| این ((دسر)) به دلیل داشتن طبعی سرد برای روزه داران بسیار مناسب است و در سفره ی افطار جلوه ی خاصی دارد. | | این ((دسر)) به دلیل داشتن طبعی سرد برای روزه داران بسیار مناسب است و در سفره ی افطار جلوه ی خاصی دارد. |
- | - نشاسته را با 2 لیوان آب خیس کرده و پس از ته نشین شدن، آب اضافی آن را خالی می کنیم. - ((نشاسته))، شکر، 6 لیوان آب، ((گلاب)) را با هم مخلوط کرده و از صافی می گذرانیم. - از مخلوط مواد همراه با ((زعفران)) در قابلمه ی پیرکس با لعابی می ریزیم، روی حرارت تند می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا به جوش آید. - پس از جوشیدن مواد، حرارت را کم می کنیم و آن قدر به هم زدن ادامه می دهیم تا حباب هایی ظاهر شده و غلیظ شود. - در این مرحله خلال ((بادام)) را به لرزانک اضافه می کنیم، فوراً آن را در ظرف مناسبی می ریزیم و می گذاریم تا کاملاً سرد شود. - روی لرزانک را می توان با خلال ((پسته)) تزئین کرد. |
+ | * نشاسته را با 2 لیوان آب خیس کرده و پس از ته نشین شدن، آب اضافی آن را خالی می کنیم. * ((نشاسته))، شکر، 6 لیوان آب، ((گلاب)) را با هم مخلوط کرده و از صافی می گذرانیم. * از مخلوط مواد همراه با ((زعفران)) در قابلمه ی پیرکس با لعابی می ریزیم، روی حرارت تند می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا به جوش آید. * پس از جوشیدن مواد، حرارت را کم می کنیم و آن قدر به هم زدن ادامه می دهیم تا حباب هایی ظاهر شده و غلیظ شود. * در این مرحله خلال ((بادام)) را به لرزانک اضافه می کنیم، فوراً آن را در ظرف مناسبی می ریزیم و می گذاریم تا کاملاً سرد شود. * روی لرزانک را می توان با خلال ((پسته)) تزئین کرد. |