منو
 صفحه های تصادفی
سید بحر العلوم
کارسینوم کلیه
آفتاب و پوست
تصریح امام حسین بر امامت امام سجاد علیهماالسلام
چغندر کن
اسحاق فرزند امام صادق علیه السلام
انرژی آب
ساختار پروتئین
دانشکده مهندسی هوا و فضا دانشگاه صنعتی شریف
نور قطبیده
 کاربر Online
257 کاربر online
تاریخچه ی: سس بیور بلنک

تفاوت با نگارش: 1

Lines: 1-19Lines: 1-20
-__سس بیور بلنک__ نوعی ((سس )) ((کره | کره «ماده غذایی» «ماده غذایی» ای)) تند است که از ((سرکه)) و ((موسیر)) تهیه می شود. به این سس کره «ماده غذایی» «ماده غذایی» هم اضافه می کنند. در تهیه این سس گاهی به جای سرکه از ((آبلیمو)) استفاده می شود. 
-و ابا ین سس ا است. یک ((سرآشز)) راسوی که مغول تهیه ((سس بیی)) برای یتن ری خاک ((ماهی)) بد، فراموش کد که داخ سس ((خ مرغ)) بریزد و به جای س یرلیز، س بیور بکنک اا شد. +__ بیو لنک__ نوی ((سس )) ((که|کره ای)) ت است که از ((سرک)) ((وسی)) تهیه می . به این کر م ضافه می کند. در هیه ای سس گی به جای سکه ز ((بلیمو)) افاه می شود.
-!همچنین ببینید: +روش ابداع این سس جالب است. یک ((سرآشپز)) فرانسوی که مشغول تهیه ((سس بیرنیز)) برای ریختن روی خوراک ((ماهی)) بود، فراموش کرد که داخل سس ((تخم مرغ)) بریزد و به جای سس بیرلیز، __سس بیور بلنک ابداع شد.

!همچنین ببینید
 *(( سس)) *(( سس))
 *(( سس تنوری)) *(( سس تنوری))
 *((سس کچاپ)) *((سس کچاپ))
 *((سس سالسا)) *((سس سالسا))
 *(( سس بشامل)) *(( سس بشامل))
 *((سس قارچ)) *((سس قارچ))
 *((سس مایونز)) *((سس مایونز))
 *((سس تارتار)) *((سس تارتار))
 *(( سس سیب)) *(( سس سیب))
 *(( سس سویا)) *(( سس سویا))
 *(( سس بادام زمینی)) *(( سس بادام زمینی))
 *((سس گوجه فرنگی)) *((سس گوجه فرنگی))

تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 جمعه 25 دی 1383 [15:41 ]   2   حمید حسن نیا      جاری 
 جمعه 29 آبان 1383 [19:47 ]   1   حمید حسن نیا      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..