تاریخچه ی:
آلو
صد گرم ((آلو)) 16 گرم((کربوهیدرات))،4/0 گرم((پروتئین))و 65(( کالری))دارد.بعلاوه در صد گرم ((آلو)) 250 واحد ویتامینA، 07/0 میلی گرم ((تیامین))، 04/0 میلی گرم ((ریبوفلاوین))، 6 میلی گرم اسیداسکوربیک،7/0 میلی گرم ((آلفاتو کوفرول))، 2 میلی گرم ((سدیم))، 167 میلیگرم ((پتاسیم))، 13 میلی گرم(( کلسیم))، 13 میلی گرم ((منیزیم))، 4/0 میلی گرم ((آهن))، 1/0 میلی گرم ((مس))، 23 میلی گرم ((فسفر)) و 5 میلی گرم ((گوگرد)) وجود دارد. وجود(( اسید سیتریک))، ((اسید سوکسینیک))، ((اسید سالیسیلیک)) و(( اسید مالیک ))و نیز(( کلسیم))، ((فسفر))،((ویتامین))ی B1,A,B2 نیاسین و ((ویتامین C ))آن را به صورت میوهای با ارزش در آورده که هم میوه تازه و هم خشک آن در رژیم غذایی ضرورت دارد. آلو مدر، ملین و مفید برای مبتلایان به بیماری ((رماتیسم)) و ((نقرس)) است. در واقع آلوی خشک را باید یکی از بهترین داروهای ضد یبوست به شمار آورد که عوارض داروهای ملین و ضد ((یبوست)) را نیز ندارد. خیسانده آلوی خشک به مدت یک شب در آب در رفع یبوست و صفرا بسیار موثر است و علم دفع را منظم میکند. باید توجه داشت که مغز هسته آلو ((اسید سیانیدریک ))دارد و از این رو میتواند خطرناک باشد. همچنین جوانه هایدرخت آلو نیز گلوکوزید مولداسیدسیانیدریک دارد.