منو
 صفحه های تصادفی
سمیه فارابی اصل
اعزام نفس زکیه برای دعوت مردم مکه توسط حضرت مهدی -عج
نیم رسانای غیر ذاتی
گونیا «صورت فلکی»
بی‌خوابی‌
صلحنامه با یهودیان
دوران سنوزوئیک
پیوند پی
درس تکنولوژی سازه های چوبی
علف خوکها
 کاربر Online
752 کاربر online
تاریخچه ی: سس کاسترد

نگارش: 1

کاسترد


کاسترد نوعی دسر است که از مخلوط نمودن شیر یا خامه با زرده تخم مرغ، آرد ذرت، شکر و دیگر مواد معطر مثل وانیل تهیه می شود. بر حسب اینکه غلظت کاسترد چقدر باشد انواع آنرا دسته بندی می کنند. کاسترد خیلی رقیق را به عنوان سس دسرها به کار می برند و کاستردهای خیلی سفت که مثل بلنک مانژ می باشند، آنقدر سفت هستند که می توان آنها را همچون انواع کیک و پودینگ برش زد.

کاسترد یکی از اجزای مهم دسر در کشورهای انگلستان، فرانسه، اسپانیا، ایتالیا و استرالیا می باشد. کاسترد را معمولاً جزو سس های شیرین دسته بندی می کنند.

طرز تهیه
برای تهیه کاسترد، مواد لازم را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهند. البته می توان کاسترد را داخل فر هم تهیه نمود و یا حتی آنرا بخارپز کرد.
امروزه کاستردهای آماده در سوپرمارکت ها عرضه می شوند. برخی انواع این کاستردها تخم مرغ ندارند.

غذاهایی که در تهیه آنها از کاسترد استفاده می شود:
ـ کرم کارامل
ـ تارت کاسترد
ـ کاسترد یخی
ـ بستنی
ـ ترافل انگلیسی

تمام کاستردها شیرین نیستند. در تهیه برخی انواع سنتی از کاسترد، از مواد نمک دار استفاده نموده و برای مزه دار کردن یکی از این نوع کاستردها، به آن پنیر اضافه می کنند.

همچنین ببینید:






تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 جمعه 25 دی 1383 [15:46 ]   2   حمید حسن نیا      جاری 
 شنبه 30 آبان 1383 [06:53 ]   1   حمید حسن نیا      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..