| از بیسکوییت در کنار غذای اصلی یا برای ((صبحانه)) استفاده می شود. بیسکوییت را با ((ژله)) و ((مربا)) یا با انواع ((سوسیس)) به همراه ((سس)) ((گوشت)) به کار می برند. همچنین از بیسکوییت، همراه با ((پنیر)) و مواد ((پیتزا)) به عنوان مینی پیتزا استفاده می شود. به برخی انواع بیسکوییت، انواع ((ادویه جات))، ((پنیر)) و حتی ((مرغ)) هم اضافه می کنند. | | از بیسکوییت در کنار غذای اصلی یا برای ((صبحانه)) استفاده می شود. بیسکوییت را با ((ژله)) و ((مربا)) یا با انواع ((سوسیس)) به همراه ((سس)) ((گوشت)) به کار می برند. همچنین از بیسکوییت، همراه با ((پنیر)) و مواد ((پیتزا)) به عنوان مینی پیتزا استفاده می شود. به برخی انواع بیسکوییت، انواع ((ادویه جات))، ((پنیر)) و حتی ((مرغ)) هم اضافه می کنند. |
| معمولاًً بیسکوییت را به دو نوع شور و شیرین تهیه می کنند. همچنین سعی می شود که از انواع مواد مغذی در تهیه ی آنها استفاده گردد. بیسکوییت های شیرین را اغلب به عنوان ((اسنک)) میل می کنند که ممکن است دارای ((شکلات))، ((میوه))، ((مربا))، مغز انواع میوه یا ژله باشند. بیسکوییت های شور معمولاً ساده ترند و اغلب همراه با پنیر یا ((سوپ)) در یک وعده ی غذایی مصرف می شوند. | | معمولاًً بیسکوییت را به دو نوع شور و شیرین تهیه می کنند. همچنین سعی می شود که از انواع مواد مغذی در تهیه ی آنها استفاده گردد. بیسکوییت های شیرین را اغلب به عنوان ((اسنک)) میل می کنند که ممکن است دارای ((شکلات))، ((میوه))، ((مربا))، مغز انواع میوه یا ژله باشند. بیسکوییت های شور معمولاً ساده ترند و اغلب همراه با پنیر یا ((سوپ)) در یک وعده ی غذایی مصرف می شوند. |
| از مهمترین انواع بیسکوییت ها می توان به بیسکوییت های کرمدار با طعم های مختلف و بیسکوییت دیجستیو (یا ساقه طلایی) که از ((آرد سبوس دار)) تهیه می شود، اشاره نمود. | | از مهمترین انواع بیسکوییت ها می توان به بیسکوییت های کرمدار با طعم های مختلف و بیسکوییت دیجستیو (یا ساقه طلایی) که از ((آرد سبوس دار)) تهیه می شود، اشاره نمود. |