منو
 صفحه های تصادفی
آگاهی ائمه از قرآن
پلانکتون
ماکس وبر
نوترینو
منشا میکرو ارگانیسمها
عوامل جهش زا و تشخیص آنها
درس تکنولوژی سازه های چوبی
بیست ویژگی برتر پیامبر قبل از بعثت
جهیزیه فاطمه علیها سلام
انبارهای ذخیره
 کاربر Online
389 کاربر online
تاریخچه ی: قهوه و اثر آن بر دیابت

تفاوت با نگارش: 2

Lines: 1-13Lines: 1-22
-
مطالعات نشان می دهد نویدن چندین فنجان قهوه در روز به متابولیسم قند در بدن کمک می کند.

محققان هلن
دی اعلام کردند نوشیدن یک فنجان قهوه یا بیشتر که میلیونها نفر به هنگام برخاستن از خواب صبح ها می نوشند،ممکن است خطر ابتلا به دیبت را کاهش دهد.

دانشمندان در آمستردام گفتند، ترک
یبات موجود در قهوه به سوخت و ساز قند در بدن کمک می کند. از این رو موجب کاهش خطر دیابت می شود که ۱۳۰ میلیون نفر در جهان به آن مبتلا هستند.

طبق گفتهRob Van Dam از دانشگاه آمستردام، " این اولین
مطالعه و پژوهشی است که نشان می دهد قهوه م تواند برای دیابت نوع دوم مفید باشد. "

فرقی نمی کند ق
هوه به صورت کاپوچینو، اسپرسو یا نسکافه باشد، قهوه حاوی مواد معدنی است مانند منیزیم، پتاسیم و دیگر مواد مغذی که فواید درمانی فراوانی دارند.
Van Dam و همکاران
ش نمی دانند دام یک از ترکیبات قهوه مؤثر هستد یا این رکیبات چونه علیه دیابت فعالیت می کنند، اما وقتی مصرف قهوه را با خطر دیابت بزرگسالان ( نوع دوم ) بررسی کردند، دریافتند هر قدر افراد، بیشتر قهوه می نوشند، خطر ابتلا آنها به بیماری دیابت کمتر است.

افرادی که ۷
فنجان یا بیشتر در روز قهوه می نوشیدند ۵۰ درصد کمتر احتمال داشت به دیابت مبتلا شوند. نوشیدن چندین فنجان کمتر، تأثیر کمتری داشت.
طبق گفته Van Dam برای اکثر افراد بد نیست که مقدار متعادلی قهوه بنوشند.

اما وی اف
زود: " این یافته جدید باید با مطالعات و پژوهش های دیگر تأیید شود و صرفاً رسیدن به این یافته جدید به این معنی نیست که افراد باید مقدار زیادی قهوه در روز بنوشند. " طبق گفته Van Dam مطالعات نشان داده اند که افراط در نوشیدن قهوه می تواند میزان کلسترول و خطر پوکی استخوان را افزایش دهد یا فرد را نسبت به بیماریهای استخوان آسیب پذیرتر و حساس تر کند.

اگر دانشمندان در مورد ترکیبات فعال
قهوه، اطلاعات بیشتر داشتند، می توانستند نوعی قهوه درست کنند که ترکیبات مفید بیشتر و ترکیبات مضرّ کمتری داشته باشد.

دیابت یک بیماری مزم
ن است که در اثر کمبود انسولین حاصل می شود. دیابت نوع دوم از طریق ناتوانی در تولید انسولین کافی یا ناتوانی در کاربرد انسولین به طور مناسب حاصل می شود. افراد مبتلا به دابت نوع دوم نمی توانند انسولین کافی تولید کنند و از این رو به تزریق روزانه انسولین نیاز دارند. اضافه وزن یک عامل خطرزای بسیار معمول و قابل اجتناب در ایجاد بیماری دیابت است.

برگرفته از سایت iranhoo
+!مورترین داروی طبیی دیابت
*مطالعات نشان میدهد نوشیدن چندین فنجان ((قهوه)) در روز به ((متابولیسم قند در بدن)) کمک میکند.
 +*محققان هلندی اعلام کردند نوشیدن یک فنجان قهوه یا بیشتر که میلیونها نفر به هنگام برخاستن از خواب صبح‌ها می‌نوشند، ممکن است خطر ابتلا به ((دیابت قندی|دیابت)) را کاهش دهد.
 +
 +*دانشمندان در آمستردام گفتند، ترکیبات موجود در قهوه به سوخت و ساز قند در بدن کمک می‌کند. از اینرو موجب کاهش خطر دیابت می‌شود که ۱۳۰ میلیون نفر در جهان به آن مبتلا هستند. طبق گفته Rob Van Dam از دانشگاه آمستردام ، " این اولین مطالعه و پژوهشی است که نشان می‌دهد قهوه می‌تواند برای دیابت نوع دوم مفید باشد." فرقی نمی‌کند قهوه به صورت کاپوچینو ، اسپرسو یا ((نسکافه)) باشد، قهوه حاوی مواد معدنی است مانند ((منیزیم)) ، ((پتاسیم)) و دیگر مواد مغذی که فواید درمانی فراوانی دارند. Van Dam و همکارانش نمی‌دانند کدام یک از ترکیبات قهوه مؤثر هستند یا این ترکیبات چگونه علیه دیابت فعالیت می‌کنند، اما وقتی مصرف قهوه را با خطر دیابت بزرگسالان ( نوع دوم ) بررسی کردند، دریافتند هر قدر افراد ، بیشتر قهوه می‌نوشند، خطر ابتلا آنها به بیماری دیابت کمتر است.
 +*افرادی که ۷ فنجان یا بیشتر در روز قهوه می‌نوشیدند ۵۰ درصد کمتر احتمال داشت به دیابت مبتلا شوند. نوشیدن چندین فنجان کمتر، تأثیر کمتری داشت. طبق گفته Van Dam برای اکثر افراد بد نیست که مقدار متعادلی قهوه بنوشند. "اما این یافته جدید باید با مطالعات و پژوهش های دیگر تأیید شود و صرفاً رسیدن به این یافته جدید به این معنی نیست که افراد باید مقدار زیادی قهوه در روز بنوشند. " طبق گفته Van Dam مطالعات نشان داده‌اند که افراط در نوشیدن قهوه می‌تواند میزان ((کلسترول)) و خطر ((پوکی استخوان)) را افزایش دهد یا فرد را نسبت به ((بیماریهای استخوان)) آسیب پذیرتر و حساستر کند.
 +
 +*اگر دانشمندان در مورد ترکیبات فعال قهوه ، اطلاعات بیشتر داشتند، می‌توانستند نوعی قهوه درست کنند که ترکیبات مفید بیشتر و ترکیبات مضرّ کمتری داشته باشد.
 +||دیابت یک بیماری مزمن است که در اثر کمبود ((انسولین)) حاصل می‌شود. ((دیابت نوع دوم)) از طریق ناتوانی در تولید انسولین کافی یا ناتوانی در کاربرد انسولین بطور مناسب حاصل می‌شود. افراد مبتلا به دیابت نوع دوم نمی‌توانند انسولین کافی تولید کنند و از اینرو به تزریق روزانه انسولین نیاز دارند. اضافه وزن یک عامل خطرناک بسیار معمول و قابل اجتناب در ایجاد ((دیابت قندی|بیماری دیابت)) است.||
 +!مباحث مرتبط با عنوان
 +*((خواص چای))
 +*((خواص دارویی قهوه))
 +*((داروهای حاوی کلسیم))
 +*((دیابت قندی))
 +*((دیابت نوع دوم))
 +*((قهوه))
 +*((متابولیسم قند در بدن))
 +*((نسکافه))
 +*((نقش تغذیه در دیابت))

تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 چهارشنبه 03 خرداد 1385 [12:40 ]   5   سبحانی      جاری 
 دوشنبه 22 اسفند 1384 [14:01 ]   4   حسین خادم      v  c  d  s 
 یکشنبه 21 اسفند 1384 [11:47 ]   3   حسین خادم      v  c  d  s 
 دوشنبه 25 آبان 1383 [11:11 ]   2   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 شنبه 02 آبان 1383 [05:36 ]   1   وجیهه توسلی      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..