منو
 صفحه های تصادفی
تولید جاروبرقیهای خانگی
مریم گلی
مرزبند یا مرزکش
محاسبه انتگرال به روش سیمپسون
حبابه والبیه و شفای او
حضرت عیسی علیه السلام
فتق دیافراگمی
خانه زمین شناسی
تاج ریزی سیاه
گردباد
 کاربر Online
401 کاربر online
تاریخچه ی: عصاره ماهی

تفاوت با نگارش: 3

Lines: 1-35Lines: 1-38
-
چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟
+!چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟
 با تهیه عصاره های مختلف در منزل می توان سوپ ها و ((سس)) های مختلف را خوشمزه کرد. با تهیه عصاره های مختلف در منزل می توان سوپ ها و ((سس)) های مختلف را خوشمزه کرد.
 !عصاره ماهی !عصاره ماهی
-مواد لازم: +!مواد لازم:
 
 
 
 
  
- {picture file=img/daneshnameh_up/b/be/osare.gif} + {picture=osare.gif}
  
 
 
 
 
-2 کیلوگرم ماهی پاک شده و بدون استخوان 
-1عدد پیاز متوسط ساطوری شده 
-1عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده 
-1عدد تره فرنگی حلقه شده 
-6 دانه فلفل سیاه  
-1عدد برگ بو 
-1عدد لیموترش  
-2 لیتر آب 
-نمک به مقدار لازم 
-طرز تهیه: 
-- ماهی را تمیز کرده، ((چشم)) ها و ((آبشش)) ها، زوائد استخوانی دم و سر را کاملاً درآورده و تمیز می کنیم. 
-- استخوان های بزرگ، دم و سر ((ماهی)) را به مدت 10 دقیقه در کاسه ی محتوی آب و نمک قرار می دهیم. 
-- مواد درون کاسه را آب کشی کرده و به همراه ((پیاز))،آب ((لیمو ترش))، ((تره فرنگی))، ساقه ی ((کرفس)) ساطوری شده، ((فلفل))، برگ بو و آب در قابلمه ای می ریزیم تا بجوشد (در هنگام جوشیدن مرتب هم می زنیم). 
-- آب درون قابلمه را از صافی عبور داده و بعد در یخچال می گذاریم، بدین ترتیب 5/1 لیتر عصاره ی ماهی به دست می آید. 
 +*2 کیلوگرم ماهی پاک شده و بدون استخوان
 +*1عدد پیاز متوسط ساطوری شده
 +*1عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده
 +*1عدد تره فرنگی حلقه شده
 +*6 دانه فلفل سیاه
 +*1عدد برگ بو
 +*1عدد لیموترش
 +*2 لیتر آب
 +*نمک به مقدار لازم
 +!طرز تهیه
 +* ماهی را تمیز کرده، ((چشم)) ها و ((آبشش)) ها، زوائد استخوانی دم و سر را کاملاً درآورده و تمیز می کنیم.
 +* استخوان های بزرگ، دم و سر ((ماهی)) را به مدت 10 دقیقه در کاسه ی محتوی آب و نمک قرار می دهیم.
 +* مواد درون کاسه را آب کشی کرده و به همراه ((پیاز))،آب ((لیمو ترش))، ((تره فرنگی))، ساقه ی ((کرفس)) ساطوری شده، ((فلفل))، برگ بو و آب در قابلمه ای می ریزیم تا بجوشد (در هنگام جوشیدن مرتب هم می زنیم).
 +* آب درون قابلمه را از صافی عبور داده و بعد در یخچال می گذاریم، بدین ترتیب 5/1 لیتر عصاره ی ماهی به دست می آید.
 +!منبع:
 +__مجله هنر آشپزی__

تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 سه شنبه 19 مهر 1384 [04:48 ]   7   نفیسه ناجی      جاری 
 سه شنبه 19 مهر 1384 [04:44 ]   6   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 سه شنبه 19 مهر 1384 [04:40 ]   5   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [06:05 ]   4   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [06:03 ]   3   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [06:01 ]   2   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [05:40 ]   1   نفیسه ناجی      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..