| با تهیه عصاره های مختلف در منزل می توان سوپ ها و ((سس)) های مختلف را خوشمزه کرد. | | با تهیه عصاره های مختلف در منزل می توان سوپ ها و ((سس)) های مختلف را خوشمزه کرد. |
- | - ماهی را تمیز کرده، ((چشم)) ها و ((آبشش)) ها، زوائد استخوانی دم و سر را کاملاً درآورده و تمیز می کنیم. - استخوان های بزرگ، دم و سر ((ماهی)) را به مدت 10 دقیقه در کاسه ی محتوی آب و نمک قرار می دهیم. - مواد درون کاسه را آب کشی کرده و به همراه ((پیاز))،آب ((لیمو ترش))، ((تره فرنگی))، ساقه ی ((کرفس)) ساطوری شده، ((فلفل))، برگ بو و آب در قابلمه ای می ریزیم تا بجوشد (در هنگام جوشیدن مرتب هم می زنیم). - آب درون قابلمه را از صافی عبور داده و بعد در یخچال می گذاریم، بدین ترتیب 5/1 لیتر عصاره ی ماهی به دست می آید. |
+ | * ماهی را تمیز کرده، ((چشم)) ها و ((آبشش)) ها، زوائد استخوانی دم و سر را کاملاً درآورده و تمیز می کنیم. * استخوان های بزرگ، دم و سر ((ماهی)) را به مدت 10 دقیقه در کاسه ی محتوی آب و نمک قرار می دهیم. * مواد درون کاسه را آب کشی کرده و به همراه ((پیاز))،آب ((لیمو ترش))، ((تره فرنگی))، ساقه ی ((کرفس)) ساطوری شده، ((فلفل))، برگ بو و آب در قابلمه ای می ریزیم تا بجوشد (در هنگام جوشیدن مرتب هم می زنیم). * آب درون قابلمه را از صافی عبور داده و بعد در یخچال می گذاریم، بدین ترتیب 5/1 لیتر عصاره ی ماهی به دست می آید. |