تاریخچه ی:
غذاهای فاقد مواد مغذی
V{maketoc}
!تعریف
اصطلاح __غذاهای فاقد مواد مغذی__ به آن دسته از ((غذا|غذاها)) اطلاق می شود که یا برای ((سلامتی)) مضر بوده و یا __ارزش غذایی__ بسیار کمی دارند. اگر یک رژیم غذایی، مملو از غذاهای فاقد مواد مغذی باشد، چنین رژیمی به هیچ عنوان یک ((رژیم غذایی)) متعادل به حساب نمی آید.
تهیه غذاهای فاقد مواد مغذی __ارزان__ تمام می شود، این غذاها راحت مصرف می شوند و از آنجا که مقادیر بالایی ((چربی))، ((نمک)) یا ((شکر <ماده غذایی>|شکر)) دارند خوشمزه هستند. معمولاً این غذاها، تنها ((کالری)) بالایی دارند.
!مثال
*((چیپس سیب زمینی))
*((نوشیدنی غیر الکلی))
*((همبرگر|همبرگری)) که ((چربی)) زیاد و ((سس)) فراوان دارد.
!اثرات زیان آور غذاهای فاقد مواد مغذی بر سلامتی
به دلیل جذابیت این دسته غذاها، صنعت تولید آن بسیار گسترش یافته است. سازندگان این دسته غذاها در بازاریابی و تبلیغات بسیار موفق بوده اند و به همین دلیل، مصرف این غذاها تا حدی زیاد شده که در بیشتر کشورها، متخصصین ((تغذیه)) بسیار نگران سلامتی افراد مصرف کننده هستند. اغلب، نوجوانان و کودکان، به طرف این غذاها جذب می شوند و از آنجا که مواد مغذی ندارند، باعث ((سوء تغذیه)) کودکان و نوجوانان می شوند.
از نظر متخصصین تغذیه، رژیم غذایی که سرشار از غذاهای فاقد مواد مغذی باشد ((بیماری| بیماری های)) مختلفی از جمله ((چاقی))، ((پوکی استخوان)) و ((بیماری قلبی)) را ایجاد می کند. چنین رژیم غذایی در نهایت منجر به سوء تغذیه، کمبود ((ویتامین)) و دیگر مشکلات تغذیه ای می شود.
!همچنین ببینید
*((غذاهایی که سریع آماده می شوند))
*((بیماری))
*((سلامتی))