تاریخچه ی:
سس بیور بلنک
تفاوت با نگارش: 1
- | __سس بیور بلنک__ نوعی ((سس )) ((کره | کره «ماده غذایی» «ماده غذایی» ای)) تند است که از ((سرکه)) و ((موسیر)) تهیه می شود. به این سس کره «ماده غذایی» «ماده غذایی» هم اضافه می کنند. در تهیه این سس گاهی به جای سرکه از ((آبلیمو)) استفاده می شود. | |
- | و ابا ین سس ا است. یک ((سرآشز)) راسوی که مغول تهیه ((سس بیی)) برای یتن ری خاک ((ماهی)) بد، فراموش کد که داخ سس ((خ مرغ)) بریزد و به جای س یرلیز، س بیور بکنک اا شد. |
+ | __ بیو لنک__ نوی ((سس )) ((که|کره ای)) ت است که از ((سرک)) ((وسی)) تهیه می . به این کر م ضافه می کند. در هیه ای سس گی به جای سکه ز ((بلیمو)) افاه می شود. |
- | !همچنین ببینید: |
+ | روش ابداع این سس جالب است. یک ((سرآشپز)) فرانسوی که مشغول تهیه ((سس بیرنیز)) برای ریختن روی خوراک ((ماهی)) بود، فراموش کرد که داخل سس ((تخم مرغ)) بریزد و به جای سس بیرلیز، __سس بیور بلنک ابداع شد.
!همچنین ببینید |
| *(( سس)) | | *(( سس)) |
| *(( سس تنوری)) | | *(( سس تنوری)) |
| *((سس کچاپ)) | | *((سس کچاپ)) |
| *((سس سالسا)) | | *((سس سالسا)) |
| *(( سس بشامل)) | | *(( سس بشامل)) |
| *((سس قارچ)) | | *((سس قارچ)) |
| *((سس مایونز)) | | *((سس مایونز)) |
| *((سس تارتار)) | | *((سس تارتار)) |
| *(( سس سیب)) | | *(( سس سیب)) |
| *(( سس سویا)) | | *(( سس سویا)) |
| *(( سس بادام زمینی)) | | *(( سس بادام زمینی)) |
| *((سس گوجه فرنگی)) | | *((سس گوجه فرنگی)) |