منو
 صفحه های تصادفی
عیب یابی و تعمیر ماشین لباسشویی تمام اتوماتیک
جانبازی در راه رسول خدا صلی الله علیه واله
اختلالات اسیدی - بازی
شیوع شرب و خمار از زمان شاه عباس اول
تجهیزات دوربین تلویزیونی
گ.فضائل از دیدگاه دیگران
امام سجاد علیه السلام در عصر عاشورا
ایزوتوپ
غافث
مفاهیم اولیه غلظت
 کاربر Online
692 کاربر online
تاریخچه ی: سس تنوری

__سس تنوری__، نوعی ((سس)) است که معمولاً زمانی که ((گوشت)) در حال کباب شدن است، از این سس روی گوشت می ریزند. محتوای این دسته سس ها اغلب ((گوجه فرنگی)) به همراه ((سرکه)) و ((شکر)) می باشد. شکر یکی از اجزای مهم سس تنوری است که باعث می شود سس، حین پخت حالت کاراملی پیدا کند و به خورد ((عصاره گوشت)) برود. این سس طعم مطبوعی دارد.

!همچنین ببینید:
*(( سس))
*((سس کچاپ))
*((سس سالسا))
*(( سس بشامل))
*((سس قارچ))
*((سس مایونز))
*((سس تارتار))
*(( سس سیب))
*(( سس بیور بلنک))
*(( سس سویا))
*(( سس بادام زمینی))
*((سس گوجه فرنگی))

تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 جمعه 25 دی 1383 [13:50 ]   2   مرتضی حسن نیا      جاری 
 جمعه 29 آبان 1383 [18:53 ]   1   حمید حسن نیا      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..