تاریخچه ی:
اسنک
تفاوت با نگارش: 2
- | __اسنک__ به غذایی اطلاق می شود که معمولاً به عنوان یکی از وعده های اصلی غذا ( ((صبحانه))، ((نهار))، ((شام <وعده غذایی)) ر نمی شود؛ بلکه غذای ری است که موقتاً ((گرسنگی)) فرد را برطرف می سازد و انرژی مختصری برای انجام کار فراهم می کند. |
+ | V{maketoc} !تعریف __اسنک__ به ((غذا|غذایی)) اطلاق می شود که معمولاً به عنوان یکی از وعده های اصلی غذا (((صبحانه))، ((ناهار))، ((شام «وعده غذایی»|شام))) مر نمی شود؛ بلکه __میان ه ی__ است که موقتاً ((گرسنگی)) فرد را برطرف می سازد و ((انرژی)) مختصری برای انجام کار فراهم می کن؛ در واقع اسنک نوعی غذای مختصر می باشد. |
| + | معمولاً اسنک ها را طوری تهیه می کنند که نسبت به غذاهای طبیعی، مدت زمان نگهداری آنها طولانی تر بوده و زود فاسد نشوند. بنابراین اغلب، ((مواد نگهدارنده))، ((شیرین کننده)) و دیگر مواد افزودنی دلخواه همچون ((شکلات))، ((بادام زمینی)) و انواع اسانس ها را به آنها اضافه می کنند. در طبقه بندی غذاها، غذاهایی که تحت نام اسنک تهیه می شوند در قسمت ((غذاهای فاقد مواد مغذی)) «junk food» قرار می گیرند. این نوع غذاها ارزش غذایی نداشته و در ((تغذیه)) و ((سلامتی)) افراد هم، نقشی ایفا نمی کنند. |
- | مولا اسک ه ر ی تی می کنند که نت به غذاهای یعی، مدت زان نهداری نها ولای ت بوده و اد وند. نباین اغب ((مواد نگهانه))، ((شیرین کنه)) و یگر موا افودنی لواه همچو ((شکلات))، ((ادام مینی)) و انوع اان ها به آها ا ی نن. ر بقه ندی اها ذاهیی ک ت ن نک هی می ود در قسم ((غذاهای فاق واد می «junk food» )) قرار می گیرند. این نو غذاها ارزش غذایی دات و ر ((ی)) و ((سلتی)) د ، ی ایا نی کنند. |
+ | ساه کارات تید کننده انو غذاهای نکی، همچن ارانجات یالات تده ریک، یلیاد دلا نیبان شود. ار و محصولا انکی یار وسیع است و ر شرکتی ع ارد تا هم بیشتری از این اا را به چنگ آرد. به نا آ، تبیغات گتره ی ا ای کرد مشتین ید ی مصوات وجود دار. />غذاهای اک یار بیشتر ا غذاهای مغذی ((میوه)) ((یجات))، ((گشت)) و ((لیات)) بی می وند اغ تبلغات تییونی برای خرید اواع اسنک ا طراحی شده است. |
- | هر ساله، کارخانجات تولید کننده انواع غذاهای اسنکی همچون کارخانجات ایالات متحده آمریکا، میلیاردها دلار نصیبشان می شود. بازار فروش محصولات اسنکی بسیار وسیع است و هر شرکتی سعی دارد تا سهم بیشتری از این بازار را به چنگ آورد. به دنبال آن، تبلیغات گسترده برای راضی کردن مشتریان به خرید این محصولات وجود دارد. غذاهای اسنک بسیار بیشتر از غذاهای مغذی مثل میوه، سبزیجات، گوشت و لبنیات تبلیغ می شوند و اغلب تبلیغات تلویزیونی برای خرید انواع اسنک ها طراحی شده است.
با افزایش نگرانی ها در خصوص ((تغذیه))، ((رژیم غذایی))، ((کنترل وزن)) و ((سلامتی))، برخی افراد سعی می کنند تا غذاهای سالم تر مصرف کنند(همچون مغز انواع میوه، سبزیجات، کیک های برنجی و یا حبوبات). /> />چند نوع اسنک: |
+ | با افزایش نگرانی ها در خصوص ((تغذیه))، ((رژیم غذایی))، ((کنترل وزن)) و ((سلامتی))، برخی افراد سعی می کنند تا غذاهای سالم تری (همچون مغز انواع میوه، سبزیجات، ((کیک| کیک های)) برنجی و یا ((حبوبات))) مصرف ند. |
| + | !چند نوع اسنک |
| *((بادام زمینی)) | | *((بادام زمینی)) |
| *((آب نبات)) | | *((آب نبات)) |
| *((کلوچه)) | | *((کلوچه)) |
| *((بستنی)) | | *((بستنی)) |
- | *((پاپ کورن«ذرت بو داده»)) |
+ | *((پاپ کورن «ذرت بو داده»)) |
| *((چیپس سیب زمینی)) | | *((چیپس سیب زمینی)) |
- | *((نوشیدنی ی اکی)) |
+ | *((نوشیدنی)) />*((کلات)) *و ... !همچنین بینید />*((غذاایی ک سریع آماده می شوند))
|