منو
 صفحه های تصادفی
شیر
نامه پیامبر اکرم به حاکم یمن
نفوذ قرآن در ادبیات فارسی
دین و نقش مؤثر آن در نظر ماکس وبر
چگونه می توان سرعت بازیکن را افزایش داد
سیاهگوش «صورت فلکی»
سنگ شناسی رسوبی
زاویه حد
دکتر هاوزر کیست
آفریقا سال 1492 تا 1600 میلادی
 کاربر Online
563 کاربر online
تاریخچه ی: عصاره ماهی

تفاوت با نگارش: 1

Lines: 1-27Lines: 1-38
-
چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟
+!چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟
 با تهیه عصاره های مختلف در منزل می توان سوپ ها و ((سس)) های مختلف را خوشمزه کرد. با تهیه عصاره های مختلف در منزل می توان سوپ ها و ((سس)) های مختلف را خوشمزه کرد.
 !عصاره ماهی !عصاره ماهی
 +!مواد لازم:
 +
 +
 +
 + {picture=osare.gif}
 +
 +
 +
-مواد لازم: 
-2 کیلوگرم ماهی پاک شده و بدون استخوان
1عدد پیاز متوسط ساطوری شده
1عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده
1عدد تره فرنگی حلقه شده
6 دانه فلفل سیاه
1عدد برگ بو
1عدد لیموترش
2 لیتر آب
نمک به مقدار لازم
+*2 کیلوگرم ماهی پاک شده و بدون استخوان
*1عدد پیاز متوسط ساطوری شده
*1عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده
*1عدد تره فرنگی حلقه شده
*6 دانه فلفل سیاه
*1عدد برگ بو
*1عدد لیموترش
*2 لیتر آب
*نمک به مقدار لازم
-طرز تهیه: +!طرز تهیه
-- ماهی را تمیز کرده، ((چشم)) ها و ((آبشش)) ها، زوائد استخوانی دم و سر را کاملاً درآورده و تمیز می کنیم.
- استخوان های بزرگ، دم و سر ((ماهی)) را به مدت 10 دقیقه در کاسه ی محتوی آب و نمک قرار می دهیم.
- مواد درون کاسه را آب کشی کرده و به همراه ((پیاز))،آب ((لیمو ترش))، ((تره فرنگی))، ساقه ی ((کرفس)) ساطوری شده، ((فلفل))، برگ بو و آب در قابلمه ای می ریزیم تا بجوشد (در هنگام جوشیدن مرتب هم می زنیم).
- آب درون قابلمه را از صافی عبور داده و بعد در یخچال می گذاریم، بدین ترتیب 5/1 لیتر عصاره ی ماهی به دست می آید.
+* ماهی را تمیز کرده، ((چشم)) ها و ((آبشش)) ها، زوائد استخوانی دم و سر را کاملاً درآورده و تمیز می کنیم.
* استخوان های بزرگ، دم و سر ((ماهی)) را به مدت 10 دقیقه در کاسه ی محتوی آب و نمک قرار می دهیم.
* مواد درون کاسه را آب کشی کرده و به همراه ((پیاز))،آب ((لیمو ترش))، ((تره فرنگی))، ساقه ی ((کرفس)) ساطوری شده، ((فلفل))، برگ بو و آب در قابلمه ای می ریزیم تا بجوشد (در هنگام جوشیدن مرتب هم می زنیم).
* آب درون قابلمه را از صافی عبور داده و بعد در یخچال می گذاریم، بدین ترتیب 5/1 لیتر عصاره ی ماهی به دست می آید.
 +!منبع:
 +__مجله هنر آشپزی__

تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 سه شنبه 19 مهر 1384 [05:48 ]   7   نفیسه ناجی      جاری 
 سه شنبه 19 مهر 1384 [05:44 ]   6   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 سه شنبه 19 مهر 1384 [05:40 ]   5   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [07:05 ]   4   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [07:03 ]   3   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [07:01 ]   2   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [06:40 ]   1   نفیسه ناجی      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..