |
| | | |
| !همچنین ببینید | | !همچنین ببینید |
| *((نان تست)) | | *((نان تست)) |
| *((نان لواش)) | | *((نان لواش)) |
| *((نان سرخ شده)) | | *((نان سرخ شده)) |
| *((نان سنگک)) | | *((نان سنگک)) |
| *((نان تافتون)) | | *((نان تافتون)) |
| *((نان روتی)) | | *((نان روتی)) |
| *((نان تورتیلا)) | | *((نان تورتیلا)) |
- | |
+ | *((نان سبوس دار)) |