منو
 کاربر Online
876 کاربر online
تاریخچه ی: سس سالسا

تفاوت با نگارش: 2

Lines: 1-28Lines: 1-31
 V{maketoc} V{maketoc}
 !تعریف !تعریف
-__سس سالسا__ نوعی ((سس)) (معمولاً تند) رایج در منطقه آمریکای لاتین می باشد که جزو سس هایی که پخته نمی شوند، آن را دسته بندی می کنند. اصل واژه سالسا اسپانیایی است که خود ریشه ی لاتین دارد و به معنای سس می باشد. +__سس سالسا__ نوعی ((سس)) (معمولاً تند) رایج در منطقه آمریکای لاتین می باشد که آن را جزو سس هایی که پخته نمی شوند، دسته بندی می کنند. اصل واژه __سالسا__ اسپانیایی است که خود ریشه ی لاتین دارد و به معنای __سس__ می باشد.
 !سس های سالسای معروف !سس های سالسای معروف
-ـ سالسای رجا: نوعی سس قرمز رنگ است که در تهیه آن از ((ادویه جات)) مرسوم مردم مکزیک و آمریکای جنوب شرقی استفاده می کنند. سس رجا را معمولاً از ((گوجه فرنگی))، ((فلفل)) تند، ((پیاز)) و ((سیر)) تهیه می کنند.
ـ سالسای کرودا: نوعی سس خام است که در تهیه آن از گوجه فرنگی، پیاز و فلفل نپخته و دیگر مواد زبر خام استفاده می شود.
- سالسای ورد: نوعی سس سبز رنگ است که از پوست گوجه فرنگی (معروف به توماتیلو) تهیه می شود. سس هایی که با پوست گوجه فرنگی تهیه می شوند را معمولاً می پزند.
ـ سالسای براوا: از این سس روی قاچ هایی از ((سیب زمینی)) استفاده می کنند. این نوع سس معمولاً مخلوطی از ((سس مایونز)) و تاباسکو می باش
د.
+*__سالسای رجا__: نوعی سس قرمز رنگ است که در تهیه آن از ((ادویه جات)) مرسوم مردم ((مکزیک)) و آمریکای جنوب شرقی استفاده می کنند. سس رجا را معمولاً از ((گوجه فرنگی))، ((فلفل)) تند، ((پیاز)) و ((سیر)) تهیه می کنند.
-هر نوع سسی که در تهیه آن از ((آووکادو)) به عنوان ماده اصلی استفاده شود، ''سس گواکامول'' نام دارد. +*__سالسای کرودا__: نوعی سس خام است که در تهیه آن از گوجه فرنگی، پیاز و فلفل نپخته و دیگر مواد زبر خام استفاده می شود.

*__سالسای ورد__: نوعی سس سبز رنگ است که از پوست گوجه فرنگی (معروف به توماتیلو) تهیه می شود. سس هایی که با پوست گوجه فرنگی تهیه می شوند را معمولاً می پزند.

*__سالسای براوا__: از این سس روی قاچ هایی از ((سیب زمینی)) استفاده می کنند. این نوع سس معمولاً مخلوطی از ((سس مایونز)) و __تاباسکو__ می باشد.

هر نوع سسی که در تهیه آن از ((آووکادو)) به عنوان ماده اصلی استفاده شود، __سس گواکامول__ نام دارد.
 سس سالسا انواع دیگری هم دارد که برخی از آنها را با ((نعناع))، ((آناناس)) و یا ((انبه)) تهیه می کنند.  سس سالسا انواع دیگری هم دارد که برخی از آنها را با ((نعناع))، ((آناناس)) و یا ((انبه)) تهیه می کنند.
-!همچنین ببینید:
*(( سس))
+!همچنین ببینید
*((سس))
 *(( سس تنوری)) *(( سس تنوری))
 *((سس کچاپ)) *((سس کچاپ))
-*(( سس بشامل)) +*((سس بشامل))
 *((سس قارچ)) *((سس قارچ))
 *((سس مایونز)) *((سس مایونز))
 *((سس تارتار)) *((سس تارتار))
-*(( سس سیب))
*(( سس بیور بلنک))
*(( سس سویا))
*(( سس بادام زمینی))
+*((سس سیب))
*((سس بیور بلنک))
*((سس سویا))
*((سس بادام زمینی))
 *((سس گوجه فرنگی)) *((سس گوجه فرنگی))

تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 جمعه 25 دی 1383 [18:53 ]   3   حمید حسن نیا      جاری 
 سه شنبه 17 آذر 1383 [06:37 ]   2   حمید حسن نیا      v  c  d  s 
 جمعه 29 آبان 1383 [18:30 ]   1   حمید حسن نیا      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..