تاریخچه ی:
عصاره گوشت
تفاوت با نگارش: 1
| عصاره گوشت | | عصاره گوشت |
- | مواد لازم | |
- | 2 کیلوگرم استخوان گاو تکه شده | |
- | نصف یک پیاز کوچک | |
- | 2 عدد هویج متوسط ساطوری شده | |
- | 1عدد تره فرنگی حلقه شده | |
- | 1عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده | |
- | 1عدد برگ بو | |
- | 6 دانه فلفل سیاه | |
- | 1 شاخه ریحان ساطوری شده | |
- | 2 شاخه جعفری ساطوری شده | |
- | 6 لیتر آب سرد | |
- | ز تی: |
+ |
!مو از |
- | -فر را 15 دقیقه قبل از پخت روشن رده و ر دمای 220 درجه ی سانتی گراد گرم می کنیم. -روی سینی فر تکه های استخوان گاو ا ذاشته و ه مدت 20 دقیقه آن ا در فر قرار می دهیم. -پیاز، هویج، تره فری و کرفس در کار استخوان های گو می گاریم و واره به مدت 20 دقیقه سینی را ر ر قرار می دهیم. -بعد ز ذشت این مدت مودی که روی سینی فر ذاشته بویم رن قابلمه ای می ریزیم (بجز چربی جمع شده د سینی) بر بو، فلفل، ریحان، جعفری و آب سرد را ب آن اضافه می کنیم و مت 3 تا 4 سات روی حرارت ملایم می گری تا جا بیفتد. -بعد ز ذشت این مدت، آب درون قابلمه را از ی صافی بسیار ریز عبور می دهیم و در کاسه ای می ریزیم. -مواد جامد را نیز داخل صافی ی یزیم تا ایعات اضافی آن خارج شود. -میعا ضافی ا پس ا گذراندن از صافی ه آب درون کاسه می افزاییم. -کاسه ا ه مت 1 ساعت در یخچا می گذاریم و پس ا ای مدت، چربی اضافی را که روی آن جمع شده برمی داریم؛ اینک حدود 3 لیتر آب گوشت داریم که برای تهیه ی انواع سوپ بسیار منسب است. |
+ | * 2 کیلوگرم استخوان گاو ه ده />*نف یک پیاز کو />* 2 د وی مو ساری شده * 1عدد ته فرنگی قه شده />*1عدد ساه ی ک ساوری *1عدد بر بو *6 دانه فلف یا *1 اه یان ساوری ده *2 اه عری ساری شده />*6 لیتر آب سر |
- | فریزری کدن عصاره ی گشت:پ |
+ | !طرز هی |
- | ابتدا ی کی ی استیی را رف ادازه گیری می گذاریم و ا ار ی شت مقدای که ی اهیم درون می ریزیم. سس کیه را رداشته روی آن رچب می سانیم و در فری رار می دهیم. |
+ | *فر را 15 دقیقه قبل از پخت روشن کرده و در دمای 220 درجه ی سانتی راد گرم می کنیم. *ی سینی ر تک های استخوان ((او)) را ذاشت و ه مدت 20 دقیقه آن را در فر قرار ی دهیم. *((پیاز))، ((هویج))، ((تره فرنگی)) و ((کرفس)) را در کنار استخوان های گاو می گذاریم و دوباه ه مت 20 دقیقه سینی را در ر قرار می یم. *بعد از گذشت ی مدت موای که ری یی فر گذاشته بودیم درون قبمه ای می ریزیم (بجز چربی جمع شده در سیی) ((برگ بو ))، ((فلفل))، ((ریحان))، ((جعفری)) و آب سرد را به آن اضافه می کنیم و ه مدت 3 تا 4 ساعت روی حرارت ملیم می گذاریم تا جا بیفتد. *بعد از گذشت این مدت، آب درون قابلمه را از یک صافی بسیار ریز عبور می دهیم و در کاسه ای می ریزیم. *مواد جامد را نیز داخل صافی می ریزیم تا مایعات اضافی آن ارج شود. *مایعات اضافی را پس از ذران از صافی به آب درون کاسه می افزاییم. *اسه ا ب مدت 1 ساعت در یخال می گذاریم و پس از این مدت، چربی اضافی را که روی ن مع شد برمی داریم؛ اینک حدود 3 لیتر آب گوشت داریم که برای تهیه ی انواع ((سوپ)) بسیار مناسب است. |
| + | !فریزری کردن عصاره ی گوشت |
| + | ابتدا یک کیسه ی پلاستیکی را کف ظرف اندازه گیری می گذاریم و از عصاره ی ((گوشت)) به مقداری که می خواهیم درون آن می ریزیم. سپس کیسه را برداشته روی آن برچسب می چسبانیم و در فریزر قرار می دهیم. |
| + | !منبع: |
| + | __مجله هنر آشپزی__ |