چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟
با تهیه عصاره های مختلف در منزل می توان سوپ ها و
سس های مختلف را خوشمزه کرد.
عصاره ماهی
مواد لازم:
2 کیلوگرم ماهی پاک شده و بدون استخوان
1عدد پیاز متوسط ساطوری شده
1عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده
1عدد تره فرنگی حلقه شده
6 دانه فلفل سیاه
1عدد برگ بو
1عدد لیموترش
2 لیتر آب
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ماهی را تمیز کرده، چشم ها و آبشش ها، زوائد استخوانی دم و سر را کاملاً درآورده و تمیز می کنیم.
- استخوان های بزرگ، دم و سر ماهی را به مدت 10 دقیقه در کاسه ی محتوی آب و نمک قرار می دهیم.
- مواد درون کاسه را آب کشی کرده و به همراه پیاز،آب لیمو ترش، تره فرنگی، ساقه ی کرفس ساطوری شده، فلفل، برگ بو و آب در قابلمه ای می ریزیم تا بجوشد (در هنگام جوشیدن مرتب هم می زنیم).
- آب درون قابلمه را از صافی عبور داده و بعد در یخچال می گذاریم، بدین ترتیب 5/1 لیتر عصاره ی ماهی به دست می آید.
منبع:
مجله هنر آشپزی