تاریخچه ی:
سس بیور بلنک
__سس بیور بلنک__ نوعی ((سس )) ((کره | کره «ماده غذایی» «ماده غذایی» ای)) تند است که از ((سرکه)) و ((موسیر)) تهیه می شود. به این سس کره «ماده غذایی» «ماده غذایی» هم اضافه می کنند. در تهیه این سس گاهی به جای سرکه از ((آبلیمو)) استفاده می شود.
روش ابداع این سس جالب است. یک ((سرآشپز)) فرانسوی که مشغول تهیه ((سس بیرنیز)) برای ریختن روی خوراک ((ماهی)) بود، فراموش کرد که داخل سس ((تخم مرغ)) بریزد و به جای سس بیرلیز، سس بیور بکنک ابداع شد.
!همچنین ببینید:
*(( سس))
*(( سس تنوری))
*((سس کچاپ))
*((سس سالسا))
*(( سس بشامل))
*((سس قارچ))
*((سس مایونز))
*((سس تارتار))
*(( سس سیب))
*(( سس سویا))
*(( سس بادام زمینی))
*((سس گوجه فرنگی))