چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟
با تهیه عصاره های مختلف در منزل می توان سوپ ها و ((سس)) های مختلف را خوشمزه کرد.
!عصاره ماهی
مواد لازم:
{picture file=img/daneshnameh_up/b/be/osare.gif}
|
2 کیلوگرم ماهی پاک شده و بدون استخوان
1عدد پیاز متوسط ساطوری شده
1عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده
1عدد تره فرنگی حلقه شده
6 دانه فلفل سیاه
1عدد برگ بو
1عدد لیموترش
2 لیتر آب
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ماهی را تمیز کرده، ((چشم)) ها و ((آبشش)) ها، زوائد استخوانی دم و سر را کاملاً درآورده و تمیز می کنیم.
- استخوان های بزرگ، دم و سر ((ماهی)) را به مدت 10 دقیقه در کاسه ی محتوی آب و نمک قرار می دهیم.
- مواد درون کاسه را آب کشی کرده و به همراه ((پیاز))،آب ((لیمو ترش))، ((تره فرنگی))، ساقه ی ((کرفس)) ساطوری شده، ((فلفل))، برگ بو و آب در قابلمه ای می ریزیم تا بجوشد (در هنگام جوشیدن مرتب هم می زنیم).
- آب درون قابلمه را از صافی عبور داده و بعد در یخچال می گذاریم، بدین ترتیب 5/1 لیتر عصاره ی ماهی به دست می آید.