منو
 صفحه های تصادفی
روی گردانی امام علی علیه السلام از عقیل در جنگ بدر
خرما «داروئی»
ساختمان شیمیایی ویروسها
مخملک
خوشه بندی کهکشان
ترمزهای بادی الکترونیکی ECP
ادبیات در دوران انقلاب
احوال مردم در آخر الزمان
تمشک
بیماری ریزومانیای چغندر قند
 کاربر Online
638 کاربر online
تاریخچه ی: انواع پنیر

تفاوت با نگارش: 1

Lines: 1-97Lines: 1-84
-!پنیر سوئیسی +V{maketoc}
!تعریف
__پنیر__ فرآورده غذایی ای است که از ((شیر «ماده غذایی»|شیر)) بریده شده (ترش شده) حیوانات تهیه می شود. معمولاً در تهیه پنیر از شیر ((گاو)) استفاده می کنند؛ گرچه گاهی شیر ((بز))، ((گوسفند)) یا حتی ((گاومیش)) هم به کار می رود. پنیر در مناطق و کشورهای مختلف به گونه های متفاوتی تهیه شده و نام های جداگانه ای دارد.
رنگ طبیعی پنیر از سفید تا زرد متغیر است. به برخی انواع پنیر هم ((ادویه)) اضافه می کنند که به دلیل ایجاد تنوع در تولید انواع پنیر می باشد.

انواع و طعم های مختلف پنیر به نوع باکتری به کار رفته، میزان ((چربی)) شیر، تنوع در مدت زمان، و نحوه ی عمل آوردن پنیر بستگی دارد. از دیگر عوامل مؤثر می توان به رژیم غذایی حیوانی که شیر آن مورد استفاده قرار گرفته و همچنین نوع ادویه جات اضافه شده به پنیر، اشاره نمود.

!پنیر سوئیسی
   
 به انواع پنیرهایی که اولین بار در کشور سوئیس تهیه شده اند، __پنیر سوئیسی__ اطلاق می شود. این نوع پنیرها شکل خاصی دارند و در وسط قالب این پنیرها سوراخی وجود دارد (البته تمام پنیرهای سوئیسی بدین شکل نمی باشند). به انواع پنیرهایی که اولین بار در کشور سوئیس تهیه شده اند، __پنیر سوئیسی__ اطلاق می شود. این نوع پنیرها شکل خاصی دارند و در وسط قالب این پنیرها سوراخی وجود دارد (البته تمام پنیرهای سوئیسی بدین شکل نمی باشند).
 کشور سوئیس __450__ نوع پنیر مختلف تولید می کند که این پنیرها را به 5 طبقه تقسیم می کنند: کشور سوئیس __450__ نوع پنیر مختلف تولید می کند که این پنیرها را به 5 طبقه تقسیم می کنند:
 # پنیرهای خیلی سفت # پنیرهای خیلی سفت
 # پنیرهای سفت # پنیرهای سفت
 # پنیرهای نیمه سفت # پنیرهای نیمه سفت
 # پنیرهای نیمه نرم # پنیرهای نیمه نرم
 # پنیرهای نرم # پنیرهای نرم
-معمولاً در تهیه 99 درصد از پنیرهای سوئیسی از ((شیر <خوراکی>| شیر)) ((گاو)) استفاده می کنند و برای تهیه یک درصد باقیمانده از شیر ((بز)) یا ((گوسفند)) استفاده می شود. 
-در تهیه یکی از انواع پنیر سوئیسی که سوراخدار است از سه نوع باکتری استفاده می کنند: ''استرپتوکوکوس ترموفیلیس''، ''لاکتوباسیلوس'' و ''پروپیونی باکتر شرمان''. در مرحله آخر تهیه پنیر، ''باکتری شرمانی'' اسید لاکتیکی را که باکتری های دیگر تولید نموده اند مصرف کرده و گاز ((دی اکسید کربن)) آزاد می کند که این گاز تولید حباب هایی می کند که به شکل سوراخ های متعدد در پنیر به چشم می خورند. هنگامی که پنیر را ورقه کنیم، این سوراخ ها کاملاً دیده می شوند. به دلیل وجود این سوراخ ها، صنعت تولید پنیر به این دسته پنیرها لقب ''پنیرهای چشم دار'' داده است. پنیرهای سوئیسی که چنین سوراخ هایی نداشته باشند، به ''پنیرهای کور'' معروفند. +معمولاً در تهیه 99 درصد از پنیرهای سوئیسی از ((شیر «ماده غذایی»|شیر)) ((گاو)) استفاده می کنند و برای تهیه یک درصد باقیمانده از شیر ((بز)) یا ((گوسفند)) استفاده می شود.

در تهیه ی
یکی از انواع پنیر سوئیسی که سوراخ دار است از سه نوع باکتری استفاده می کنند: ''استرپتوکوکوس ترموفیلیس''، ''لاکتوباسیلوس'' و ''پروپیونی باکتر شرمان''. در مرحله آخر تهیه پنیر، ''باکتری شرمانی'' اسید لاکتیکی را که باکتری های دیگر تولید نموده اند مصرف کرده و گاز ((دی اکسید کربن)) آزاد می کند که این گاز تولید حباب هایی می کند که به شکل سوراخ های متعدد در پنیر به چشم می خورند. هنگامی که پنیر را ورقه کنیم، این سوراخ ها کاملاً دیده می شوند. به دلیل وجود این سوراخ ها، صنعت تولید پنیر به این دسته پنیرها لقب ''پنیرهای چشم دار'' داده است. پنیرهای سوئیسی که چنین سوراخ هایی نداشته باشند، به ''پنیرهای کور'' معروفند.
 ! پنیر چدار ! پنیر چدار
 +__پنیر چدار__ نوعی ((پنیر)) زرد رنگ است که اولین بار در کشور انگلستان، در شهر چدار واقع در سامرست (Somerset) تهیه شد. پنیرهای چدار، امروزه در ایرلند، کانادا، آمریکا، زلاند نو و استرالیا هم تهیه می شوند. کیفیت این پنیر بسته به مناطق مختلفی که در آنجا تهیه می شود، بسیار با هم تفاوت دارد.
-__پنیر چدار__ نوعی ((پنیر)) زرد رنگ است که اولین بار درکشور انگلستان، در شهر چدارواقع در سامرست (Somerset) تهیه شد. پنیرهای چدار، امروزه در ایرلند، کانادا، آمریکا، زلاند نو و استرالیا هم تهیه می شوند. کیفیت این پنیر بسته به مناطق مختلفی که در آنجا تهیه می شود، بسیار با هم تفاوت دارد.

چدار همواره معروف ترین پنیر در انگلستان محسوب می شده است. در تهیه ی این نوع پنیر، تکه های جامد موجود در ((شیر <اکی>| شیر)) ترش شده را به قطعات کوچک تر برش می دهند تا آب پنیر موجود در آنها خارج شده و پنیرها روی هم انباشته شوند.
+چدار همواره معروف ترین پنیر در انگلستان محسوب می شده است. در تهیه ی این نوع پنیر، تکه های جامد موجود در ((شیر «مد ذایی»| شیر)) ترش شده را به قطعات کوچک تر برش می دهند تا آب پنیر موجود در آنها خارج شده و پنیرها روی هم انباشته شوند.
 پنیرهای چداری که امروزه تولید می شوند، با پنیرهای چدار قدیمی بسیار تفاوت دارند. اگر قرار باشد که پنیر چدار را به روش سنتی تهیه کنند، باید از ضوابط خاصی پیروی نمایند؛ از جمله از مواد اولیه محلی استفاده شود و درست کردن پنیر در چهار شهر تعیین شده واقع در جنوب شرق انگلستان صورت گیرد. پنیرهای چداری که امروزه تولید می شوند، با پنیرهای چدار قدیمی بسیار تفاوت دارند. اگر قرار باشد که پنیر چدار را به روش سنتی تهیه کنند، باید از ضوابط خاصی پیروی نمایند؛ از جمله از مواد اولیه محلی استفاده شود و درست کردن پنیر در چهار شهر تعیین شده واقع در جنوب شرق انگلستان صورت گیرد.
-همچون دیگر انواع پنیر برای بهتر کردن رنگ این پنیر از رنگ های گیاهی استفاده می شود. رنگ این پنیر را از ''آناتو'' که عصاره ی نوعی گیاه گرمسیری است می گیرند و این ماده، رنگ نارنجی مانندی را به پنیر چدار می دهد. رنگ خاص این نوع پنیر باعث می شود که اگر در جایی نام پنیر را هم رویش ننوشته باشند، افراد صرفاً با دیدن رنگ پنیر، نوع آن را تشخیص دهند. در کشور آمریکا، به برخی انواع پنیر چدار رنگی اضافه نمی کنند و تحت نام ''پنیر چدار سفید'' یا ''پنیر ورمونت'' به فروش می رسانند. ایالت ویسکانزین در آمریکا، بیشترین میزان تولید پنیر چدار را در ایالات متحده آمریکا بر عهده دارد. +همچون دیگر انواع پنیر برای بهتر کردن رنگ این پنیر از رنگ های گیاهی استفاده می شود. رنگ این پنیر را از ''آناتو'' که عصاره ی نوعی گیاه گرمسیری است می گیرند و این ماده، رنگ نارنجی مانندی را به پنیر چدار می دهد. رنگ خاص این نوع پنیر باعث می شود که اگر در جایی نام پنیر را هم رویش ننوشته باشند، افراد صرفاً با دیدن رنگ پنیر، نوع آن را تشخیص دهند. در کشور آمریکا، به برخی انواع پنیر چدار، رنگی اضافه نمی کنند و تحت نام ''پنیر چدار سفید'' یا ''پنیر ورمونت'' به فروش می رسانند. ایالت ویسکانزین در آمریکا، بیشترین میزان تولید پنیر چدار را در ایالات متحده آمریکا بر عهده دارد.
 پنیر چدار با نگهداری طولانی مدت از آن به اصطلاح رسیده تر می شود. هرچه این نوع پنیر را بیشتر بگذارند بماند، طعم و مزه بهتری پیدا می کند.  پنیر چدار با نگهداری طولانی مدت از آن به اصطلاح رسیده تر می شود. هرچه این نوع پنیر را بیشتر بگذارند بماند، طعم و مزه بهتری پیدا می کند.
 ! پنیر فتا ! پنیر فتا
 +__پنیر فتا__، نوعی ((پنیر)) است که داخل ((آب نمک)) قرار می گیرد. تاریخچه تهیه ی آن مربوط به هزاران سال پیش و به کشور یونان برمی گردد. این نوع پنیر را فقط از ((شیر «ماده غذایی»|شیر)) ((بز)) و ((گوسفند)) درست می کنند.
-__پنیر تا__، نوعی ((پنیر)) است که داخل ((آب نمک)) ی گیرد. تاریخچ هیه ی آن مرو به هارن پی ور یوا برمی گدد. این نوع ی را ط ((شیر <واکی>| یر)) ((ز)) ((گوسفن)) س ی ک. +ای نوع پنیر را پس از تهیه، ((نمک)) زده و داخل محلول آب نمک یا خ نیر به مدت سه تا چند ماه نگهداری می . همین که پنیر فتا را از آب نمک بیرون وند به رت ک ی شود. پنی ا سید رن ست و معموا به شکل دایره تهیه می ود و دارای انواع ختفی ز نرم تا یه ف می اشد و میان نمک ن هم ز توس بسیر شر توت است.
-این نوع پنیر را پس از تهیه، ((نمک)) زده و داخل محلول آب نمک یا خود آب پنیر به مدت سه تا چند ماه نگهداری می کنند. همین که پنیر فتا را از آب نمک بیرون آورند به سرعت خشک می شود. پنیر فتا سفید رنگ است و معمولاً به شکل دایره تهیه می شود و دارای انواع مختلفی از نرم تا نیمه سفت می باشد و میزان نمک آن هم از متوسط تا بسیار شور متفاوت است. میزان چربی آن از 30 تا 60 درصد متغیر است؛ اما معمولاً از شیری که تقریباً 45 درصد ((چربی)) دارد، این نوع پنیر را تهیه می کنند. روی پنیرهای فتا را با نوعی پوشش حفاظت کننده می پوشانند. +میزان چربی آن از 30 تا 60 درصد متغیر است؛ اما معمولاً از شیری که تقریباً 45 درصد ((چربی)) دارد، این نوع پنیر را تهیه می کنند. روی پنیرهای فتا را با نوعی پوشش حفاظت کننده می پوشانند.
   
-!تاریخچه
آنچه که ما امروزه تحت نام پنیر فتا می شناسیم، برای یونانیان باستان کاملاً شناخته شده بوده است. حداقل از زمان ''هومر'' این نوع پنیر تهیه می شده است و در کتاب ''ادیسه'' بارها از آن سخن به میان آمده است. افسانه ها حاکی از این است که اولین بار، فردی به نام سیکلپ پلی فیموس ((Cyclop Polyphimos)) بود که پنیر ساخت. او که شیر گوسفند را درون کیف ساخته شده از پوست حیوان حمل می کرد، پس از گذشت چند روز متوجه شد که شیر درون کیف او به ماده جامدی تبدیل شده، مزه ترشی پیدا کرده و می توان این ماده بدست آمده را به همین شکل حفظ کرد.
+!!تاریخچه
آنچه که ما امروزه تحت نام پنیر فتا می شناسیم، برای یونانیان باستان کاملاً شناخته شده بوده است. حداقل از زمان ''هومر'' این نوع پنیر تهیه می شده است و در کتاب ''ادیسه'' بارها از آن سخن به میان آمده است. افسانه ها حاکی از این است که اولین بار، فردی به نام سیکلپ پلی فیموس ((Cyclop Polyphimos)) بود که پنیر را ساخت. او که شیر گوسفند را درون کیف ساخته شده از پوست حیوان حمل می کرد، پس از گذشت چند روز متوجه شد که شیر درون کیف او به ماده جامدی تبدیل شده، مزه ترشی پیدا کرده و می توان این ماده بدست آمده را به همین شکل حفظ کرد.
-نام پنیر فتا، به ((قرن 17)) برمی گردد و برگرفته شده از روشی است که طی آن، پنیر را تکه تکه می کنند و آنها را داخل بشکه قرار می دهند. +نام پنیر فتا، به ((قرن 17)) برمی گردد و گرفته شده از روشی است که طی آن، پنیر را تکه تکه می کنند و آنها را داخل بشکه قرار می دهند.
 ! پنیر خامه ای ! پنیر خامه ای
-
__پنیر خامه ای__ نوعی پنیر نرم سفید است که طعم ملایمی دارد. تفاوتی که این پنیر با پنیر های دیگر دارد این است که پنیر ((خامه| خامه ای)) را نمی گذارند بماند تا به اصطلاح رسیده شود؛ بلکه آن را تازه مصرف می کنند. این نوع پنیر را در تهیه برخی ((دسر| دسرها)) از جمله ((کیک پنیری)) به کار می برند. روی برخی انواع ((نان)) از این پنیر می ریزند و در کنار خوراک ماهی آزاد هم از این پنیر استفاده می کنند.
+__پنیر خامه ای__ نوعی پنیر نرم سفید است که طعم ملایمی دارد. تفاوتی که این پنیر با پنیر های دیگر دارد این است که پنیر ((خامه| خامه ای)) را نمی گذارند بماند تا به اصطلاح رسیده شود؛ بلکه آن را تازه مصرف می کنند. این نوع پنیر را در تهیه برخی ((دسر|دسرها)) از جمله ((کیک پنیری)) به کار می برند. روی برخی انواع ((نان)) از این پنیر می ریزند و در کنار خوراک ماهی آزاد هم از این پنیر استفاده می کنند.
 پنیر خامه ای اولین بار در سال 1872 در ایالات متحده آمریکا تهیه شد؛ زمانی که یک لبنیاتی نوعی پنیر عرضه نمود که در تهیه آن به جز شیر کامل (شیری که چربی آن را اصلاً نگرفته اند)، از خامه هم استفاده شده بود. سپس در سال 1880، یک تولید کننده پنیر اهل نیو یورک، این پنیر را داخل فویل بسته بندی و عرضه کرد. او نام این پنیر را ''پنیر فیلادلفیا'' گذاشت. از آنجا که در تهیه این نوع پنیر از شیر کامل به علاوه خامه استفاده می کنند، میزان چربی این نوع پنیر بالا می باشد. پنیر خامه ای اولین بار در سال 1872 در ایالات متحده آمریکا تهیه شد؛ زمانی که یک لبنیاتی نوعی پنیر عرضه نمود که در تهیه آن به جز شیر کامل (شیری که چربی آن را اصلاً نگرفته اند)، از خامه هم استفاده شده بود. سپس در سال 1880، یک تولید کننده پنیر اهل نیو یورک، این پنیر را داخل فویل بسته بندی و عرضه کرد. او نام این پنیر را ''پنیر فیلادلفیا'' گذاشت. از آنجا که در تهیه این نوع پنیر از شیر کامل به علاوه خامه استفاده می کنند، میزان چربی این نوع پنیر بالا می باشد.
 ! پنیر پارمسان ! پنیر پارمسان
-
__پنیر پارمسان__ نوعی ((پنیر)) سفت است که آن را پخته اند، اما فشرده اش نکرده اند. نام اصلی این پنیر __Parmigiano-Reggiano__ می باشد که پس از بوجود آمدن نواحی پارما (Parma)و رجیوامیلیا ((Reggio Emilia در ایتالیا، پنیری به این نام ایجاد شد. به پنیرهایی که به پنیر تولید شده در این نواحی شبیه باشند، اا در سایر نقاط تهیه شوند، پنیر پارمسان اطلاق می شود.
+__پنیر پارمسان__ نوعی ((پنیر)) سفت است که آن را پخته اند، اما فشرده اش نکرده اند. نام اصلی این پنیر __Parmigiano-Reggiano__ می باشد که پس از بوجود آمدن نواحی پارما (Parma) و رجیوامیلیا (Reggio Emilia) در ایتالیا، پنیری به این نام ایجاد شد. به پنیرهایی که شبیه به پنیر این نواحی باشند، لی در سایر نقاط تهیه شوند، پنیر پارمسان اطلاق می شود.
   
-این نوع پنیررا از شیر تازه ((گاو)) که بلافاصله پس از دوشیدن جمع آوری شده و همچنین مقداری از ((چربی)) موجود در آن را گرفته اند، تهیه می کنند. +این نوع پنیر را از شیر تازه ((گاو)) که بلافاصله پس از دوشیدن جمع آوری شده و همچنین مقداری از ((چربی)) موجود در آن را گرفته اند، تهیه می کنند.
-برای تهیه این پنیر به روش سنتی، خوراک گاوها فقط باید علف و یونجه باشد. برای تهیه مایه پنیر، تنها اجازه دارند که آب پنیر طبیعی را با مایه پنیر تهیه شده از ((گوساله)) مخلوط نمایند. پنیری که به این روش تهیه شود، تا دو سال قابل نگهداری است. تا هر مدتی که از این نوع پنیر نگهداری می کنیم تا به اصطلاح رسیده تر شود، روزانه می توانیم تغییرات حادث شده در آن را (که ناشی از رسیده شدن آن می باشد) مشاهده نماییم. +برای تهیه ی این پنیر به روش سنتی، خوراک گاوها فقط باید علف و یونجه باشد. برای تهیه مایه پنیر، تنها اجازه دارند که آب پنیر طبیعی را با مایه پنیر تهیه شده از ((گوساله)) مخلوط نمایند. پنیری که به این روش تهیه شود، تا دو سال قابل نگهداری است. تا هر مدتی که از این نوع پنیر نگهداری می کنیم که به اصطلاح رسیده تر شود، روزانه می توانیم تغییرات حادث شده در آن را (که ناشی از رسیده شدن آن می باشد) مشاهده نماییم.
 این پنیر جزو کالاهای تجاری محسوب می شود. در کشور ایتالیا ضوابط خاصی برای تهیه پنیر پارمسان وجود دارد. اگر این ضوابط رعایت نشود، پنیر تولید شده را به عنوان غذا به خوک ها می دهند. این پنیر جزو کالاهای تجاری محسوب می شود. در کشور ایتالیا ضوابط خاصی برای تهیه پنیر پارمسان وجود دارد. اگر این ضوابط رعایت نشود، پنیر تولید شده را به عنوان غذا به خوک ها می دهند.
 موارد استفاده از این پنیر زیاد است. می توان رنده شده آن را روی انواع ((پاستا)) ریخت یا تکه های بزرگ از این پنیر را همراه با ((سرکه)) میل نمود. همچنین در تهیه انواع ((سس| سس ها)) از جمله ((سس آلفردو)) و ((سس پستو)) از این پنیر استفاده می شود. موارد استفاده از این پنیر زیاد است. می توان رنده شده آن را روی انواع ((پاستا)) ریخت یا تکه های بزرگ از این پنیر را همراه با ((سرکه)) میل نمود. همچنین در تهیه انواع ((سس| سس ها)) از جمله ((سس آلفردو)) و ((سس پستو)) از این پنیر استفاده می شود.
 ! پنیر موزارلا ! پنیر موزارلا
-
__پنیر موزارلا__، نوعی پنیر تازه ایتالیایی است که از ((شیر <خوراکی>| شیر)) گاومیش آبی (یا در خارج از ایتالیا از شیرگاو) تهیه می شود. نوعی از آن که از شیر ((گاو)) تهیه می شود، در انواع ((پیتزا| پیتزا ها)) یا به همراه ((گوجه فرنگی)) حلقه شده و ((ریحان))، مصرف می شود. همچنین گاهی به تنهایی هم این پنیر را می خورند.
+__پنیر موزارلا__، نوعی پنیر تازه ایتالیایی است که از شیر گاومیش آبی (یا در خارج از ایتالیا از شیرگاو) تهیه می شود. نوعی از آن که از شیر ((گاو)) تهیه می شود، در انواع ((پیتزا| پیتزا ها)) یا به همراه ((گوجه فرنگی)) حلقه شده و ((ریحان))، مصرف می شود. همچنین گاهی به تنهایی هم این پنیر را می خورند.
 پنیر موزارلا در انواع تازه، دودی و نوعی که آبش را تا حدی گرفته اند عرضه می شود. جهت حفظ حالت طبیعی پنیر (البته تنها چند روز) این پنیر را در آب پنیرخودش نگهداری می کنند. پنیر موزارلا در انواع تازه، دودی و نوعی که آبش را تا حدی گرفته اند عرضه می شود. جهت حفظ حالت طبیعی پنیر (البته تنها چند روز) این پنیر را در آب پنیرخودش نگهداری می کنند.
-نام این پنیر از گویش های جنوب ایتالیا گرفته شده است. اصل واژه موزا به معنای بریدن است. اما از آنجا که در هیچکدام از مراحل تهیه این نوع پنیر چیزی را نمی برند، احتمالاً ریشه آن به معانی دیگری بر می گردد. فقط می توان گفت که این دسته پنیرها، پوشش خارجی سفتی ندارند. +نام این پنیر از گویش های جنوب ایتالیا گرفته شده است. اصل واژه موزا به معنای بریدن است. اما از آنجا که در هیچ کدام از مراحل تهیه این نوع پنیر چیزی را نمی برند، احتمالاً ریشه آن به معانی دیگری بر می گردد. فقط می توان گفت که این دسته پنیرها، پوشش خارجی سفتی ندارند.
-قبلاً گفته می شد که اولین بار این پنیرها در عبادتگاه های قرن دوازدهم تولید شدند که راهب های عبادتگاه ها به زیارت کنندگان از این پنیر به همراه ((نان)) می دادند. آن پنیرهای خانگی را از شیر گاومیش و تحت نام ''پنیر نیکوتا'' تهیه می کردند که احتمالاً پنیر موزارلای امروزی یکی از فرورده های این پنیر نیکوتا می باشد. در کتاب های ((آشپزی))، نام پنیر موزارلا برای اولین بار در قرن 16 آمده است. +قبلاً گفته می شد که اولین بار این پنیرها در عبادتگاه های قرن دوازدهم تولید شدند که راهب های عبادتگاه ها به زیارت کنندگان از این پنیر به همراه ((نان)) می دادند. آن پنیرهای خانگی را از شیر گاومیش و تحت نام ''پنیر نیکوتا'' تهیه می کردند که احتمالاً پنیر موزارلای امروزی یکی از فرورده های این پنیر نیکوتا می باشد. در کتاب های ((آشپزی))، نام پنیر موزارلا برای اولین بار در ((قرن 16)) آمده است.
 برای تهیه این پنیر، باید شیر ترش شده را با آب پنیر گرم مخلوط نمود، سپس مواد را با دست کشیده و ورز می دهند تا بافت ترد و لطیفی حاصل شود. در ایتالیا، بوجود آمدن حالت لاستیکی در پنیر کافی نیست و پنیر باید نرم تر باشد. معمولاً این پنیر را به شکل توپی یا گیس بافته در می آورند. برای تهیه این پنیر، باید شیر ترش شده را با آب پنیر گرم مخلوط نمود، سپس مواد را با دست کشیده و ورز می دهند تا بافت ترد و لطیفی حاصل شود. در ایتالیا، بوجود آمدن حالت لاستیکی در پنیر کافی نیست و پنیر باید نرم تر باشد. معمولاً این پنیر را به شکل توپی یا گیس بافته در می آورند.
 ! پنیر محلی ! پنیر محلی
-
__پنیر محلی__ طعم ملایمی دارد. ((آب)) آن کاملاً گرفته شده، اما فشرده اش نکرده اند و هنوز مقداری آب پنیر در آن وجود دارد. در تهیه این نوع پنیر، معمولاً پس از عمل ترش کردن ((شیر <اکی>| شیر))، ماده جامد تشکیل شده را می شویند تا ((پ هاش)) آن را کاهش دهند و به اصطلاح، پنیری با طعم شیرین تهیه نمایند. این پنیر رنگی ندارد و هیچ روشی به منظور نگهداری طولانی مدت از آن به کار نمی برند. انواع مختلفی از پنیر محلی را با توجه به میزان ((چربی)) شیر به کار رفته در تهیه پنیر درست می کنند. برخی انواع آن را هم فشرده می کنند.
+ __پنیر محلی__ طعم ملایمی دارد. ((آب)) آن کاملاً گرفته شده، اما فشرده اش نکرده اند و هنوز مقداری آب پنیر در آن وجود دارد. در تهیه این نوع پنیر، معمولاً پس از عمل ترش کردن ((شیر «مد ذایی»| شیر))، ماده جامد تشکیل شده را می شویند تا ((پ هاش)) آن را کاهش دهند و به اصطلاح، پنیری با طعم شیرین تهیه نمایند. این پنیر رنگی ندارد و هیچ روشی به منظور نگهداری طولانی مدت از آن به کار نمی برند. انواع مختلفی از پنیر محلی را با توجه به میزان ((چربی)) شیر به کار رفته در تهیه پنیر درست می کنند. برخی انواع آن را هم فشرده می کنند.
 ! پنیر پیتزا ! پنیر پیتزا
-
__پنیر پیتزا__ نوع خاصی از پنیر است که در اثر حرارت، روی ((غذا | غذای)) مورد نظر بخصوص ((پیتزا)) ((آب)) می شود؛ در عین حال که حالت کشداری پیدا می کند. معمولاً روی انواع پیتزا از این پنیر می ریزند تا اجزای تشکیل دهنده پیتزا را به هم بچسباند و از ریختن مواد هنگام خوردن، جلوگیری نماید. بعضی ها این پنیر را با پنیر موزارلا اشتباه می گیرند. پنیر پیتزا به گونه ای تهیه شده که خواص پنیر را دارا باشد؛ اما در عین حال خواص و فرایندهایی که باید در تهیه پنیر موزارلا طی شود را ندارد.
+__پنیر پیتزا__ نوع خاصی از پنیر است که در اثر حرارت، روی ((غذا|غذای)) مورد نظر به خصوص ((پیتزا)) ((آب)) می شود؛ در عین حال که حالت کشداری پیدا می کند. معمولاً روی انواع پیتزا از این پنیر می ریزند تا اجزای تشکیل دهنده پیتزا را به هم بچسباند و از ریختن مواد هنگام خوردن، جلوگیری نماید. بعضی ها این پنیر را با پنیر موزارلا اشتباه می گیرند.
 +پنیر پیتزا به گونه ای تهیه شده که خواص پنیر را دارا باشد؛ اما در عین حال خواص و فرآیندهایی که باید در تهیه پنیر موزارلا طی شود را ندارد.
 !همچنین ببینید !همچنین ببینید
 *((پنیر)) *((پنیر))
 *((لبنیات)) *((لبنیات))

تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 سه شنبه 17 آذر 1383 [03:16 ]   4   حمید حسن نیا      جاری 
 دوشنبه 09 آذر 1383 [20:47 ]   3   حمید حسن نیا      v  c  d  s 
 دوشنبه 09 آذر 1383 [20:36 ]   2   حمید حسن نیا      v  c  d  s 
 شنبه 07 آذر 1383 [17:52 ]   1   حمید حسن نیا      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..