منو
 صفحه های تصادفی
ایزومری
خواص مغناطیسی زمین
درد و انواع آن
فراخوان مشارکت در محتوای گروه ریاضی
سلستین
اثرهای محوی در عکاسی
نشانه های ظهور، کسوف و خسوف
اولین سفالگری ها در تاریخ
سولانین
شیرین بیان «داروئی»
 کاربر Online
998 کاربر online
تاریخچه ی: سس گوجه فرنگی

تفاوت با نگارش: 2

Lines: 1-26Lines: 1-29
 V{maketoc} V{maketoc}
 !تعریف !تعریف
 __سس گوجه فرنگی__ یکی از معروف ترین انواع ((سس)) است که ماده اصلی آن ((گوجه فرنگی)) می باشد. در کنار گوجه فرنگی، گاهی از، ((گوشت))، ((پیاز))، ((ریحان))، ((نمک))، ((روغن))، ((سیر)) و دیگر انواع ((ادویه جات)) استفاده می کنند. __سس گوجه فرنگی__ یکی از معروف ترین انواع ((سس)) است که ماده اصلی آن ((گوجه فرنگی)) می باشد. در کنار گوجه فرنگی، گاهی از، ((گوشت))، ((پیاز))، ((ریحان))، ((نمک))، ((روغن))، ((سیر)) و دیگر انواع ((ادویه جات)) استفاده می کنند.
 +::{picture=TomatoSauceCup.jpg}::
 !طرز تهیه !طرز تهیه
-برای تهیه برخی انواع سس گوجه فرنگی، گوجه ها را کبابی کرده، پوست گرفته و با مقدار کمی ((گوشت)) ریز شده، پیاز و کمی نمک، ریحان و ادویه جات مخلوط می نمایند. مخلوط حاصله را می پزند و آن را از صافی عبور می دهند. البته تعدادی حبه ((سیر «ماده غذایی»|سیر)) را هم به سس اضافه نموده و قبل از عبور دادن سس گوجه فرنگی از صافی، حبه ها را بر می دارند. +برای تهیه برخی انواع سس گوجه فرنگی، گوجه ها را کبابی کرده، پوست گرفته و با مقدار کمی ((گوشت)) ریز شده، پیاز و کمی ((نمک))، ((ریحان)) و ادویه جات مخلوط می نمایند. مخلوط حاصله را می پزند و آن را از صافی عبور می دهند. البته تعدادی حبه ((سیر «ماده غذایی»|سیر)) را هم به سس اضافه نموده و قبل از عبور دادن سس گوجه فرنگی از صافی، حبه ها را بر می دارند.
-''مارینارا''، نوعی سس گوجه فرنگی است که در تهیه آن از __گوشت__ استفاده نمی کنند. در تهیه این نوع سس، گوجه فرنگی و انواع چاشنی ها و ((ادویه جات)) به کار می رود. سس گوجه فرنگی، خود در تهیه بسیاری از سس ها به عنوان ماده اولیه به کار می رود. +__مارینارا__، نوعی سس گوجه فرنگی است که در تهیه آن از __گوشت__ استفاده نمی کنند. />در تهیه این نوع سس، گوجه فرنگی و انواع چاشنی ها و ((ادویه جات)) به کار می رود. سس گوجه فرنگی، خود در تهیه بسیاری از سس ها به عنوان ماده اولیه به کار می رود.
-!همچنین ببینید:
*(( سس))
*(( سس تنوری))
+!همچنین ببینید
*((سس))
*((سس تنوری))
 *((سس کچاپ)) *((سس کچاپ))
 *((سس سالسا)) *((سس سالسا))
 *(( سس بشامل)) *(( سس بشامل))
 *((سس قارچ)) *((سس قارچ))
 *((سس مایونز)) *((سس مایونز))
 *((سس تارتار)) *((سس تارتار))
-*(( سس سیب))
*(( سس بیور بلنک))
*(( سس سویا))
*(( سس بادام زمینی))
+*((سس سیب))
*((سس بیور بلنک))
*((سس سویا))
*((سس بادام زمینی))

تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 یکشنبه 30 مرداد 1384 [04:23 ]   4   بابک خسروشاهی      جاری 
 جمعه 25 دی 1383 [18:53 ]   3   حمید حسن نیا      v  c  d  s 
 جمعه 20 آذر 1383 [19:24 ]   2   حمید حسن نیا      v  c  d  s 
 جمعه 29 آبان 1383 [18:44 ]   1   حمید حسن نیا      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..