منو
 صفحه های تصادفی
نرم یا مدول
قانون گاوس در الکتریسیته
اریتریت
تعیین جنسیت در انسان
انگیزش در ورزش تنیس
Krypton
آشتی یا قهر
خواص فیزیکی الکلها
نام های امام زمان در قرآن - هود : 86
چهار ضلعیهای محاطی
 کاربر Online
580 کاربر online
تاریخچه ی: آوکـــــادو

تفاوت با نگارش: 1

Lines: 1-60Lines: 1-3
-Avocados

Most of us think of the avocado as a vegetable, but the "alligator pear" or "butter pear" as it was known originally, is a fruit. Unlike other fruits, avocados are not terribly sweet, have a creamy texture, and contain quite a bit of fat. The fat they contain is monounsaturated, the type you want for a healthy heart. They are also high in potassium, fiber, folic acid, vitamin
E, as well as other minerals and phytochemicals that contribute to your health.
آوکــــــــادو
بیشتر ما آوکادو را جزو سبزیجات می دانیم اما همانگونه که درآغازشناخته شد جزومیوه ها می باشد.آوکادو برخلاف سایر میوه ها دارای شیرینی شدید نمی باشد و دارای بافتی خامه ای و محتوی کمی چربی است. این چربی از نوع اشباع نشده تک اتمی است که برای سلامتی قلب مفید می باشد. آنها همچنین سرشار از پتاسیم ، فیبر، فولیک اسید، ویتامین
E و سایر مواد معدنی و فتوشیمیایی هستند که برای سلامتی شما موثرهستند.
Avocado trees are tropical to subtropical that with some exception, are best adapted to relatively frost-free areas. Mexico is the largest avocado producing country in the world.
Commercial production in the United States, the world's second-largest producer, is almost entirely limited to Florida and California. There are also small amounts of avocados grown in Texas and Hawaii. The staggered growing seasons of the different varieties in Florida and California means that you can find them almost year round, with prices the lowest during the summer months.
درختان آوکادو متعلق به نواحی استوایی و نیمه استوایی می باشند که با تعدادی استثنا ، در مناطقی که نسبتاً فاقد سرما هستند سازگار می شوند. مکزیک بزرگترین تولید کننده آوکادو درجهان محسوب می شود. تولید تجاری این میوه در آمریکا که دومین تولید کننده عمده این میوه می باشد تقریباً به فلوریدا و کالیفرنیا محدود می شود. همچنین مقادر بسیاری کمی از این میوه در تگزاس و هاوایی تولید می شود. فصول متناوب رویش گونه های مختلف این میوه در فلوریدا و کالیفرنیا باعث شده تا تقریباً در تمام سال این میوه را داشته باشیم و قیمت آن در ماههای تابستان به پایین ترین حد خود می رسد.
Selection & Storage
Most avocados that you find at the market are hard and unripe because they are less likely to bruise and spoil. When an avocado is rock hard, it needs a few days to ripen, but an avocado that yields slightly to gentle pressure, is ripe. If pressing leaves a large dent, the avocado is overripe, but suitable for mashing.

گزینش و نگهداری
بیشتر آوکادویی که شما در بازار می بینید سفت و نرسیده هستند چون احتمال فساد و خرابی آنها کمتر است. زمانیکه آوکادو خیلی سفت است برای رسیدن به چند روز زمان نیاز دارد اما آوکادویی که با کمی فشارفرو رود ، پخته است. اگر فشردن این میوه گودالهای بزرگی در سطح آن ایجاد نماید نشاندهنده پخته بودن بیش از حد میوه است که در این صورت برای پورا مناسب می باشد.
Hard, unripe avocados should be stored at room temperature and usually take three to six days to ripen. Put avocados in a paper bag with an apple, banana, tomato, or pear, all of which give off ethylene gas, which speeds up the ripening process. Never put hard avocados in the refrigerator because they will never ripen. Ripe avocados will keep in the refrigerator for up to one week.
A good avocado will feel heavy for its size, meaning it has a lot of moisture. It should also be unblemished without any breaking of the skin. Hass avocados will turn a dark green or black when ripe, but other varieties such as the Fuerte, Zutano, and Reed, will stay a green color even when ripe.
آوکادوی سفت و نپخته باید دردمای اتاق نگهداری شود و معمولاٌ براس رسیدن به سه تا شش روز زمان نیاز است. آوکادو را به همراه یک عدد سیب ، موز ، گوجه فرنگی یا گلابی داخل پاکت کاغذی بگذارید این میوه ها تولید گاز اتیلن می کنند که فرآیند رسده شدن آوکادو را تسریع می کند.هرگز آوکادو را داخل یخچال نگذارید زیرا با این کار هرگز رسیده نمی شوند. آوکادوی رسیده باید حداکثر مدت یک هفته در یخچال نگهداری شود. آوکادوی خوب درشت است و مقدار زیادی رطوبت دارد است. اگر پوست آن شکسته نشوند خود میوه آسیب نخواهد دید.آوکادوی Hass وقتی می رسد به رنگ سبز تیره یا سیاه تبدیل می شود اما انواع دیگر آوکادو از قبیل Fuerte, Zutano و Reed حتی زمان رسیدن کامل رنگ سیز آنها تغییر نخواهد کرد.
Preparation
To pit an avocado, cut it in half lengthwise until you reach the pit and gently twist the two halves apart to separate them. The safest way to remove the pit is with a spoon. To peel avocados put the halves, face down, and peel off the skin. If the flesh is very soft, scoop it out with a spoon. If the skin is too tough to peel, use a paring knife. Slice as desired. It is recommended that you add cubed or sliced avocado to a dish at the last moment to keep any discoloration to a minimum.

آماده سازی
برای بیرون آوردن هسته آوکادو آنرا به اندازه نصف درازا تا رسیدن به هسته ببرید و به آرامی دونیمه را بپیچانید تا از هم جدا شوند . سریع ترین راه برای بیرون آوردن هسته استفاده از قاشق است. برای کندن پوست آوکادو دونیمه جدا شده را رو به پایین قرار داده سپس پوست آنها را بگیرید.اگر گوشت آن خیلی نرم بود با استفاده از قاشق آنرا بیرون بیاورید. اگر پوست برای کندن خیلی محکم بود از چاقوی آشپزخانه استفاده کنید.آوکادو را هرطور مایلید برش دهید. پیشنهاد می شود آوکادوی حبه شده یا حلقه شده را در آخرین لحظه به غذا اضافه کنید تا کم شدن رنگ آن به حداقل برسد.
Tony's Tip
Once an avocado has been cut, sprinkle it with lemon or lime juice
(actually any citrus juice will work) to keep it from turning color. To keep guacamole from turning brown, add citrus juice to it as well. Another method is to keep air away from the surface of the cut exposed avocado flesh or prepared guacamole by putting plastic wrap directly on the surface of the cut fruit or prepared guacamole before you store it in the refrigerator.

پیشنهاد Tony
زمانیکه
آوکادو را می برید به آن آب لیمو اضافه کنید ( در واقع آب تمامی مرکبات را می توان بکار برد) تا از تغییر رنگ آن جلوگیری شود. برای جلوگیری از قهوه ای شدن رنگ گواکومولی ( خمیر یا سس آوکادو) نیز می توانید به آن آب مرکبات اضافه کنید.روش دیگر، جلوگیری از تماس هوا با گوشت سطح بریده شده می باشد یا با پیچاندن ورقه های پلاستیکی دورگوشت آوکادوبریده شده اقدام به تهیه گواکومولی نمود و یا می توان گواکومولی را قبل از گذاردن میوه در یخچال تهیه کرد.
Tony's Favorite Recipe
Avocado Soup
دستور غذایی مورد علاقه Tony
سوپ آوکادو
Varieties
California and Florida grow several varieties with skins that are bright green to black, some smooth, some pebbly in texture, and range in size from a few ounces to several pounds. The California varieties are considerably higher in fat, and thus creamier and more flavorful than the larger Florida avocados, which contain more moisture, less fat, and thus, less flavor.

گونه های مختلف
در فلوریدا و کالیفرنیا گونه های مختلفی از آوکادو رشد می کند که دارای پوست سبز روشن تا سیاه هستند که بعضی از آنها دارای بافت صاف و بعضی دیگرزبر می باشند و اندازه آنها از چند اونس تا چندین پوند متفاوت است. مقدار چربی گونه های کالیفرنیا به میزان قابل ملاحظه ای بیشتر بوده و بنابراین خامه ای تر و خوش طعم تراز آوکادوهای درشت فلوریدا هستند که محتوی آب ، چربی کمتر و لذا طعم بی مزه تری می باشند.
California Varieties
Bacon avocados are medium sized, oval shaped, and have a smooth, green, thin skin with a yellow-green flesh.
Fuerte avocados have a thin, smooth, dark green skin, a pronounced pear shape with a creamy and pale green flesh, that can weigh up to a pound.
گونه های کالیفرنیا
آوکادوهای Bacon اندازه متوسط دارند شکل آنها بیضی و دارای پوستی نازک ، سبز و نرم و گوشتی سبز- زرد می باشند.
آوکادوهای Fuerte پوستی نازک ، نرم و سبز تیره دارند و شکل آنها شبیه گلابی با گوشتی خامه ای به رنگ سبز روشن می باشد که تا وزن یک پوند دیده می شوند.
Gwen avocados are similar to the Hass in appearance, taste, and texture, but are larger. Its skin remains green when ripe. The green skin is pebbly and thick but pliable with a gold-green and creamy flesh.
آوکادوهایGwen از نظر طعم ، ظاهر و بافت شبیه انواع Hass هستند فقط اندازه آنها بزرگتر است. رنگ پوست آنها در زمان رسیدن نیز سبز باقی می ماند. پوست سبز، زبر و ضخیم است اما گوشتی خامه ای و قابل انعطاف به رنگ سبز – طلائی دارند.

Hass avocados are the most popular of the California varieties, and are the year round avocado. They have a pebbly black skin when ripe, and weigh about a pound. They average in size from medium to large and are oval shaped.
آوکادوهای Hass معروف ترین گونه کالیفرنیا محسوب می شود که در طول سال وجود دارند. پوست آنها در زمان رسیده سیاه و زبر است و یک پوند وزن دارند.شکل آنها بیضی و اندازه آنها از متوسط تا درشت است.
Pinkerton avocados are large sized with long pear shapes, medium thick green skins with slight pebbling, and a flesh that is creamy and pale green.
آوکادوهایPinkerton درشت هستند و شکل آنها مانند گلابی درازاست پوست آنها سبز رنگ با ضخامتی متوسط است که قدری زبر هستند . گوشت آن خامه مانند به رنگ سیز روشن است.
Reed avocados are large and round, have a thick green slightly pebbled skin with a buttery flesh.
آوکادوهای Reed درشت و گرد هستند و دارای پوستی به رنگ سبز تسره و تاحدی زبر می باشند . گوشت این گونه از آوکادو روغنی است.
Zutano avocados are large sized with shiny, yellow-green skin, and pear shaped with a pale green light textured flesh.
آوکادوهای Zutano درشت بوده و پوستی صیقلی به رنگ سبز- طلائی دارند و شکل آنها مانند گلابی است که گوشتی به رنگ سبزکم رنگ و بافت نرم دارا می باشد.
Florida Varieties
Florida -grown cultivars are West Indian or West Indian x Guatemalan hybrids. The most important in commerce are Booth8, Choquette, Hall, Lula, Monroe, Pollock and Simmonds.

گونه های فلوریدا
گونه هایی که در فلوریدا کشت می شوند از انواع غرب هند یا پیوندی Guatemalan و غرب هند هستند. مهمترین آنها از نظر تجاری Booth8 ، Choquette، Hall, Lula, Monroe, Pollock و Simmonds می باشند.
Lula avocados are small to medium sized, with a pear shape that sometimes includes a neck. The skin is almost smooth, and the flesh is pale to a greenish-yellow.
آوکادوهای Lula ریز تا متوسط و شبیه گلابی هستند که گاهی اوقات دارای یک گرده هستند. پوست آنها تقریباً نرم و گوشتی کم رنگ تا زرد مایل به سبز دارند.
+REDIRECT (آوکادو)
 +این صفحه حذف خواهد شد.

تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 چهارشنبه 16 فروردین 1385 [20:41 ]   6   سمیه فارابی اصل      جاری 
 پنج شنبه 10 آذر 1384 [07:42 ]   5   سمیه فارابی اصل      v  c  d  s 
 سه شنبه 20 اردیبهشت 1384 [10:24 ]   4   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 سه شنبه 20 اردیبهشت 1384 [10:15 ]   3   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 سه شنبه 20 اردیبهشت 1384 [09:27 ]   2   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 سه شنبه 20 اردیبهشت 1384 [09:07 ]   1   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..