تاریخچه ی:
آوکادو «داروئی»
تفاوت با نگارش: 4
| V{maketoc} | | V{maketoc} |
| !کلیات گیاه شناسی | | !کلیات گیاه شناسی |
| |
| | | |
| | | | | |
- | {picture file=img/daneshnameh_up/avookadoo.jpg} |
+ | {picture=avookadoo.jpg} |
| | | |
| | | |
| | | | |
|
| ~~006600:آووکادو~~ درختی است که ارتفاع آن به حدود 6 ((متر)) می رسد و درقسمت های گرم ((آمریکا)) و ((برزیل)) و غرب ((هندوستان)) پرورش می یابد . منشاء آووکادو آمریکای جنوبی بوده که از آنجا به نواحی دیگر دنیا راه یافته است . برگهای این درخت ضخیم و سبز و گلهای آن کوچک و سبز رنگ است . ((میوه)) آن مانند گلابی و درای پوستی سخت برنگ سبز تیره و یا سیاه است در حدود 400 نوع مختلف آووکادو وجود دارد که بعضی از آنها درای پوست صاف و سبز رنگ بوده ولی پوست برخی از آنها سیاه و خشن است / مدرکی در دست است که نشان می دهد مایاها و اینکاها از این میوه استفاده می کرده اند . | | ~~006600:آووکادو~~ درختی است که ارتفاع آن به حدود 6 ((متر)) می رسد و درقسمت های گرم ((آمریکا)) و ((برزیل)) و غرب ((هندوستان)) پرورش می یابد . منشاء آووکادو آمریکای جنوبی بوده که از آنجا به نواحی دیگر دنیا راه یافته است . برگهای این درخت ضخیم و سبز و گلهای آن کوچک و سبز رنگ است . ((میوه)) آن مانند گلابی و درای پوستی سخت برنگ سبز تیره و یا سیاه است در حدود 400 نوع مختلف آووکادو وجود دارد که بعضی از آنها درای پوست صاف و سبز رنگ بوده ولی پوست برخی از آنها سیاه و خشن است / مدرکی در دست است که نشان می دهد مایاها و اینکاها از این میوه استفاده می کرده اند . |
| !ترکیبات شیمیایی: | | !ترکیبات شیمیایی: |
| آووکادو چرب است و درای اسیدهای آمینه مختلف مانند سیستین Cystine تریپتوفان Tryptophane و تیروسین Tyrosine می باشد . در تحقیقات جدیدی که انجام شده وجود چند نوع ((آنتی بیوتیک)) در آووکادو ثابت شده است . دانه گیاه درای مقدار کمی ( در حدود 2 درصد ) ((روغن)) است . این روغن غلیظ و سفت و به رنگ زرد مایل به سبز بوده که درای بو و طعمی مطبوع است . روغن دانه آووکادو درای حدود 7 درصد روغن های اشباع شده مانند اسید پالمتیک Palmitic و اسید استئاریک Steraric Acid اسید آراشیدیک Arachidic Acid ، اسید میریستیک Myristic Acid و در حدود 80 درصد روغن های اشباع نشده مانند اسید اولئیک Oleic Acid و اسید لینولئیک Linoleic Acid می باشد . در یکصد گرم آووکادو مواد زیر موجود است : | | آووکادو چرب است و درای اسیدهای آمینه مختلف مانند سیستین Cystine تریپتوفان Tryptophane و تیروسین Tyrosine می باشد . در تحقیقات جدیدی که انجام شده وجود چند نوع ((آنتی بیوتیک)) در آووکادو ثابت شده است . دانه گیاه درای مقدار کمی ( در حدود 2 درصد ) ((روغن)) است . این روغن غلیظ و سفت و به رنگ زرد مایل به سبز بوده که درای بو و طعمی مطبوع است . روغن دانه آووکادو درای حدود 7 درصد روغن های اشباع شده مانند اسید پالمتیک Palmitic و اسید استئاریک Steraric Acid اسید آراشیدیک Arachidic Acid ، اسید میریستیک Myristic Acid و در حدود 80 درصد روغن های اشباع نشده مانند اسید اولئیک Oleic Acid و اسید لینولئیک Linoleic Acid می باشد . در یکصد گرم آووکادو مواد زیر موجود است : |
| |
| | | |
| | | | | |
| آب | | آب |
| | | |
| | | | | |
| 80 گرم | | 80 گرم |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | | | |
| انرژی | | انرژی |
| | | |
| | | | | |
| 150 کالری | | 150 کالری |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | | | |
| پروتئین | | پروتئین |
| | | |
| | | | | |
| 1/8 گرم | | 1/8 گرم |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | | | |
| چربی | | چربی |
| | | |
| | | | | |
| 14 گرم | | 14 گرم |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | | | |
| مواد نشاسته ای | | مواد نشاسته ای |
| | | |
| | | | | |
| 5 گرم | | 5 گرم |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | | | |
| کلسیم | | کلسیم |
| | | |
| | | | | |
| 8 میلی گرم | | 8 میلی گرم |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | | | |
| فسفر | | فسفر |
| | | |
| | | | | |
| 35 میلی گرم | | 35 میلی گرم |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | | | |
| آهن | | آهن |
| | | |
| | | | | |
| 5/0 میلی گرم | | 5/0 میلی گرم |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | | | |
| پتاسیم | | پتاسیم |
| | | |
| | | | | |
| 600 میلی گرم | | 600 میلی گرم |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | | | |
| ویتامین آ | | ویتامین آ |
| | | |
| | | | | |
| 250 واحد | | 250 واحد |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | | | |
| ویتامین ب 1 | | ویتامین ب 1 |
| | | |
| | | | | |
| 0/08 میلی گرم | | 0/08 میلی گرم |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | | | |
| ویتامین ب 2 | | ویتامین ب 2 |
| | | |
| | | | | |
| 0/15 میلی گرم | | 0/15 میلی گرم |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | | | |
| ویتامین ب3 | | ویتامین ب3 |
| | | |
| | | | | |
| 1/4 میلی گرم | | 1/4 میلی گرم |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | | | |
| ویتامین ث | | ویتامین ث |
| | | |
| | | | | |
| 12 میلی گرم | | 12 میلی گرم |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | | | |
| | | | |
|
| !خواص داروئی: | | !خواص داروئی: |
| # جوشانده برگهای آووکادو قاعده آور است . | | # جوشانده برگهای آووکادو قاعده آور است . |
| # آووکادو تقویت کننده ((معده)) است . | | # آووکادو تقویت کننده ((معده)) است . |
| # نفخ و گاز معده را از بین می برد . | | # نفخ و گاز معده را از بین می برد . |
| # برای درمان ((یرقان)) مفید است . | | # برای درمان ((یرقان)) مفید است . |
| # جوشانده برگهای آووکادو اسهال خونی را برطرف می کند . | | # جوشانده برگهای آووکادو اسهال خونی را برطرف می کند . |
| # آووکادو تقویت کننده بدن است . | | # آووکادو تقویت کننده بدن است . |
| # آووکادو رشد بچه ها را جلو می اندازد زیرا درای ((مواد معدنی)) بسیاری است . | | # آووکادو رشد بچه ها را جلو می اندازد زیرا درای ((مواد معدنی)) بسیاری است . |
| # آووکادو ((خون)) ساز است و آنهایی که مبتلا به کم خونی هستند باید از آووکادو استفاده کنند . | | # آووکادو ((خون)) ساز است و آنهایی که مبتلا به کم خونی هستند باید از آووکادو استفاده کنند . |
| # آووکادو بدن را قلیایی کرده و تمیز می کند . | | # آووکادو بدن را قلیایی کرده و تمیز می کند . |
| # چون آووکادو ((شکر)) و مواد ((نشاسته)) ای کمی دارد برای آنهایی که ((بیماری قند)) دارند نیز مناسب است . | | # چون آووکادو ((شکر)) و مواد ((نشاسته)) ای کمی دارد برای آنهایی که ((بیماری قند)) دارند نیز مناسب است . |
| # برای دوره نقاهت به مریض آووکادو بدهید . ضعف عمومی را برطرف می کند . | | # برای دوره نقاهت به مریض آووکادو بدهید . ضعف عمومی را برطرف می کند . |
| # خستگی را برطرف می کند . | | # خستگی را برطرف می کند . |
| # ناراحتی ((روده)) و معده را معالجه می کند . | | # ناراحتی ((روده)) و معده را معالجه می کند . |
| # بیخوابی را درمان می کند زیرا درای تریپتوفان است . اگر به کم خونی دچار هستید حتما با شام خود آووکادو بخورید . | | # بیخوابی را درمان می کند زیرا درای تریپتوفان است . اگر به کم خونی دچار هستید حتما با شام خود آووکادو بخورید . |
| # برای درست کردن سس ((سالاد)) از آووکادو استفاده کنید . | | # برای درست کردن سس ((سالاد)) از آووکادو استفاده کنید . |
| __طرز استفاده:__ روغن آووکادو درای ((ویتامین)) های مختلف مانند P ، C، K ، H ، E، D ، B، A می باشد . بنابراین ارزش غذایی زیادی دارد . | | __طرز استفاده:__ روغن آووکادو درای ((ویتامین)) های مختلف مانند P ، C، K ، H ، E، D ، B، A می باشد . بنابراین ارزش غذایی زیادی دارد . |
| | | |
| #روغن آووکادو ضد ((رماتیسم)) است و اگر مفاصل شما درد می کند آنرا با روغن آووکادو ماساژ دهید . | | #روغن آووکادو ضد ((رماتیسم)) است و اگر مفاصل شما درد می کند آنرا با روغن آووکادو ماساژ دهید . |
| #برای جلوگیری از ریزش مو ، هرشب مقداری از روغن آووکادو را به سر بمالید و صبح بشوئید . | | #برای جلوگیری از ریزش مو ، هرشب مقداری از روغن آووکادو را به سر بمالید و صبح بشوئید . |
| #شوره سر را از بین می برد . | | #شوره سر را از بین می برد . |
| #برای براق شده موها ، بعد از شستشوی سر چند قطره آووکادو را به موها بمالید . | | #برای براق شده موها ، بعد از شستشوی سر چند قطره آووکادو را به موها بمالید . |
| #روغن آووکادو بهترین کرم برای پوست است زیرا به آسانی در پوست نفوذ یم کند و به پوست شادابی می دهد . و بالاخره آووکادو بهترین ماسک برای برطرف کرده چین و چروک های صورت و جلوگیری از پیدایش آن است . برای این منظور آووکادو را پوست کنده و له کنید و بصورت ماسک بر روی صورت و گردن بگذارید و بعد از نیم ساعت بشوئید . | | #روغن آووکادو بهترین کرم برای پوست است زیرا به آسانی در پوست نفوذ یم کند و به پوست شادابی می دهد . و بالاخره آووکادو بهترین ماسک برای برطرف کرده چین و چروک های صورت و جلوگیری از پیدایش آن است . برای این منظور آووکادو را پوست کنده و له کنید و بصورت ماسک بر روی صورت و گردن بگذارید و بعد از نیم ساعت بشوئید . |
| __مضرات :__ مضرات خاصی گفته نشده است . | | __مضرات :__ مضرات خاصی گفته نشده است . |
| + | !همچنین ببینید: |
| + | *((آوکادو)) |