منو
 صفحه های تصادفی
نقش انگشتر امام هادی علیه السلام
تحرک اجتماعی در جامعه روستایی
اجزای ثابت زمین
حضرت فاطمه
خفقان درحکومت بنی امیه
ترس و اضطراب همگانی
پاروکستین
نظریه چند جمله ای ها
چارلز تامس ریس ویلسن
دیم زار
 کاربر Online
503 کاربر online
تاریخچه ی: سیب «داروئی»

تفاوت با نگارش: 2

Lines: 1-167Lines: 1-69
-V{maketoc}

+!کلیات گیاه شناسی
>((سیب|درخت سیب)) در بیشتر نقاط دنیا پرورش داده می‌شود و سیب میوه‌ایست که می‌توان گفت در هر جای دنیا وجود دارد و همه مردم دنیا آن را می‌شناسند. در ایران این درخت به صورت وحشی در جنگلهای شمال وجود دارد در لاهیجان و رودسر آن را آسیب ، هسی و هسیب و در مازندران به آن سه می‌گویند. سیب انواع مختلف دارد. انواع وحشی آن کوچک و پرورش یافته آن درشت می‌باشد. سیب نوع ترش و شیرین دارد.
!ترکیبات شیمیایی
سیب دارای ویتامین و مواد مغذی زیادی است و بی‌مناسبت نیست که یک ضرب‌المثل انگلیسی می‌گوید که خوردن یک سیب در روز شما را از رفتن نزد دکتر بی‌نیاز می‌کند.

>
dir align = left>
 
 
  
-{picture file=img/daneshnameh_up/applestack.jpg} +{img src=img/daneshnameh_up/6/60/apple2.JPG}
  
 
 
 
 
-
__''کلیات گیه ناسی__'' /> />خت ی د ی نقا یا پر اه می ود و سیب ((میو)) ای ک ی وان ف در هر ی دنیا وود دارد و مه مردم نیا انرا ی ناند.ر کو زی ما ((ای)) این خت ر شی ر ((نگ)) های ود رد ر ((ای)) و رد ا یب ، هسی و هسیب و در ((مانا)) ب ه ی وی .یب و ف در . اوا ی کوچک یافته آن د و می اد . ی نو تر و شیری ر . />
!
رکیبات شیمییی: /
> /
>
سیب دارای ((یتمین)) ماد مغذی یی و بی مناسبت یست که ی ((رب امل)) انیسی ی گوی ک خورد یک سیب روز شا را رتن ن دکت بی نیز ی کن.موای که در یک سیب تو وود داد بر زی اس :
border=0 align=center>
+!خواص داروئی
*سیب یک میوه قلیایی است و تمی کننده دن است و ه لت را بودن ((پکین)) زی ای د ر اج میازد. />*سیب را می‌توا برای طرف کرد ((اسال)) حتی رای کودکان بر برد. ین منظور سیب را اید رنده کرد و استاده نمود. یب را می‌توان پخت و برای آهایی که وده تنبل داند ن را وی تش ملیمی بپزی البته حتما ار لعابی یا تفلون تف کنید زیر ب ین ریق پکین ویتامینهای ظ ی‌ود.

/>*بت سیب بهترین دارو رای ((درا ه)) و گری ی‌اشد. ای هه شربت سیب یک کیلو سیب را و با وست قع قعه کی و در یک یر ب ی س ر با اچه کی ا کنید و چند تکه ند ب افه کنید و دوه روی ملایم قا دهید تا قوم بیید و ن ر از روی آتش بردارید روزی س ا چهار فنان از این ربت بنوشی.


*سیب دارای مقدار زیادی ((کسیم)) است و کلیم سیب به بدن کک می‌کد که کلسیم غذاهای یگ ا نیز کند.
وردن سیب ((یبوست)) را برطرف می‌کند و برای خستگی فرط مفید است.
*دم
کرده بر رخت سیب ادرار آر است و درمن کننده التهاب کلیه و مثانه می‌باش.
*
وشیدن آب سیب داری موثری رای دران ((سرماخوردگی)) گرفتگی صدا و سرفه است.
*
سیب مقوی ((ک)) و اشتا آور است. />*ی برای دران ((تنگی نف)) سیار مفید است تی بوئیدن سی یز این ایت را دارد. />*سیب خته تقوی کننه ((معده)) و ((کد)) و دفع کننده سودا و موم بدن است.
*سی
ب ررت را از دن خارج می‌سزد. />


ir align = left>
 
 
  
-انرژیr /></td>
/>d><br />258 کالری
+{img src=img/daneshnameh_up/d/db/apple1.JPG}
  
 
 
-
 
- 
-پروتئین 
- 
- 
-1/2 گرم 
- 
-
 
-
 
- 
-چربی 
- 
- 
-1/6 گرم 
- 
-
 
-
 
- 
-مواد نشاسته ای 
- 
- 
-59/6 گرم 
- 
-
 
-
 
- 
-کلسیم 
- 
- 
-24 میلی گرم  
- 
-
 
-
 
- 
-فسفر 
- 
- 
-10 میلی گرم  
- 
-
 
-
 
- 
-آهن  
- 
- 
-1/2 میلی گرم 
- 
-
 
-
 
- 
-ویتامین آ 
- 
- 
-360 واحد 
- 
-
 
-
 
- 
-ویتامین ب 1  
- 
- 
-0/15 میلی گرم 
- 
-
 
-
 
- 
-ویتامین ب 2  
- 
- 
-0/08 میلی گرم 
- 
-
 
-
 
- 
-ویتامین ب 3  
- 
- 
-0/1 میلی گرم 
- 
-
 
-
 
- 
-ویتامین ث 
- 
- 
-18 میلی گرم 
- 
-
 
-
 
- 
 
 
-
ناگفته نماند که ویتمین های وود در سیب بیتر در پوست سیب وی وست آن رار دارد نارای آهایی ک می وانند پوست سیب را هم کنن بهتر ست ه آنرا با وست میل کنید و اگر می واهید وست آنرا بکنید بهتر است ک سیب را خیلی نازک پوست کنبد.
/>
left>
+*سیب را رنده کنید و در دستمال بپیچید و روی چشم بگذارید درد چشم را برطرف می‌کند.
*خوردن سیب حتی برای آنهایی ه ((بیماری قن)) دارند مفید است چون ((قند خون)) را بالا نمی‌برد.
*کسانی ک
ه می‌خواهند لاغر شوند حتما باید سیب را با پوست بخورند.
*دم
کرده گل سیب داروی سرفه و توم مجرای تنفسی است.
*سیب داروی خوبی برای درمان زخم
ها می‌باشد. />*سیب بهترین دارو رای سوء هاضمه است زیرا دارای مقدار زیادی پکتین می‌باشد.
*آب
سیب را حتی می‌توان برای نقیه استفاده کرد. این تنقیه برای بیماریهای روده بسیار موثر است.
*
پوست سیب را مانند چایی دم کنید و یشامید ای چائی بهترین دوست کلیه است.
*
آب سیب را با آبمیوه‌گیری در منزل تیه کنید و فورا آنرا بنوشید زیرا در اثر ماندن نزیمهای ود را از دست می‌دد.

/>*آب سیب برای زیبایی وست استفاده زیادی دارد بخصوص برای از بین بردن چین و چروک وست موثر است بدین منور آب سیب را صبح و شب روی پوست گردن و صورت بمالید و ماساژ دهید البته همیشه آب سیب تازه استفاده کنید. استفاده دیگر از سیب برای لطافت پوست سیب پخته است سیب را بپزید و سپس له کنی و با شیر مخلوط کنید و این ملوط را به صورت نیم گرم وی پوست بذارید و پس از چند دقیقه آنرا بردارید. />!خاص سیب ترش
*سیب ترش قابض است
و حالت استفراغ و دل بهم خوردگی را از بین می‌برد.
*سیب ترش را بپزید درمان ((اسها
ل خونی)) است.
*آب سیب ترش مخلوط با ((انار)) برای تقویت مع
ده و درمان اسهال و دل بهم خوردگی بکار می‌رود. />*ب سیب ترش علاج اسهال ، استفراغ و درد و غم است.
*مربای شکوف
ه سیب برای ضعف معده ازدیاد نیروی جنسی مفید است.
*سیب ترش برای
آنهائی که مزاج گرم دارند بسیار مفید است بالعکس آنهائی که مزاج سرد دارند باید سیب شیرین بخورند سیب در قدیم معالج ((بیماری نقرس)) و بیماریهای عصبی بوده است.
!مض
رات />سعی کنید همیشه سیب را با پوست بخورید زیرا مقدار زیادی پکتی در پوست سیب وجود دارد سیبهایی که در بازارهای داخل ایران یا آمریکا و کانادا به فروش می‌رسد روی آن دارای یک لایه چربی برای حفاظت آن می‌باشد بنابراین حتما این سیبها را بدقت بشوئید آنهائی که دارای معده ضعیف هستند باید سیب را بسیار نازک پوست بگیرند که پکتینها و ویتامینهای آن از بین نرود.
!مباحث مرتبط با عنوان
dir
align =center>
 
 
  
-{picture file=img/daneshnameh_up/APPLE3.jpg} +||r />((آرتیشو «داروئى»))|((آقطی سیاه «داروئی»))|((آوکادو «داروئی»))|((اسطوخودوس «داروئی»))|((اسفناج «داروئی»))|((انار «داروئی»|))((انبه «داروئی»))|((انجیر «داروئی»))|((انگور «داروئی»))|((باباآدم «داروئی»))
((بابونه «بابونه»))|((بادام «داروئی»))|((بادام زمینی «داروئی»))|((بادمجان «داروئی»))|((باقلا «داروئی»))|((برنج «داروئی»))|((بلوط «داروئی»))|((به «داروئی»))|((پسته «داروئی»))|((پرتقال «داروئی»))
((پیاز «داروئی»))|((تخم کتان «داروئی»))|((ترب و تربچه «داروئی»))|((تمبر هندی «داروئی»))|((توس «داروئی»))|((جعفری «داروئی»))|((جو «داروئی»))|((جودوسر «داروئی»))|((چای کوهی «داروئی»))|((چغندر «داروئی»))
((خاک شیر «داروئی»))|((ختمی «داروئی»))|((خرما «داروئی»))|((خیار «داروئی»))|((دارچین «داروئی»))|((دم اسب «داروئی»))|((ذرت «داروئی»))|((رازیانه «داروئی»))|((روناس «داروئی»))|((خواص دارویی ریحان))|
((زرد آلو «داروئی»))|((زردچوبه «داروئی»))|((زرشک «داروئی»))|((زعفران «داروئی»))|((زنجبیل «داروئی»))|((زوفا «داروئی»))|((زیتون «داروئی»))|((زیره سبز «داروئی»))|((سنبل الطیب «داروئی»))|((سیب «داروئی»))
((سیب زمینی «داروئی»))|((سیر «داروئی»))|((شاه پسند وحشی «داروئی»))|((شبدر قرمز «داروئی»))|((شلغم «داروئی»))|((شنبلیله «داروئی»))|((شوید «داروئی»))|((شیرین بیان «داروئی»))|((صبر زرد «داروئی»))|((عدس «داروئی»))
((علف هفت بند «داروئی»))|((عناب «داروئی»))|((فندق «داروئی»))|((قاصدک «داروئی»))|((قهوه «داروئی»))|((کاهو «داروئی»))|((کدو «داروئی»))|((کنجد «داروئی»))|((کوشاد «داروئی»))|((گاوزبان «داروئی»))
((گردو «داروئی»))|((گریپ فروت «داروئی»))|((گزنه «داروئی»))|((گشنیز «داروئی»))|((گلابی «داروئی»))|((گوجه فرنگی «داروئی»))|((لوبیا «داروئی»))|((لوبیای سویا «داروئی»))|((لیمو ترش «داروئی»))|((مارچوبه «داروئی»))
((مامیران کبیر «داروئی»))|((موز «داروئی»))|((میخک «داروئی»))|((نارگیل «داروئی»))|((نخود «داروئی»))|((نعناع «داروئی»))|((هل «داروئی»))|((هلو «داروئی»))|((هندوانه «داروئی»))|((هویج «داروئی»))
/>||
  
 
 
 
 
-! خواص داروئی:   -#سیب یک میوه قلیایی است و تمیز کننده بدن است و بعلت درا بودن ((پکتین)) زیاد آب اضافی بدن را خارج می سازد .  -#سیب را می توان برای برطرف کردن اسهال حتی برای کودکان بکار برد . بدین منظور سیب را باید رنده کرد و استفاده نمود .سیب را می توان پخت و برای آنهایی که روده تنبل دارند آن را روی آتش ملایمی بپزید البته حتما ازظرف لعابی یا تفلان استفاده کنید زیرا به این طریق پکتین و ویتامین های آن حفظ می شود.  -#شربت سیب بهترین دارو برای درمان سرفه و گرفتگی صدا می باشد .برای تهیه شربت سیب یک کیلو سیب راشسته و با پوست قطعه قطعه کنید و در یک لیتر آب بپزید سپس آنرا با پارچه نازکی صاف کنید و چند تکه ((قند)) به آن اضافه کنید و دوباره روی آتش ملایم قرار دهید تا قوام بیاید و آن را از روی آتش بردارید روزی سه تا چهار فنجان از این شربت بنوشید.  -#سیب دارای مقدار زیادی ((کلسیم)) است و کلسیم سیب به بدن کمک می کند که کلسیم غذاهای دیگر را نیز جذب کند.  -#خوردن سیب ((یبوست)) را برطرف می کند و برای خستگی مفرط مفید است.  -#دم کرده برگ درخت سیب ادرار آور است و درمان کننده التهاب ((کلیه)) و مثانه میباشد.  -#نوشیدن آب سیب داروی موثری برای درمان ((سرماخوردگی)) و گرفتگی صدا و سرفه است.  -#سیب مقوی کبد و اشتها آور است.  -#سیب برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است حتی بوئیدن سیب نیز این خاصیت را دارد.  -#سیب پخته تقویت کننده ((معده)) و ((کبد)) و دفع کننده سودا و سموم بدن است .  -#سیب حرارت را از بدن خارج می سازد .  -#سیب را رنده کنید و در دستمال بپیچید و روی چشم بگذارید درد چشم را برطرف می کند.  -#خوردن سیب حتی برای آنهایی که بیماری قند دارند مفید است چون قند خون را بالا نمی برد.  -#کسانیکه می خواهند لاغر شوند حتما باید سیب را با پوست بخورند .  -#دم کرده گل سیب داروی سرفه و تورم مجرای تنفسی است.  -#سیب داروی خوبی برای درمان زخم ها می باشد.  -#سیب بهترین دارو برای سوء هاضمه است زیرا دارای مقدار زیادی پکتین می باشد.  -#آب سیب را حتی می توان برای تنقیه استفاده کرد . این تنقیه برای بیماریهای ((روده)) بسیار موثر است.  -#پوست سیب را مانند ((چایی)) دم کنید و بیاشامید این چائی بهترین دوست کلیه است .  -#آب سیب را با ابمیوه گیری در منزل تهیه کنید و فورا آنرا بنوشید زیرا در اثر ماندن آنزیم ای خود را از دست می دهد .  -#آب سیب برای زیبایی پوست استفاده زیادی دارد بخصوص برای از بین بردن چین و چروک پوست موثر است بدین منظور آب سیب را صبح و شب روی پوست گردن و صورت بمالید و ماساژ دهید البته همیشه آب سیب تازه استفاده کنید.استفاده دیگر از سیب برای لطافت پوست سیب پخته است سیب رابپزید و سپس له کنید و با شیر مخلوط کنید و این مخلوط را بصورت نیم گرم روی پوست بگذارید و پس از چند دقیقه آنرا بردارید .  -! خواص سیب ترش   -#سیب ترش قابض است و حالت استفراغ و دل بهم خوردگی را از بین می برد.  -#سیب ترش را بپزید درمان اسهال خونی است.  -#آب سیب ترش مخلوط با ((انار)) برای تقویت معده و درمان اسهال و دل بهم خوردگی بکار می رود.  -#رب سیب ترش علاج اسهال ، استفراغ و درد و غم است .  -#مربای شکوفه سیب برای ضعف معده و ازدیاد نیروی جنسی مفید است.  -#سیب ترش برای آنهائیکه مزاج گرم دارند بسیار مفید است بالعکس آنهائیکه مزاج سرد دارند باید سیب شیرین بخورندسیب در قدیم معالج ((نقرس)) و بیماریهای عصبی بوده است.  -__مضرات : __همانطور که قبلا گفته شد سعی کنید همیشه سیب را با پوست بخورید زیرا مقدار زیادی پکتین در پوست سیب وجود دارد سیب هایی که در بازارهای داخل ایران یا ((آمریکا)) و ((کانادا)) بفروش می رسد روی آن دارای یک لایه چربی برای حفاظت آن می باشد بنابراین حتما این سیب ها را بدقت بشوئید آنهائیکه دریا معده ضعیف هستند باید سیب را بسیار نازک پوست بگیرند که پکتین ها و ویتامین های آن از بین نرود . 
تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 سه شنبه 10 بهمن 1385 [19:10 ]   5   سمیه فارابی اصل      جاری 
 یکشنبه 16 اسفند 1383 [09:50 ]   4   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 یکشنبه 16 اسفند 1383 [08:52 ]   3   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 یکشنبه 16 اسفند 1383 [08:46 ]   2   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 سه شنبه 13 بهمن 1383 [07:55 ]   1   پریسا احمدی      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..