منو
 کاربر Online
544 کاربر online
تاریخچه ی: سالاد

نگارش: 2



سالاد

سالاد، غذایی است که قبل از غذا به عنوان پیش غذا، بعد از غذای اصلی به عنوان یک وعده مجزا، همراه با غذای اصلی یا خود، به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف می شود. اصل لغت سالاد، فرانسوی است که خود ریشه لاتینی دارد.

معمولاً سالادها مخلوطی از سبزیجات خام هستند. در سالادهای سبزرنگ، اغلب از سبزیجات سبز برگ مثل انواع کاهو، اسفناج، قاصدک و... استفاده می شود. دیگر موادی که در تهیه سالاد از آنها استفاده می شود عبارتند از:
البته از پاستا، زیتون، سیب زمینی پخته، برنج، انواع گوشت، پنیر، ماکارانی و ماهی هم در تهیه سالادها استفاده می شود.

سالادها معمولاً با انواع سس ها تزئین شده و طعم و مزه خاصی می گیرند (بر حسب سس بکار رفته). از جمله این سس ها، سس مایونز، سس روسی، سس هزار جزیره، روغن زیتون، سس فرانسوی و... می باشند.

دیگر انواع سالاد


در تهیه سالادها به جز سبزیجات سبزبرگ از دیگر مواد غذایی هم استفاده می شود. مثل:

تاریخچه سالاد


درقرون وسطی، پس از اینکه در زمستان، مردم گوشت نمک زده و ترشی سبزیجات می خوردند، با آمدن فصل بهار محتاج سبزیجات تازه می شدند.

تاریخ می گوید بدلیل آن که فقرا نسبت به ثروتمندان، سالاد بیشتری مصرف می کردند سالم تر می ماندند؛ آن هم تنها به این دلیل که سبزیجات از گوشت و دیگر فراورده های حیوانی ارزان تربود. در حقیقت سالادها، چه پخته و چه خام حاوی موادی هستند که برای سلامتی، ضروری می باشند، از جمله املاح، ویتامین ها و دیگر مواد مغذی. بنابراین مصرف بسیار آن توصیه می گردد.



تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 جمعه 20 آذر 1383 [21:16 ]   3   حمید حسن نیا      جاری 
 سه شنبه 19 آبان 1383 [12:17 ]   2   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 شنبه 02 آبان 1383 [07:25 ]   1   حمید حسن نیا      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..