منو
 کاربر Online
775 کاربر online
تاریخچه ی: استیک

نگارش: 1


استیک، تکه بزرگی از گوشت (معمولاً گوشت گاو) است. البته گاهی به تکه بزرگی از گوشت ماهی آزاد هم استیک می گویند. بر خلاف فیله که برای تهیه آن، گوشت را به موازات بافت ماهیچه برش می زنند، برای تهیه استیک، گوشت را در خلاف جهت بافت ماهیچه برش می دهند. معمولاً استیک ها را کبابی نموده و با انواع سس مصرف می نمایند.

انواع استیک عبارتست از:
ـ استیک دنده
ـ استیک دنده بدون استخوان
ـ استیک گرد
ـ استیک سالیسبری، تهیه شده از گوشت چرخ کرده به همراه پیاز و گاهی قارچ
ـ استیک راسته
ـ استیک مغز ران، نوعی استیک بدون استخوان که به استیک فیله شبیه است.






تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 دوشنبه 18 مهر 1384 [07:03 ]   5   فاطمه عیوضی      جاری 
 شنبه 16 مهر 1384 [12:31 ]   4   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 شنبه 16 مهر 1384 [12:27 ]   3   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 شنبه 29 مرداد 1384 [07:55 ]   2   بابک خسروشاهی      v  c  d  s 
 سه شنبه 10 آذر 1383 [03:04 ]   1   حمید حسن نیا      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..