تاریخچه ی:
زرد آلو «داروئی»
تفاوت با نگارش: 2
- |
+ | !کلیات گیاه شناسی ((زردآلو|درخت زردآلو)) بومی چین میباشد و هنوز هم به صورت وحشی در این مناطق میروید. این درخت در اوائل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت. درخت زردآلو تا ارتفاع 6 متر میرسد. برگهای آن مانند قلب نوک تیز و به رنگ سبز روشن مایل به زرد میباشد. گلهای زردآلو درشت و به رنگ سفید متمایل به قرمز است.
| | | |
| | | | | |
- | {picture file=img/daneshnameh_up/GouMir02.jpg} |
+ | {picture=zardalo1.JPG jpg height=200 width=200} |
| | | |
| | | |
| | | | | |
- | />V{maketoc} />__''کیت گیا شنسی__'' /> رت زرلو ومی وی چین می باشد و هنوز هم صور وی این مناطق می روید ی رخت د او قر او ملادی ب یا و رپا راه یفت .درخت آل ا ارتاع 6 م ی ر رهای ن مانند قل نوک یز و برنگ سبز روشن مایل رد می باشد . گهی زردآلو درت و رنگ ید ی ه قر اس .میه ن گوشتی و زرد رگ با عمی مطبو و شیین وه که در واط بستان میرسد.سته زردآلو ف هو ای و یبی شکل است داخ هه ز آن قر که طع ن یی و گاهی خ می با .
! رکیب یمییی:
ر صد گرم لوی دون هسته اد یمجود است .
border=0 align=center>
+ |
یوه ن گشی و ر رن ا عمی طبو و یرین بوده که ر وط بستان میرسد. هس ردلو ، قوای یی ک ات در ل ت م آ قر ار که عم ن یرین و گاهی میباشد. ز زردآلو داری 40 رصد روغن قداری ئی ق ، اسنس و ویتامیهی A و C کبال میبش. />!وص داروئی />!!وا مانی میه زردآلو />*فه کنده خو است. />*عروق را بز میکند. *ملین است. />*وی د دها ر میکند. />*بر . />*به عت اشتن ((کالت)) برای ((یاری کمنی|کمخونی)) مفید ا. *ورم مفصل را بف میکن. *د نرمی ون است. *برای یایی کردن ن مید است.
left>
| | | |
| | | | | |
- | انرژیr />td> <td> 54 کالری |
+ | {picture=zardalo2.JPG jpg height=200 width=200} |
| | | |
| | | |
- | | |
- | | | |
- | آب | |
- | | |
- | | | |
- | 84-81 گرم | |
- | | |
- | | |
- | | |
- | | | |
- | مواد قندی | |
- | | |
- | | | |
- | 12-10 گرم | |
- | | |
- | | |
- | | |
- | | | |
- | پروتئین | |
- | | |
- | | | |
- | 1 گرم | |
- | | |
- | | |
- | | |
- | | | |
- | کلسیم | |
- | | |
- | | | |
- | 18 میلی گرم | |
- | | |
- | | |
- | | |
- | | | |
- | فسفر | |
- | | |
- | | | |
- | 23 میلی گرم | |
- | | |
- | | |
- | | |
- | | | |
- | سدیم | |
- | | |
- | | | |
- | 1 میلی گرم | |
- | | |
- | | |
- | | |
- | | | |
- | پتاسیم | |
- | | |
- | | | |
- | 280 میلی گرم | |
- | | |
- | | |
- | | |
- | | | |
- | آهن | |
- | | |
- | | | |
- | 0/5 میلی گرم | |
- | | |
- | | |
- | | |
- | | | |
- | ویتامین آ | |
- | | |
- | | | |
- | 2700 واحد | |
- | | |
- | | |
- | | |
- | | | |
- | ویتامین ب 1 | |
- | | |
- | | | |
- | 0/03 میلی گرم | |
- | | |
- | | |
- | | |
- | | | |
- | ویتامین ب 2 | |
- | | |
- | | | |
- | 0/04 میلی گرم | |
- | | |
- | | |
- | | |
- | | | |
- | ویتامین ب 3 | |
- | | |
- | | | |
- | 0/6 میلی گرم | |
- | | |
- | | |
- | | |
- | | | |
- | ویتامین ث | |
- | | |
- | | | |
- | 10 میلی گرم | |
- | | |
- | | |
- | | |
- | | | |
- | اسید سالسیلیک | |
- | | |
- | | | |
- | 1/5 گرم | |
- | | |
- | | |
- | | |
- | | | |
- | مواد نشاسته ای | |
- | | |
- | | | |
- | 6/35 گرم | |
- | | |
- | | |
- | | |
- | | | |
- | آلبومین | |
- | | |
- | | | |
- | 0/45 گرم | |
- | | |
- | | |
- | | |
- | | | |
- | چربی | |
- | | |
- | | | |
- | 0/12 گرم | |
- | | |
- | | |
- | | |
- | | | |
| | | | | |
- | />م زردآلو دای 40% روغن ،مدری پروین ، ن ان و یامین های A C B17 کت می با . ویتاین B17 که Laetrile و Pangamic acid نگمی اید نامیده می د قیق مدان بیمی ران م ر ا واین ویای بورت رص در وا وود داه و ر می شد ولی ماه ر آن کندا ن ات زیرا ی د بیر کی سیانید می اد .
! خا اوی:
left>
+ | !!خواص درمنی هته و برگ زردآلو />*مغز آن تقویت کننده قوای نی است. />*روغن مغز ته را ار در گو چکانید داها گ را ا ین رده و سگینی گو را درمان میکند. *روغن مغز هسته برای ر ک پوست مفید ا. />*روغن مغز هسته اگر تخ باشد کشنده کرم معده و روده است. />*رن لخ هسته ورم معق را ز بین برده و سنگ مثانه را خرد میکند. />*دم کد ر دآو ای ق ل مید ا. />*برای کین گو در چند طره از دم ک رگ رو را گوش بچکانی. !مضرات زردآ بور کی دیر هم ثقیل و فاخ است. شاخاص سالخوده و کودکان باید ا یاد خوردن آ حتراز کند. همیش باید زردآلو را قبل ز غذا د هرا ا آن هه نا ی ناول نمو زیرا هه زردآ ضد نف بوه و هم آنرا آ آسان میاد. !باث متبط با نون
dir align =center>
| | | |
| | | | | |
- | {picture file=img/daneshnameh_up/apricot.jpg} |
+ | ||r />((آرتیشو «داروئى»))|((آقطی سیاه «داروئی»))|((آوکادو «داروئی»))|((اسطوخودوس «داروئی»))|((اسفناج «داروئی»))|((انار «داروئی»|))((انبه «داروئی»))|((انجیر «داروئی»))|((انگور «داروئی»))|((باباآدم «داروئی»)) />((بابونه «بابونه»))|((بادام «داروئی»))|((بادام زمینی «داروئی»))|((بادمجان «داروئی»))|((باقلا «داروئی»))|((برنج «داروئی»))|((بلوط «داروئی»))|((به «داروئی»))|((پسته «داروئی»))|((پرتقال «داروئی»))r />((پیاز «داروئی»))|((تخم کتان «داروئی»))|((ترب و تربچه «داروئی»))|((تمبر هندی «داروئی»))|((توس «داروئی»))|((جعفری «داروئی»))|((جو «داروئی»))|((جودوسر «داروئی»))|((چای کوهی «داروئی»))|((چغندر «داروئی»)) ((خاک شیر «داروئی»))|((ختمی «داروئی»))|((خرما «داروئی»))|((خیار «داروئی»))|((دارچین «داروئی»))|((دم اسب «داروئی»))|((ذرت «داروئی»))|((رازیانه «داروئی»))|((روناس «داروئی»))|((خواص دارویی ریحان))| ((زرد آلو «داروئی»))|((زردچوبه «داروئی»))|((زرشک «داروئی»))|((زعفران «داروئی»))|((زنجبیل «داروئی»))|((زوفا «داروئی»))|((زیتون «داروئی»))|((زیره سبز «داروئی»))|((سنبل الطیب «داروئی»))|((سیب «داروئی»)) ((سیب زمینی «داروئی»))|((سیر «داروئی»))|((شاه پسند وحشی «داروئی»))|((شبدر قرمز «داروئی»))|((شلغم «داروئی»))|((شنبلیله «داروئی»))|((شوید «داروئی»))|((شیرین بیان «داروئی»))|((صبر زرد «داروئی»))|((عدس «داروئی»)) ((علف هفت بند «داروئی»))|((عناب «داروئی»))|((فندق «داروئی»))|((قاصدک «داروئی»))|((قهوه «داروئی»))|((کاهو «داروئی»))|((کدو «داروئی»))|((کنجد «داروئی»))|((کوشاد «داروئی»))|((گاوزبان «داروئی»)) ((گردو «داروئی»))|((گریپ فروت «داروئی»))|((گزنه «داروئی»))|((گشنیز «داروئی»))|((گلابی «داروئی»))|((گوجه فرنگی «داروئی»))|((لوبیا «داروئی»))|((لوبیای سویا «داروئی»))|((لیمو ترش «داروئی»))|((مارچوبه «داروئی»)) ((مامیران کبیر «داروئی»))|((موز «داروئی»))|((میخک «داروئی»))|((خواص دارویی نارگیل))|((نخود «داروئی»))|((نعناع «داروئی»))|((هل «داروئی»))|((هلو «داروئی»))|((هندوانه «داروئی»))|((هویج «داروئی»)) || |
| | | |
| | | |
| | | | | |
- | __''خواص درمانی زردآلو__'' | |
- | زردآلو از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است. | |
- | #تصفیه کننده خون است | |
- | #عروق را باز می کند | |
- | #ملین است | |
- | #بوی بد دهان را رفع می کند | |
- | #تب بر است | |
- | #بعلت داشتن کبالت برای کم خونی مفید است | |
- | #روم مفاصل را برطرف می کند | |
- | # ضد نرمی استخوان است | |
- | #برای قلیایی کردن بدن مفید است خواص درمانی هسته وبرگ زردآلومغز هسته از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و برگ و گل آن سرد و خشک است . | |
- | 1- مغز آن تقویت کننده قوای جنسی است | |
- | 2-روغن مغز هسته را اگر در گوش بچکانید صداهای گوش را از بین برده و سنگینی گوش را درمان می کند . | |
- | 3-روغن مغز هسته برای نرم کردن پوست مفید است | |
- | 4-روغن مغز هسته اگر تلخ باشد کشنده کرم معده و روده است | |
- | 5-روغن تلخ هسته ورم معقد را از بین برده و سنگ مثانه را خرد می کند. | |
- | 6-دم کرده برگ زردآلو برای قطع اسهال مفید است | |
- | 7-برای تسکین گوش درد چند قطره از دم کرده برگ زردآلو را در گوش بچکانید . | |
- | ! طرز استفاده: | |
- | به مبحث نسخه پیچی گیاهان دارویی برای بیماری مورد نظر مراجعه نمایید | |
- | مضرات : زردآلو بطور کلی دیر هضم ، ثقیل و نفاخ است . شاخاص سالخورده و کودکان باید از زیاد خوردن آن احتراز کنند . همیشه باید زردآلو را قبل از غذا خورد و همراه با آن هسته آنرا نیز تناول نمود زیرا هسته زردآلو ضد نفخ بوده و هضم آنرا آن آسان می سازد . | |