تاریخچه ی:
لرزونک
!لرزونک
این ((دسر)) به دلیل داشتن طبعی سرد برای روزه داران بسیار مناسب است و در سفره ی افطار جلوه ی خاصی دارد.
{picture file=img/daneshnameh_up/c/c9/badam.gif}
!طرز تهیه:
* نشاسته را با 2 لیوان آب خیس کرده و پس از ته نشین شدن، آب اضافی آن را خالی می کنیم.
* ((نشاسته))، شکر، 6 لیوان آب، ((گلاب)) را با هم مخلوط کرده و از صافی می گذرانیم.
* از مخلوط مواد همراه با ((زعفران)) در قابلمه ی پیرکس با لعابی می ریزیم، روی حرارت تند می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا به جوش آید.
* پس از جوشیدن مواد، حرارت را کم می کنیم و آن قدر به هم زدن ادامه می دهیم تا حباب هایی ظاهر شده و غلیظ شود.
* در این مرحله خلال ((بادام)) را به لرزانک اضافه می کنیم، فوراً آن را در ظرف مناسبی می ریزیم و می گذاریم تا کاملاً سرد شود.
* روی لرزانک را می توان با خلال ((پسته)) تزئین کرد.
!منبع:
مجله هنر آشپزی