تاریخچه ی:
موضوعات ویژه شیمی
تفاوت با نگارش: 19
| *((برندگان جایزه نوبل شیمی)) | | *((برندگان جایزه نوبل شیمی)) |
| *((حفاظت شیمیایی پوست)) | | *((حفاظت شیمیایی پوست)) |
| *((شوینده دندان)) | | *((شوینده دندان)) |
| *((عطر)) | | *((عطر)) |
| *((قورباغه سمی)) | | *((قورباغه سمی)) |
| *((لاک ناخن)) | | *((لاک ناخن)) |
| *((مول)) | | *((مول)) |
| *((مدل اتمی بور)) | | *((مدل اتمی بور)) |
| *((کاربردهای صنعتی اکسیژن)) | | *((کاربردهای صنعتی اکسیژن)) |
| *((فلز در دوران باستان)) | | *((فلز در دوران باستان)) |
| *((غذهای پوست را می شناسید؟)) | | *((غذهای پوست را می شناسید؟)) |
| *((شیمی در کشاورزی)) | | *((شیمی در کشاورزی)) |
| *((تقطیر)) | | *((تقطیر)) |
| *((تبخیر)) | | *((تبخیر)) |
| *((پیوند کووالانسی)) | | *((پیوند کووالانسی)) |
| *((پیوند سیگما)) | | *((پیوند سیگما)) |
| *((پیوند پی)) | | *((پیوند پی)) |
| *((آنالیز بنزین از نفت)) | | *((آنالیز بنزین از نفت)) |
| *((معرف رنگی)) | | *((معرف رنگی)) |
| *((صنعت دباغی)) | | *((صنعت دباغی)) |
| *((درمان سرطان)) | | *((درمان سرطان)) |
| *((آلودگی آب)) | | *((آلودگی آب)) |
| *((فنل)) | | *((فنل)) |
| *((پنیسیلین)) | | *((پنیسیلین)) |
| *((مداد)) | | *((مداد)) |
| *((جسم شبتاب)) | | *((جسم شبتاب)) |
| *((کیمیاگری)) | | *((کیمیاگری)) |
| *((فلز)) | | *((فلز)) |
| *((خواص فلزات)) | | *((خواص فلزات)) |
| *((صنعت چرمسازی)) | | *((صنعت چرمسازی)) |
| *((آب معدنی)) | | *((آب معدنی)) |
| *((صنعت شیشهسازی)) | | *((صنعت شیشهسازی)) |
| *((نظریه اتمی دالتون)) | | *((نظریه اتمی دالتون)) |
| *((انگشت نگاری)) | | *((انگشت نگاری)) |
| *((شیمی مو)) | | *((شیمی مو)) |
| *((تحولات بارز در شیمی)) | | *((تحولات بارز در شیمی)) |
| *((آب سخت)) | | *((آب سخت)) |
| *((درمان ترشی معده)) | | *((درمان ترشی معده)) |
| *((کنسرو کردن مواد غذایی)) | | *((کنسرو کردن مواد غذایی)) |
| *((زباله هستهای)) | | *((زباله هستهای)) |
| *((نور شیمی)) | | *((نور شیمی)) |
| *((تمیز کاری شیمیایی شیشه)) | | *((تمیز کاری شیمیایی شیشه)) |
| *((تمیزکاری شیمیایی فلزات)) | | *((تمیزکاری شیمیایی فلزات)) |
| *((آنالیز هوا)) | | *((آنالیز هوا)) |
| *((آنتی بیوتیک)) | | *((آنتی بیوتیک)) |
| *((علم شیمی)) | | *((علم شیمی)) |
| *((شیمی در آشپزی)) | | *((شیمی در آشپزی)) |
| *((آب اکسیژنه)) | | *((آب اکسیژنه)) |
| *((داروهای ضد سرطان)) | | *((داروهای ضد سرطان)) |
| *((ماده حیات)) | | *((ماده حیات)) |
| *((کروماتوگرافی)) | | *((کروماتوگرافی)) |
| *((کروماتوگرافی تقسیمی)) | | *((کروماتوگرافی تقسیمی)) |
| *((کروماتوگرافی جذب سطحی)) | | *((کروماتوگرافی جذب سطحی)) |
| *((صنعت رنگ سازی)) | | *((صنعت رنگ سازی)) |
| *((صنعت رنگ رزی)) | | *((صنعت رنگ رزی)) |
| *((قوانین تغییرات شیمیایی)) | | *((قوانین تغییرات شیمیایی)) |
| *((جداسازی اجزای در کروماتوگرافی)) | | *((جداسازی اجزای در کروماتوگرافی)) |
| *((کروماتوگرافی کاغذی)) | | *((کروماتوگرافی کاغذی)) |
| *((الکترو نگاتیوی)) | | *((الکترو نگاتیوی)) |
| *((کاتالیزور و واکنش شیمیایی)) | | *((کاتالیزور و واکنش شیمیایی)) |
| *((تثبیت نیتروژن)) | | *((تثبیت نیتروژن)) |
| *((تاریخچه تهیه مس)) | | *((تاریخچه تهیه مس)) |
| *((آشنایی اجمالی با آمینها)) | | *((آشنایی اجمالی با آمینها)) |
| *((نحوه تولید گاز مایع)) | | *((نحوه تولید گاز مایع)) |
| *((رنگ کردن مو)) | | *((رنگ کردن مو)) |
| + | ---------------------- |
| *((بافت خون)) | | *((بافت خون)) |
| *((گویچههای سفیدخون)) | | *((گویچههای سفیدخون)) |
- | *((نکاتی بارز کروماتوگرافی کاغذی)) |
+ | *((نکات بارز کروماتوگرافی کاغذی)) |
| *((آدنوزین تری فسفات)) | | *((آدنوزین تری فسفات)) |
| *((فتوسنتز)) | | *((فتوسنتز)) |