تاریخچه ی:
سس گوجه فرنگی
V{maketoc}
!تعریف
__سس گوجه فرنگی__ یکی از معروف ترین انواع ((سس)) است که ماده اصلی آن ((گوجه فرنگی)) می باشد. در کنار گوجه فرنگی، گاهی از، ((گوشت))، ((پیاز))، ((ریحان))، ((نمک))، ((روغن))، ((سیر)) و دیگر انواع ((ادویه جات)) استفاده می کنند.
!طرز تهیه
برای تهیه برخی انواع سس گوجه فرنگی، گوجه ها را کبابی کرده، پوست گرفته و با مقدار کمی ((گوشت)) ریز شده، پیاز و کمی ((نمک))، ((ریحان)) و ادویه جات مخلوط می نمایند. مخلوط حاصله را می پزند و آن را از صافی عبور می دهند. البته تعدادی حبه ((سیر «ماده غذایی»|سیر)) را هم به سس اضافه نموده و قبل از عبور دادن سس گوجه فرنگی از صافی، حبه ها را بر می دارند.
__مارینارا__، نوعی سس گوجه فرنگی است که در تهیه آن از __گوشت__ استفاده نمی کنند.
در تهیه این نوع سس، گوجه فرنگی و انواع چاشنی ها و ((ادویه جات)) به کار می رود. سس گوجه فرنگی، خود در تهیه بسیاری از سس ها به عنوان ماده اولیه به کار می رود.
!همچنین ببینید
*((سس))
*((سس تنوری))
*((سس کچاپ))
*((سس سالسا))
*(( سس بشامل))
*((سس قارچ))
*((سس مایونز))
*((سس تارتار))
*((سس سیب))
*((سس بیور بلنک))
*((سس سویا))
*((سس بادام زمینی))