منو
 صفحه های تصادفی
گروه های فتوت چه جایگاهی در جامعه صفوی داشتند ؟
انتگرال
یوز پلنگ سفید آسیایی
قثم بن عباس
دلایل عقلی اثبات امامت
نذر سنتی اسلامی
آخرین توصیه امام حسین علیه السلام در روز عاشورا
امام سجاد علیه السلام و بیان معارف الهی
تست صفحات
شیوه زندگی امام رضا علیه السلام
 کاربر Online
1014 کاربر online
تاریخچه ی: به








{picture=beh1.gif}

به واقعاً یک میوه نیست و من پیشنهاد می کنم آنرا بصورت تازه از درخت مثل ((سیب)) و ((گلابی)) میل کنید چون این میوه دارای گوشت خشک و کرکی است که طعمی ترش و تقریباً گس دارد. با این حال وقتی به پخته می شود بو و طعمی بسیار خوش دارد. برای کمپوت مناسب است و بصورت ((مربا)) و ((مارمالاد)) نیز کاربردی عالی دارد.
اگر به دنبال به هستید باید به بلزار کشاورزان یا مغازه های مخصوص سبزی مراجعه کنید. به در داخل ((آمریکا)) بیشتراز ((کالیفرنیا)) می آید اما این میوه بصورت جهانی در ((فرانسه)) ، ((یونان)) ، ((آرژانتین)) ، ((نیوزیلند)) و ((ایران)) نیز پرورش می یابد.

!انتخاب و انبار
تا آنجا که می توانید درشت ترین این میوه را انتخاب کنید چون اقتصادی تر و برای استفاده بهتر می باشد. به ممکن است سبز کم رنگ مثل سیب Granny Smith یا مانند یک سیب طلائی زرد باشد.معمولاً به اول فصل سبزتر و به آخر فصل طلائی تر می باشد اما هر دوی آنها آماده طبخ هستند. اگر آنرا خارج از یخچال نگهداری کنید بعد از یک هفته شروع به خراب شدن می کند. پیشنهاد می شود به همانند سیب را در یخچال نگهداری کنید اما برای جلوگیری از فساد آنها را داخل چیزی بپیچانید. این میوه درون یخچال تقریباً به اندازه سیب دوام پیدا می کند.

!آماده سازی
به های عطری کوچکتر دارای پرزهایی روی پوستشان هستند که پس از شستن میوه به راحتی از بین می روند. مانند سیب و گلابی به را نیز می توان پوست کند و هسته آنرا خارج نمود.با این حال بهتر است به را از درازا به دو نیم تقسیم کنیم بعد با قاشق هسته ها را خارج نمائیم چون محل هسته ها در به عمیق تر و گردتر از جای هسته ها در سیب یا گلابی می باشد.
طبخ به موجب بهتر شدن طعم آن می شود.آنها را در شربت با ((ادویه)) هایی نظیر ((هل)) و ((دارچین)) یا با پوست ((لیمو ترش|لیمو)) و ((پرتقال)) بپزید.برای بهتر کردن کمپوتها ((آلو)) یا ((زرد آلو)) خشک به آن اضافه کنید یا همانند سیبها آنها را نیز بپزید اگرچه پای به طعمی اکتسابی دارد.پیشنهاد می کنم مخلوط سیب ، گلابی یا کران بری را برای بهبود طعم به ، به آن اضافه نمایید. برای تهیه مربا یا مارمالادی عالی از آنها به تنهایی استفاده کنید.

__پیشنهاد Tony__
در برخی نقاط جهان دانه های به را خشک می کنند و به همراه مقدار کمی آب می پزند که بعنوان داروی سرفه کاربرد دارد.

!گونه های مختلف

گونه های زیادی به وجود دارد که فقط دوتای آنها قابل توجه است.
__به معطر :__ شکلی بیضی با انتهای مخروطی دارد. پوست آن نرم ، زرد و دارای گوشت سفید است.
__آناناس :__ تاحدی شبیه گلابی برآمده است. پوست آن بعد از رسیدن تبدیل به زرد می گردد. گوشت میوه زرد با طعم خفیفی از آناناس است.




تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 چهارشنبه 05 مهر 1385 [11:29 ]   5   سمیه فارابی اصل      جاری 
 شنبه 24 اردیبهشت 1384 [08:21 ]   4   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 سه شنبه 20 اردیبهشت 1384 [07:07 ]   3   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 سه شنبه 20 اردیبهشت 1384 [06:46 ]   2   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 سه شنبه 20 اردیبهشت 1384 [06:35 ]   1   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..