| __سس گوجه فرنگی__ یکی از معروف ترین انواع ((سس)) است که ماده اصلی آن ((گوجه فرنگی)) می باشد. در کنار گوجه فرنگی، گاهی از، ((گوشت))، ((پیاز))، ((ریحان))، ((نمک))، ((روغن))، ((سیر)) و دیگر انواع ((ادویه جات)) استفاده می کنند. | | __سس گوجه فرنگی__ یکی از معروف ترین انواع ((سس)) است که ماده اصلی آن ((گوجه فرنگی)) می باشد. در کنار گوجه فرنگی، گاهی از، ((گوشت))، ((پیاز))، ((ریحان))، ((نمک))، ((روغن))، ((سیر)) و دیگر انواع ((ادویه جات)) استفاده می کنند. |
- | برای تهیه برخی انواع سس گوجه فرنگی، گوجه ها را کبابی کرده، پوست گرفته و با مقدار کمی ((گوشت)) ریز شده، پیاز و کمی نمک، ریحان و ادویه جات مخلوط می نمایند. مخلوط حاصله را می پزند و آن را از صافی عبور می دهند. البته تعدادی حبه ((سیر «ماده غذایی»|سیر)) را هم به سس اضافه نموده و قبل از عبور دادن سس گوجه فرنگی از صافی، حبه ها را بر می دارند. |
+ | برای تهیه برخی انواع سس گوجه فرنگی، گوجه ها را کبابی کرده، پوست گرفته و با مقدار کمی ((گوشت)) ریز شده، پیاز و کمی ((نمک))، ((ریحان)) و ادویه جات مخلوط می نمایند. مخلوط حاصله را می پزند و آن را از صافی عبور می دهند. البته تعدادی حبه ((سیر «ماده غذایی»|سیر)) را هم به سس اضافه نموده و قبل از عبور دادن سس گوجه فرنگی از صافی، حبه ها را بر می دارند. |