| __استیک__، تکه بزرگی از ((گوشت)) (معمولاً گوشت گاو) است. البته گاهی به تکه بزرگی از گوشت ((ماهی)) آزاد هم استیک می گویند. بر خلاف ((فیله)) که برای تهیه آن، گوشت را به موازات بافت ماهیچه برش می زنند، برای تهیه استیک، گوشت را در خلاف جهت بافت ماهیچه برش می دهند. معمولاً استیک ها را کبابی نموده و با انواع ((سس)) مصرف می نمایند. | | __استیک__، تکه بزرگی از ((گوشت)) (معمولاً گوشت گاو) است. البته گاهی به تکه بزرگی از گوشت ((ماهی)) آزاد هم استیک می گویند. بر خلاف ((فیله)) که برای تهیه آن، گوشت را به موازات بافت ماهیچه برش می زنند، برای تهیه استیک، گوشت را در خلاف جهت بافت ماهیچه برش می دهند. معمولاً استیک ها را کبابی نموده و با انواع ((سس)) مصرف می نمایند. |
| ـ استیک دنده بدون استخوان | | ـ استیک دنده بدون استخوان |
| ـ استیک سالیسبری، تهیه شده از گوشت چرخ کرده به همراه ((پیاز)) و گاهی ((قارچ)) | | ـ استیک سالیسبری، تهیه شده از گوشت چرخ کرده به همراه ((پیاز)) و گاهی ((قارچ)) |
| ـ استیک مغز ران، نوعی استیک بدون استخوان که به استیک فیله شبیه است. | | ـ استیک مغز ران، نوعی استیک بدون استخوان که به استیک فیله شبیه است. |