منو
 کاربر Online
771 کاربر online
تاریخچه ی: عصاره گوشت

تفاوت با نگارش: 1

Lines: 1-33Lines: 1-47
 عصاره گوشت عصاره گوشت
-مواد لازم 
-2 کیلوگرم استخوان گاو تکه شده 
-نصف یک پیاز کوچک 
-2 عدد هویج متوسط ساطوری شده 
-1عدد تره فرنگی حلقه شده 
-1عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده  
-1عدد برگ بو 
-6 دانه فلفل سیاه  
-1 شاخه ریحان ساطوری شده  
-2 شاخه جعفری ساطوری شده 
-6 لیتر آب سرد 
-ز تی: +




{picture=GOOSHT.gif}







!مو
از
--فر را 15 دقیقه قبل از پخت روشن رده و ر دمای 220 درجه ی سانتی گراد گرم می کنیم.
-روی سینی فر تکه های
استخوان گاو ا ذاشته و ه مدت 20 دقیقه آن ا در فر قرار می دهیم.
-
پیاز، هویج، تره فری و کرفس در کار استخوان های گو می گاریم و واره به مدت 20 دقیقه سینی را ر ر قرار می دهیم.
عد ز ذشت این مدت مودی که روی سینی فر ذاشته بویم رن قابلمه ای می ریزیم (بجز چربی جمع شده د سینی) بر بو، فلفل، ریحان، جعفری و آب سرد را ب آن اضافه می کنیم و مت 3 تا 4 سات روی حرارت ملایم می گری تا جا بیفتد.
عد ز ذشت این مدت، آب درون قابلمه را از ی صافی بسیار ریز عبور می دهیم و در کاسه ای می ریزیم.
-مواد جامد را نیز داخل صافی ی یزیم تا ایعات اضافی آن خارج شود.
یعا ضافی ا پس ا گذراندن از صافی ه آب درون کاسه می افزاییم.
-کاسه ا ه مت 1 ساعت در یخچا می گذاریم و پس ا ای مدت، چربی اضافی را که روی آن جمع شده برمی داریم؛ اینک حدود 3 لیتر آب گوشت داریم که برای تهیه ی انواع سوپ بسیار منسب است.
+* 2 کیلوگرم استخوان گاو ه ده />*نف یک پیاز کو />* 2 د وی مو ساری شده
* 1عدد ته فرنگی قه شده />*1عدد ساه ی ک ساوری
*1عدد بر بو
*6 دانه فلف یا
*1 اه یان ساوری ده
*2 اه عری ساری شده />*6 لیتر آب سر
-فریزری کدن عصاره ی گشت:پ +رز هی
-ابتدا ی کی ی استیی را رف ادازه گیری می گذاریم و ا ار ی شت مقدای که ی اهیم درون می ریزیم. سس کیه را رداشته روی آن رچب می سانیم و در فری رار می دهیم. +*فر را 15 دقیقه قبل از پخت روشن کرده و در دمای 220 درجه ی سانتی راد گرم می کنیم.
*
ی سینی ر تک های استخوان ((او)) را ذاشت و ه مدت 20 دقیقه آن را در فر قرار ی دهیم.
*((پی
از))، ((هویج))، ((تره فرنگی)) و ((کرفس)) را در کنار استخوان های گاو می گذاریم و دوباه ه مت 20 دقیقه سینی را در ر قرار می یم.
*بعد از گذ
شت ی مدت موای که ری یی فر گذاشته بودیم درون قبمه ای می ریزیم (بجز چربی جمع شده در سیی) ((برگ بو ))، ((فلفل))، ((ریحان))، ((جعفری)) و آب سرد را به آن اضافه می کنیم و ه مدت 3 تا 4 ساعت روی حرارت ملیم می گذاریم تا جا بیفتد.
*بعد
از گذشت این مدت، آب درون قابلمه را از یک صافی بسیار ریز عبور می دهیم و در کاسه ای می ریزیم.
*مواد جامد را نیز داخل صافی می ریزیم تا مایعات اضاف
ی آن ارج شود.
*مایعات اضافی را پس از
ذران از صافی به آب درون کاسه می افزاییم.
*
اسه ا ب مدت 1 ساعت در یخال می گذاریم و پس از این مدت، چربی اضافی را که روی ن مع شد برمی داریم؛ اینک حدود 3 لیتر آب گوشت داریم که برای تهیه ی انواع ((سوپ)) بسیار مناسب است.
 +!فریزری کردن عصاره ی گوشت
 +ابتدا یک کیسه ی پلاستیکی را کف ظرف اندازه گیری می گذاریم و از عصاره ی ((گوشت)) به مقداری که می خواهیم درون آن می ریزیم. سپس کیسه را برداشته روی آن برچسب می چسبانیم و در فریزر قرار می دهیم.
 +!منبع:
 +__مجله هنر آشپزی__

تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 شنبه 30 مهر 1384 [04:37 ]   6   فاطمه عیوضی      جاری 
 سه شنبه 19 مهر 1384 [04:31 ]   5   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [11:05 ]   4   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [07:36 ]   3   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [07:24 ]   2   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [07:11 ]   1   نفیسه ناجی      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..