منو
 صفحه های تصادفی
توجیه آرایش الکترونی به ظاهر غیر عادی برخی عناصر
گشنیز
ریاضی
دیدن رنگها و فیلترهای رنگی
تصرف تهران و خلع محمدعلیشاه
امام علی علیه السلام و بدرقه ابوذر هنگام تبعید
حجاب
آیة الله میرزا علی آقای قاضی
فرهنگ استان گلستان
مقایسه احتمال شعاعی الکترونهای مرتبط به سطوح فرعی یک تراز اصلی
 کاربر Online
585 کاربر online
تاریخچه ی: عصاره ماهی

در حال مقایسه نگارشها

نگارش واقعی نگارش:3

چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟

با تهیه عصاره های مختلف در منزل می توان سوپ ها و سس های مختلف را خوشمزه کرد.

عصاره ماهی

مواد لازم:

img/daneshnameh_up/b/be/osare.gif






  • 2 کیلوگرم ماهی پاک شده و بدون استخوان
  • 1عدد پیاز متوسط ساطوری شده
  • 1عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده
  • 1عدد تره فرنگی حلقه شده
  • 6 دانه فلفل سیاه
  • 1عدد برگ بو
  • 1عدد لیموترش
  • 2 لیتر آب
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه


  • ماهی را تمیز کرده، چشم ها و آبشش ها، زوائد استخوانی دم و سر را کاملاً درآورده و تمیز می کنیم.
  • استخوان های بزرگ، دم و سر ماهی را به مدت 10 دقیقه در کاسه ی محتوی آب و نمک قرار می دهیم.
  • مواد درون کاسه را آب کشی کرده و به همراه پیاز،آب لیمو ترش، تره فرنگی، ساقه ی کرفس ساطوری شده، فلفل، برگ بو و آب در قابلمه ای می ریزیم تا بجوشد (در هنگام جوشیدن مرتب هم می زنیم).
  • آب درون قابلمه را از صافی عبور داده و بعد در یخچال می گذاریم، بدین ترتیب 5/1 لیتر عصاره ی ماهی به دست می آید.


منبع:


مجله هنر آشپزی

چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟
با تهیه عصاره های مختلف در منزل می توان سوپ ها و سس های مختلف را خوشمزه کرد.

عصاره ماهی

مواد لازم:
img/daneshnameh_up/b/be/osare.gif



2 کیلوگرم ماهی پاک شده و بدون استخوان
1عدد پیاز متوسط ساطوری شده
1عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده
1عدد تره فرنگی حلقه شده
6 دانه فلفل سیاه
1عدد برگ بو
1عدد لیموترش
2 لیتر آب
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

- ماهی را تمیز کرده، چشم ها و آبشش ها، زوائد استخوانی دم و سر را کاملاً درآورده و تمیز می کنیم.
- استخوان های بزرگ، دم و سر ماهی را به مدت 10 دقیقه در کاسه ی محتوی آب و نمک قرار می دهیم.
- مواد درون کاسه را آب کشی کرده و به همراه پیاز،آب لیمو ترش، تره فرنگی، ساقه ی کرفس ساطوری شده، فلفل، برگ بو و آب در قابلمه ای می ریزیم تا بجوشد (در هنگام جوشیدن مرتب هم می زنیم).
- آب درون قابلمه را از صافی عبور داده و بعد در یخچال می گذاریم، بدین ترتیب 5/1 لیتر عصاره ی ماهی به دست می آید.





تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 سه شنبه 19 مهر 1384 [05:48 ]   7   نفیسه ناجی      جاری 
 سه شنبه 19 مهر 1384 [05:44 ]   6   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 سه شنبه 19 مهر 1384 [05:40 ]   5   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [07:05 ]   4   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [07:03 ]   3   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [07:01 ]   2   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [06:40 ]   1   نفیسه ناجی      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..