| !چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟ | | !چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟ |
| با تهیه عصاره های مختلف در منزل می توان سوپ ها و ((سس)) های مختلف را خوشمزه کرد. | | با تهیه عصاره های مختلف در منزل می توان سوپ ها و ((سس)) های مختلف را خوشمزه کرد. |
| |
| | | |
| | | | | |
- | {picture file=img/daneshnameh_up/b/be/osare.gif} |
+ | {picture=osare.gif} |
| | | |
| | | |
| | | | |
|
| *2 کیلوگرم ماهی پاک شده و بدون استخوان | | *2 کیلوگرم ماهی پاک شده و بدون استخوان |
| *1عدد پیاز متوسط ساطوری شده | | *1عدد پیاز متوسط ساطوری شده |
| *1عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده | | *1عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده |
| * ماهی را تمیز کرده، ((چشم)) ها و ((آبشش)) ها، زوائد استخوانی دم و سر را کاملاً درآورده و تمیز می کنیم. | | * ماهی را تمیز کرده، ((چشم)) ها و ((آبشش)) ها، زوائد استخوانی دم و سر را کاملاً درآورده و تمیز می کنیم. |
| * استخوان های بزرگ، دم و سر ((ماهی)) را به مدت 10 دقیقه در کاسه ی محتوی آب و نمک قرار می دهیم. | | * استخوان های بزرگ، دم و سر ((ماهی)) را به مدت 10 دقیقه در کاسه ی محتوی آب و نمک قرار می دهیم. |
| * مواد درون کاسه را آب کشی کرده و به همراه ((پیاز))،آب ((لیمو ترش))، ((تره فرنگی))، ساقه ی ((کرفس)) ساطوری شده، ((فلفل))، برگ بو و آب در قابلمه ای می ریزیم تا بجوشد (در هنگام جوشیدن مرتب هم می زنیم). | | * مواد درون کاسه را آب کشی کرده و به همراه ((پیاز))،آب ((لیمو ترش))، ((تره فرنگی))، ساقه ی ((کرفس)) ساطوری شده، ((فلفل))، برگ بو و آب در قابلمه ای می ریزیم تا بجوشد (در هنگام جوشیدن مرتب هم می زنیم). |
| * آب درون قابلمه را از صافی عبور داده و بعد در یخچال می گذاریم، بدین ترتیب 5/1 لیتر عصاره ی ماهی به دست می آید. | | * آب درون قابلمه را از صافی عبور داده و بعد در یخچال می گذاریم، بدین ترتیب 5/1 لیتر عصاره ی ماهی به دست می آید. |