| __زرده تخم مرغ__، بخش زرد رنگی است که درون ((تخم مرغ)) جای می گیرد. زرده تخم مرغ جدا از مصرف خوراکی، در تشکیل جنینی که قرار است تبدیل به ((جوجه)) شود نقش مهمی ایفا می کند. | | __زرده تخم مرغ__، بخش زرد رنگی است که درون ((تخم مرغ)) جای می گیرد. زرده تخم مرغ جدا از مصرف خوراکی، در تشکیل جنینی که قرار است تبدیل به ((جوجه)) شود نقش مهمی ایفا می کند. |
| زرده تخم مرغ میزان کمی ((چربی)) و ((کلسترول)) دارد، چربی موجود در آن هم بیشتر از نوع ((چربی اشباع نشده| اشباع نشده)) است که زیاد زیان آور نیست. اما اغلب افرادی که ((رژیم غذایی)) کم کلسترول دارند احساس می کنند که باید به عنوان اولین قدم، تخم مرغ را از رژیم غذایی خود حذف نمایند. ((سفیده تخم مرغ)) بیشتر از ((آب)) تشکیل یافته است. تقریباً هفت هشتم سفیده تخم مرغ را آب و یک هشتم باقیمانده را ((پروتئین)) تشکیل می دهد و معمولاً سفیده بدون کلسترول بوده و چربی هم ندارد یا میزان چربی آن بسیار کم است. | | زرده تخم مرغ میزان کمی ((چربی)) و ((کلسترول)) دارد، چربی موجود در آن هم بیشتر از نوع ((چربی اشباع نشده| اشباع نشده)) است که زیاد زیان آور نیست. اما اغلب افرادی که ((رژیم غذایی)) کم کلسترول دارند احساس می کنند که باید به عنوان اولین قدم، تخم مرغ را از رژیم غذایی خود حذف نمایند. ((سفیده تخم مرغ)) بیشتر از ((آب)) تشکیل یافته است. تقریباً هفت هشتم سفیده تخم مرغ را آب و یک هشتم باقیمانده را ((پروتئین)) تشکیل می دهد و معمولاً سفیده بدون کلسترول بوده و چربی هم ندارد یا میزان چربی آن بسیار کم است. |