خانه دانشنامه
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
!مواد افزودنی پیش پخت | !مواد افزودنی پیش پخت | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- | در سالهای اخیر مواد افزودنی پیش پخت متداول شده است که نمونه خوب آنها گوشت نرمکنها هستند. />((گوشت)) نرم کنها آنزیمهایی سادهای هستند که شکسته شدن پیوندهای پپیتدی پروتئینها را از طریق هیدرولیز در دمای اتاق ((کاتالیز)) میکنند در نتیجه عمل پختن در زمان بسیار کمتری صورت میگیرد. گوشت نرمکنها معمولا ((محصولات گیاهی)) مانند پاپائین هستند. پاپائین یک آنزیم بروتئدلیتیک ( شکننده پروتئین ) است که از میوه نارس درخت پایا بدست میآید. با اثر پائین اثر قابل توجهی بر بافتهای ملتحمه ، عمدتا ((کلاژن)) و ((الاستین)) دارد و همچنین بر ((پلمیر|پروتئینهای)) الیاف ماهیچهای اثر میکند. از طرف دیگر آنزیم پروتئاز میکروبی (حاصل از باکتریها ، قارچها یا هر دو آنها) اثر قابل ملاحظهای بر ((الیاف ماهیچهای)) دارند. |
+ | در سالهای اخیر ، مواد افزودنی پیش پخت متداول شده است که نمونه خوب آنها ، __گوشت نرم کنها__ هستند. گوشت نرم کنها ، آنزیمهای ساده ای هستند که شکسته شدن پیوندهای پپیتدی پروتئینها را از طریق هیدرولیز در دمای اتاق ((کاتالیزور|کاتالیز)) میکنند. در نتیجه عمل پختن در زمان بسیار کمتری صورت میگیرد. گوشت نرم کنها معمولا محصولات گیاهی مانند __پاپائین__ هستند. پاپائین ، یک آنزیم __بروتئدلیتیک__ ( شکننده پروتئین ) است که از میوه نارس درخت __پایا__ بدست میآید. پایائین اثر قابل توجهی بر بافتهای ملتحمه ، عمدتا __کولاژن__ و __الاستین__ دارد و همچنین بر پروتئینهای الیاف ماهیچهای اثر میکند. از طرف دیگر ، ((آنزیم پروتئاز|آنزیم پروتئاز میکروبی)) (حاصل از باکتریها ، ((قارچ|قارچها)) یا هر دو آنها) اثر قابل ملاحظهای بر الیاف ماهیچهای دارند. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
!مباحث مرتبط با عنوان | !مباحث مرتبط با عنوان | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
*((آشپزی)) | *((آشپزی)) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- | *((یا میی)) *((وع ا)) *((پت نا)) *((اهای ام)) |
+ | *((پتئی)) />*((ش شیر)) *((خ آشپزی)) *((ی ای)) *((کتایزور)) *((کوهیراتا)) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
*((گلوکز)) | *((گلوکز)) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
*((مخمر)) | *((مخمر)) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
+ | *((مواد قندی طبیعی)) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
*((نان)) | *((نان)) |
از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها. برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد.. |