منو
 کاربر Online
877 کاربر online
Lines: 1-39Lines: 1-39
-غذاهایی ک سریع آاده می شند +V{maketoc} />!دم
 این دسته از ((غذا))ها __سریع آماده شده__ و مدت زمان بسیار کمی برای ((خوردن)) آنها صرف می شود. صنعت تولید این غذاها بسیار وسیع و سرمایه دار است و این صنعت مخصوصاً در ((قرن 21))، با سرعت وصف ناشدنی در حال رشد می باشد. از طرفی تعداد معدودی از افراد در ((خانه)) غذا می پزند و اکثر مردم، مخصوصاً جوانان انواع __غذاهایی که سریع حاضر شوند__ را ترجیح می دهند.  این دسته از ((غذا))ها __سریع آماده شده__ و مدت زمان بسیار کمی برای ((خوردن)) آنها صرف می شود. صنعت تولید این غذاها بسیار وسیع و سرمایه دار است و این صنعت مخصوصاً در ((قرن 21))، با سرعت وصف ناشدنی در حال رشد می باشد. از طرفی تعداد معدودی از افراد در ((خانه)) غذا می پزند و اکثر مردم، مخصوصاً جوانان انواع __غذاهایی که سریع حاضر شوند__ را ترجیح می دهند.
-این دسته از غذاها را می توان تلفنی سفارش داد و به راحتی تنها با زدن یک تلفن به ((رستوران)) یا دیگر جاهایی که این غذاها را عرضه می کنند، در مدت زمانی کوتاه، غذا را به خانه می آورند. معمولاً این غذاها را بسیار سریع و بدون استفاده از ((کارد)) و ((چنگال)) و تنها با کمک دست می خورند. ((سوخاری|چیپس و ماهی سوخاری))، انواع ((ساندویچ))، ((همبرگر))، ((مرغ)) سوخاری، ((سیب زمینی)) سرخ کرده، ((پیتزا)) و غذاهایی از این دسته، همگی جزو غذاهایی هستند که سریع آماده می شوند. +این دسته از غذاها را می توان تلفنی سفارش داد و به راحتی تنها با زدن یک تلفن به ((رستوران)) یا دیگر جاهایی که این غذاها را عرضه می کنند، در مدت زمانی کوتاه، غذا را به خانه می آورند. معمولاً این غذاها را بسیار سریع و بدون استفاده از ((کارد)) و ((چنگال)) و تنها با کمک دست می خورند. چیپس و ((سوخاری|ماهی سوخاری))، انواع ساندویچ، همبرگر، ((مرغ)) سوخاری، ((سیب زمینی)) سرخ کرده، ((پیتزا)) و غذاهایی از این دسته، همگی جزو غذاهایی هستند که سریع آماده می شوند.
-((مک دونالد))، یکی از بزرگترین کارخانجات تولید غذاهایی می باشد که سریع حاضر
می شوند. این کارخانه به خاطر تنوع محصولاتش بسیار معروف است. همچنین هم اکنون در بیشتر کشورها شعبه دارد و در واقع در مقیاس جهانی، خدمات ارائه می دهد. مرغ سوخاری کنتاکی هم مشهورترین ((مرغ سوخاری)) را در جهان تولید می کند. در سراسر دنیا رستوران هایی که این دسته ازغذاها را عرضه می کنند، از دیگر رستوران ها زیاد تر و معمولاً بزرگ ترند؛ چون طرفداران بیشتری دارند. جوانان اغلب ترجیح می دهند که به جای رفتن به یک ((رستوران سنتی))، به یک رستوران که مثلاً پیتزا و ساندویچ دارد بروند.
+((مک دونالد))، یکی از بزرگترین کارخانجات تولید غذاهایی می باشد که سریع حاضر می شوند. این کارخانه به خاطر تنوع محصولاتش بسیار معروف است. همچنین هم اکنون در بیشتر کشورها شعبه دارد و در واقع در مقیاس جهانی، خدمات ارائه می دهد. مرغ سوخاری کنتاکی هم مشهورترین ((مرغ)) سوخاری را در جهان تولید می کند. />در سراسر دنیا رستوران هایی که این دسته از غذاها را عرضه می کنند، از دیگر رستوران ها زیادتر و معمولاً بزرگ ترند؛ چون طرفداران بیشتری دارند. جوانان اغلب ترجیح می دهند که به جای رفتن به یک ((رستوران سنتی))، به یک رستوران که مثلاً ((پیتزا)) و ساندویچ دارد بروند.
 البته هر کشوری طعم غذای خود را با توجه به ذائقه مردمان خود تغییر می دهد؛ مثلاً استفاده از انواع ((سس)) ها یا دیگر مواد افزودنی با توجه به ذائقه مردم هر کشور صورت می پذیرد. البته هر کشوری طعم غذای خود را با توجه به ذائقه مردمان خود تغییر می دهد؛ مثلاً استفاده از انواع ((سس)) ها یا دیگر مواد افزودنی با توجه به ذائقه مردم هر کشور صورت می پذیرد.
-غذاهایی که سریع آماده می شوند، براحتی مصرف شده و همیشه در دسترسند. به همین دلیل است که بین افراد، این دسته از غذاها از محبوبیت خاصی برخوردارند. +غذاهایی که سریع آماده می شوند، به راحتی مصرف شده و همیشه در دسترسند. به همین دلیل است که بین افراد، این دسته از غذاها از محبوبیت خاصی برخوردارند.
  البته انتقاداتی هم به این غذاها وارد است:  البته انتقاداتی هم به این غذاها وارد است:
-- ارزش غذایی این دسته از غذاها پایین است.
- سبب ((چاقی)) می شود.
- معمولاً برای فروش آنها از تبلیغات جذاب (که مخصوصاً کودکان را هدف می گیرند) استفاده می شود.
- بدلیل بسته بندی در ظروف یکبار مصرف، ((زباله)) زیادی ایجاد نموده و ((محیط زیست)) را آلوده می کنند.
- باعث استفاده ی کم از ((غذاهای سنتی)) و فراموش کردن آنها می شوند.
+*ارزش غذایی این دسته از غذاها پایین است.
*سبب ((چاقی)) می شود.
*معمولاً برای فروش آنها از تبلیغات جذاب (که مخصوصاً کودکان را هدف می گیرند) استفاده می شود.
*به دلیل بسته بندی در ظروف یکبار مصرف، ((زباله)) زیادی ایجاد نموده و ((محیط زیست)) را آلوده می کنند.
*باعث استفاده ی کم از ((غذاهای سنتی)) و فراموش کردن آنها می شوند.
-این غذاها به دلیل روش ((پختن|پخت)) خاصی که دارند، سلامتی افراد را به خطر می اندازند. معمولاً این دسته از غذاها را در ((روغن)) فراوان ((تفت دادن|سرخ)) می کنند که این امر، میزان ((چربی)) و ((کالری)) غذا را افزایش می دهد و انواع ((بیماری)) ها که شایع ترین آنها، ((چاقی)) است ایجاد می شود. +این غذاها به دلیل روش ((پختن|پخت)) خاصی که دارند، ((سلامتی)) افراد را به خطر می اندازند. معمولاً این دسته از غذاها را در ((روغن)) فراوان ((تفت دادن|سرخ می کنند)) که این امر، میزان ((چربی)) و ((کالری)) غذا را افزایش می دهد و انواع ((بیماری)) ها که شایع ترین آنها، ((چاقی)) است ایجاد می شود.
-__محدود نمودن__ مصرف غذاهایی که سریع آماده می شوند، امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. برای کاهش مصرف چنین غذاهایی، استفاده از غذاهای سنتی هر کشور و یا مصرف غذاهایی که مدت طولانی تری صرف تهیه آنها می گردد، پیشنهاد شده است. همچنین به مصرف کنندگان آموزش می دهند که از ((رژیم غذایی|رژیم هایی غذایی)) که ((مواد مغذی)) و متنوع بیشتری دارند و سرشار از ((سبزی)) و ((میوه)) تازه هستند استفاده نمایند. +__محدود نمودن__ مصرف غذاهایی که سریع آماده می شوند، امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. برای کاهش مصرف چنین غذاهایی، استفاده از غذاهای سنتی هر کشور و یا مصرف غذاهایی که مدت طولانی تری صرف تهیه آنها می گردد، پیشنهاد شده است. همچنین به مصرف کنندگان آموزش می دهند که از ((رژیم غذایی|رژیم های غذایی)) که ((مواد مغذی)) و متنوع بیشتری دارند و سرشار از ((سبزی)) و ((میوه)) تازه هستند استفاده نمایند.
 برخی از رستوران هایی که این نوع از غذاها در آنها تهیه و ارائه می شود، سعی می کنند تا غذاهای سالم تر همچون ((سالاد)) و میوه تازه را همراه با غذا به مشتریان عرضه نمایند.  برخی از رستوران هایی که این نوع از غذاها در آنها تهیه و ارائه می شود، سعی می کنند تا غذاهای سالم تر همچون ((سالاد)) و میوه تازه را همراه با غذا به مشتریان عرضه نمایند.
-تصور بیشترمشتریان این است که این کارها صرفاً جنبه تبلیغاتی داشته و تاثیری در مضرات غذاهای آنها ندارد. اما تنها هدف رستوران ها این است که خود را با تحولات ((قرن 21)) در مورد محدود نمودن مصرف غذاهایی که سریع آماده می شوند تطبیق دهند. همچنین، هدف محققین هم این است که به محیط زیست صدمه کمتری وارد شود و ((سلامتی)) افراد حفظ گردد. +تصور بیشتر مشتریان این است که این کارها صرفاً جنبه تبلیغاتی داشته و تاثیری در مضرات غذاهای آنها ندارد. اما تنها هدف رستوران ها این است که خود را با تحولات ((قرن 21)) در مورد محدود نمودن مصرف غذاهایی که سریع آماده می شوند تطبیق دهند. همچنین، هدف محققین هم این است که به محیط زیست صدمه کمتری وارد شود و ((سلامتی)) افراد حفظ گردد.
 !همچنین ببینید !همچنین ببینید
 *((فراوده های گوشتی)) *((فراوده های گوشتی))
 *((سوسیس)) *((سوسیس))
 *((کالباس)) *((کالباس))
 *((همبرگر)) *((همبرگر))
 *((ساندویچ)) *((ساندویچ))
 *((نیمرو)) *((نیمرو))
 *((چِپس)) *((چِپس))
- +*((انواع ساندویچ))

تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 شنبه 03 بهمن 1383 [13:14 ]   3   حمید حسن نیا      جاری 
 جمعه 20 آذر 1383 [20:22 ]   2   حمید حسن نیا      v  c  d  s 
 سه شنبه 12 آبان 1383 [09:16 ]   1   حمید حسن نیا      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..