منو
 کاربر Online
477 کاربر online
تاریخچه ی: عصاره گوشت

تفاوت با نگارش: 4

Lines: 1-47Lines: 1-47
 عصاره گوشت عصاره گوشت
 
 
 
 
  
- {picture file=img/daneshnameh_up/3/35/GOOSHT.gif} + {picture=GOOSHT.gif}
  
 
 
 
 
 !مواد لازم !مواد لازم
 * 2 کیلوگرم استخوان گاو تکه شده * 2 کیلوگرم استخوان گاو تکه شده
 *نصف یک پیاز کوچک *نصف یک پیاز کوچک
 * 2 عدد هویج متوسط ساطوری شده * 2 عدد هویج متوسط ساطوری شده
 * 1عدد تره فرنگی حلقه شده * 1عدد تره فرنگی حلقه شده
 *1عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده  *1عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده
 *1عدد برگ بو *1عدد برگ بو
 *6 دانه فلفل سیاه  *6 دانه فلفل سیاه
 *1 شاخه ریحان ساطوری شده  *1 شاخه ریحان ساطوری شده
 *2 شاخه جعفری ساطوری شده *2 شاخه جعفری ساطوری شده
 *6 لیتر آب سرد *6 لیتر آب سرد
 !طرز تهیه !طرز تهیه
--فر را 15 دقیقه قبل از پخت روشن کرده و در دمای 220 درجه ی سانتی گراد گرم می کنیم.
-روی سینی فر تکه های استخوان ((گاو)) را گذاشته و به مدت 20 دقیقه آن را در فر قرار می دهیم.
-((پیاز))، ((هویج))، ((تره فرنگی)) و ((کرفس)) را در کنار استخوان های گاو می گذاریم و دوباره به مدت 20 دقیقه سینی را در فر قرار می دهیم.
-بعد از گذشت این مدت موادی که روی سینی فر گذاشته بودیم درون قابلمه ای می ریزیم (بجز چربی جمع شده در سینی) ((برگ بو ))، ((فلفل))، ((ریحان))، ((جعفری)) و آب سرد را به آن اضافه می کنیم و به مدت 3 تا 4 ساعت روی حرارت ملایم می گذاریم تا جا بیفتد.
-بعد از گذشت این مدت، آب درون قابلمه را از یک صافی بسیار ریز عبور می دهیم و در کاسه ای می ریزیم.
-مواد جامد را نیز داخل صافی می ریزیم تا مایعات اضافی آن خارج شود.
-مایعات اضافی را پس از گذراندن از صافی به آب درون کاسه می افزاییم.
-کاسه را به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم و پس از این مدت، چربی اضافی را که روی آن جمع شده برمی داریم؛ اینک حدود 3 لیتر آب گوشت داریم که برای تهیه ی انواع ((سوپ)) بسیار مناسب است.
+*فر را 15 دقیقه قبل از پخت روشن کرده و در دمای 220 درجه ی سانتی گراد گرم می کنیم.
*روی سینی فر تکه های استخوان ((گاو)) را گذاشته و به مدت 20 دقیقه آن را در فر قرار می دهیم.
*((پیاز))، ((هویج))، ((تره فرنگی)) و ((کرفس)) را در کنار استخوان های گاو می گذاریم و دوباره به مدت 20 دقیقه سینی را در فر قرار می دهیم.
*بعد از گذشت این مدت موادی که روی سینی فر گذاشته بودیم درون قابلمه ای می ریزیم (بجز چربی جمع شده در سینی) ((برگ بو ))، ((فلفل))، ((ریحان))، ((جعفری)) و آب سرد را به آن اضافه می کنیم و به مدت 3 تا 4 ساعت روی حرارت ملایم می گذاریم تا جا بیفتد.
*بعد از گذشت این مدت، آب درون قابلمه را از یک صافی بسیار ریز عبور می دهیم و در کاسه ای می ریزیم.
*مواد جامد را نیز داخل صافی می ریزیم تا مایعات اضافی آن خارج شود.
*مایعات اضافی را پس از گذراندن از صافی به آب درون کاسه می افزاییم.
*کاسه را به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم و پس از این مدت، چربی اضافی را که روی آن جمع شده برمی داریم؛ اینک حدود 3 لیتر آب گوشت داریم که برای تهیه ی انواع ((سوپ)) بسیار مناسب است.
 !فریزری کردن عصاره ی گوشت !فریزری کردن عصاره ی گوشت
-ابتدا یک کیسه ی پلاستیکی را کف ظرف اندازه گیری می گذاریم و از عصاره ی گوشت به مقداری که می خواهیم درون آن می ریزیم. سپس کیسه را برداشته روی آن برچسب می چسبانیم و در فریزر قرار می دهیم.
+ابتدا یک کیسه ی پلاستیکی را کف ظرف اندازه گیری می گذاریم و از عصاره ی ((گوشت)) به مقداری که می خواهیم درون آن می ریزیم. سپس کیسه را برداشته روی آن برچسب می چسبانیم و در فریزر قرار می دهیم.
 +!منبع:
 +__مجله هنر آشپزی__

تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 شنبه 30 مهر 1384 [05:37 ]   6   فاطمه عیوضی      جاری 
 سه شنبه 19 مهر 1384 [05:31 ]   5   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [12:05 ]   4   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [08:36 ]   3   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [08:24 ]   2   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [08:11 ]   1   نفیسه ناجی      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..