منو
 صفحه های تصادفی
کارشناس امور انتقال خون
امام کاظم علیه السلام و سخن گفتن به زبان فارسی
Nobelium
کمالات ائمّه اطهار علیهم السلام
روبیس
تاثیر عوامل شخصیتی در واحدهای نظامی
عرنه
فهرست اصطلاحات منطقی
Integer
شهریار پسر دارا
 کاربر Online
538 کاربر online
تاریخچه ی: حلوای خرما

!طرز تهیه






{picture file=img/daneshnameh_up/3/39/halvakhorma.jpg}


آرد را دو بار الک می کنیم و در ((روغن)) تفت می دهیم تارنگ آن مایل به قهوه ای شود . روغن را به ((آرد)) می افزاییم و خوب هم می زنیم. خرما را از هسته جدا می کنیم ، با ((گلاب)) و ((زعفران)) دم کرده به آرد تفت داده شده می افزاییم و با قاشق بزرگی آن را هم می زنیم . بعد از این که مواد کاملاَ با هم مخلوط شد ، ظرف محتوی حلوا از روی حرارت بر می داریم تا حلوا کمی سرد شود (در این مرحله اگر حلوا را ورز بهتر است). از حلوا در ظرف مناسبی می ریزیم و با پودر پسته و پودر بادام تزیین می کنیم.

__نکته1: به جای روغن مایع می توان از 200 گرم کره استفاده کرد.__
__نکته2: این حلوا را می توانید با دست به شکل های مختلف درآورید و بعد در ظرف مناسب بچینید.__


__مواد لازم:__
150 گرم آرد گندم
500 گرم خرما
120 گرم روغن مایع
2 قاشق سوپ خوری گلاب
1 قاشق مربا خوری زعفران دم کرده
1 قاشق سوپ خوری پودر پسته
1 قاشق سوپ خوری پودر بادام


تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 شنبه 30 مهر 1384 [04:20 ]   3   فاطمه عیوضی      جاری 
 یکشنبه 17 مهر 1384 [06:07 ]   2   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 یکشنبه 17 مهر 1384 [05:51 ]   1   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..