تاریخچه ی:
سس تنوری
__سس تنوری__، نوعی ((سس)) است که معمولاً زمانی که ((گوشت)) در حال کباب شدن است، از این سس روی گوشت می ریزند. محتوای این دسته سس ها اغلب ((گوجه فرنگی)) به همراه ((سرکه)) و ((شکر)) می باشد. شکر یکی از اجزای مهم سس تنوری است که باعث می شود سس، حین پخت حالت کاراملی پیدا کند و به خورد ((عصاره گوشت)) برود. این سس طعم مطبوعی دارد.
!همچنین ببینید:
*(( سس))
*((سس کچاپ))
*((سس سالسا))
*(( سس بشامل))
*((سس قارچ))
*((سس مایونز))
*((سس تارتار))
*(( سس سیب))
*(( سس بیور بلنک))
*(( سس سویا))
*(( سس بادام زمینی))
*((سس گوجه فرنگی))