منو
 کاربر Online
987 کاربر online
تاریخچه ی: ترایفل

در حال مقایسه نگارشها

نگارش واقعی نگارش:2
img/daneshnameh_up/8/8b/TRAFIL.gif


طرز تهیه


  • در ظرفی آب و شکر ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و قوام بیاید.
  • شکلات را با کره در قابلمه ای می ریزیم و به روش بن ماری آن را ذوب می کنیم.
  • بعد از این که شکلات ها کاملآً ذوب شد، ظرف را از روی حرارت بر می داریم و شربت قوام آمده را به آن اضافه می کنیم.
  • پودر کیک، پودر نارگیل و 50 گرم از پودر قند را به ظرف محتوی شکلات ها می افزاییم و هم می زنیم تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
  • پودر کاکائو را در ظرفی و بقیه ی پودر قند را در ظرف دیگر می ریزیم.
  • از مخلوط شکلات به اندازه ی یک فندق بر می داریم و گلوله هایی از آن درست می کنیم.
  • تعدادی از گلوله ها را در پودر قند و تعدادی دیگر را در پودر کاکائو می غلتانیم، آنها را در ظرف مناسبی می چینیم و در یخچال می گذاریم تا کمی خنک شود.


مواد لازم برای تهیه ی 30 عدد ترایفل

  • 125 گرم شکلات تخته ای قهوه ای خرد شده
  • 1/2 قاشق سوپ خوری کره
  • 2 قاشق سوپ خوری شربت قوام آمده
  • 100 گرم پودر کیک
  • 50 گرم پودر نارگیل
  • 75 گرم پودر قند الک کرده
  • 2 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو

مواد لازم برای تهیه ی شربت
1 لیوان آب
½ لیوان شکر


  • از خرده های اضافی کیک هایی که قبلاً پخته شده است می توان پودر کیک را تهیه کرد.


منبع:

مجله هنر آشپزی


ترایفل
تغذیه در مدرسه
مواد لازم برای تهیه ی 30 عدد ترایفل
125 گرم شکلات تخته ای قهوه ای خرد شده
½ قاشق سوپ خوری کره
2 قاشق سوپ خوری شربت قوام آمده
100 گرم پودر کیک
50 گرم پودر نارگیل
75 گرم پودر قند الک کرده
2 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو

مواد لازم برای تهیه ی شربت:
1 لیوان آب
½ لیوان شکر

img/daneshnameh_up/8/8b/TRAFIL.gif

  • از خرده های اضافی کیک هایی که قبلاً پخته شده است می توان پودر کیک را تهیه کرد.

طرز تهیه:
- در ظرفی آب و شکر ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و قوام بیاید.
- شکلات را با کره در قابلمه ای می ریزیم و به روش بن ماری آن را ذوب می کنیم.
- بعد از این که شکلات ها کاملآً ذوب شد، ظرف را از روی حرارت بر می داریم و شربت قوام آمده را به آن اضافه می کنیم.
- پودر کیک، پودر نارگیل و 50 گرم از پودر قند را به ظرف محتوی شکلات ها می افزاییم و هم می زنیم تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
- پودر کاکائو را در ظرفی و بقیه ی پودر قند را در ظرف دیگر می ریزیم.
- از مخلوط شکلات به اندازه ی یک فندق بر می داریم و گلوله هایی از آن درست می کنیم.
- تعدادی از گلوله ها را در پودر قند و تعدادی دیگر را در پودر کاکائو می غلتانیم، آنها را در ظرف مناسبی می چینیم و در یخچال می گذاریم تا کمی خنک شود.



تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 سه شنبه 19 مهر 1384 [04:59 ]   5   نفیسه ناجی      جاری 
 سه شنبه 19 مهر 1384 [04:35 ]   4   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [06:05 ]   3   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 شنبه 16 مهر 1384 [07:35 ]   2   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 شنبه 16 مهر 1384 [07:25 ]   1   نفیسه ناجی      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..