منو
 صفحه های تصادفی
تیره علف هفت بند
مشکلات رایج دهان و دندان
غدد درون ریز
تیره خرزهره
اورانینیت
مکانیک لاگرانژی
رشته علوم انتظامی
پاسخ امام سجاد علیه السلام به نامه پادشاه روم
درمان سرطان
مجموعه
 کاربر Online
216 کاربر online
تاریخچه ی: آشپزی

در حال مقایسه نگارشها

نگارش واقعی نگارش:5

آشپزی


آشپزی, عمل آماده سازی غذا برای مصرف می باشد, که در برگیرنده محدوده بزرگی از روشها, ابزار و ترکیب اجزا برای توسعه طعم و یا قابلیت هضم غذا می باشد. لازمه این کار انتخاب, اندازه گیری و ترکیب اجزا با یک روش منظم, همراه با تلاشی برای دسترسی به نتیجه مطلوب می باشد. عوامل محدود کننده موفقیت شامل متغیر بودن مواد اولیه و کیفیت آنها, شرایط محیطی, ابزار و مهارت شخص آشپز می باشد.
تنوع انواع آشپزی در سراسر جهان, بازتابی از ملاحظات بیشمار تغذیه ای, سلیقه ای, کشاورزی, اقتصادی, فرهنگی و مذهبی می باشد.
آشپزی اگرچه نه همیشه ولی غالباً, همراه با اعمال حرارت برای تغییر شیمیائی غذا, برای تغییر طعم, رنگ, بافت, ظاهر, و خواص تغذیه ای آن می باشد. شواهد باستانی از غذای پخته (به دو صورت گیاهی و حیوانی), در زیستگاههای انسانی مربوط به اوائل دوران استفاده از آتش موجود می باشد.

آشپزی مفهومی فراتر از دستور پخت چند غذا دارد . تمام علوم مربوط به تغذیه در حد کارشناسی ،کارشناسی ارشد و دکتری در نهایت به این مبحث باز میگردند.

علیرغم تصور غالب در جامعه ما آشپزی کاری کاملا" علمی است . و نیز در حیطه هنر نیز قرار میگیرد . اما به دلیل وجود آشپزخانه در همه خانه های و نیز کثرت استفاده و محدود بودن مدت استفاده و هر روزی بودن آن نه تنها به عنوان کاری علمی به چشم نمی آید بلکه از دید بسیاری از افراد از حیطه کارهای هنری نیز خارج شده و به عنوان کاری وقت گیر که در عرض نیم ساعت تمام زحمات انسان محو میشود قلمداد میشود .


همچنین ببینید:


آشپزی


آشپزی, عمل آماده سازی غذا برای مصرف می باشد, که در برگیرنده محدوده بزرگی از روشها, ابزار و ترکیب اجزا برای توسعه طعم و یا قابلیت هضم غذا می باشد. لازمه این کار انتخاب, اندازه گیری و ترکیب اجزا با یک روش منظم, همراه با تلاشی برای دسترسی به نتیجه مطلوب می باشد. عوامل محدود کننده موفقیت شامل متغیر بودن مواد اولیه و کیفیت آنها, شرایط محیطی, ابزار و مهارت شخص آشپز می باشد.
تنوع انواع آشپزی در سراسر جهان, بازتابی از ملاحظات بیشمار تغذیه ای, سلیقه ای, کشاورزی, اقتصادی, فرهنگی و مذهبی می باشد.
آشپزی اگرچه نه همیشه ولی غالباً, همراه با اعمال حرارت برای تغییر شیمیائی غذا, برای تغییر طعم, رنگ, بافت, ظاهر, و خواص تغذیه ای آن می باشد. شواهد باستانی از غذای پخته (به دو صورت گیاهی و حیوانی), در زیستگاههای انسانی مربوط به اوائل دوران استفاده از آتش موجود می باشد.

آشپزی مفهومی فراتر از دستور پخت چند غذا دارد . تمام علوم مربوط به تغذیه در حد کارشناسی ،کارشناسی ارشد و دکتری در نهایت به این مبحث باز میگردند.

علیرغم تصور غالب در جامعه ما آشپزی کاری کاملا" علمی است . و نیز در حیطه هنر نیز قرار میگیرد . اما به دلیل وجود آشپزخانه در همه خانه های و نیز کثرت استفاده و محدود بودن مدت استفاده و هر روزی بودن آن نه تنها به عنوان کاری علمی به چشم نمی آید بلکه از دید بسیاری از افراد از حیطه کارهای هنری نیز خارج شده و به عنوان کاری وقت گیر که در عرض نیم ساعت تمام زحمات انسان محو میشود قلمداد میشود .


همچنین ببینید:




تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 چهارشنبه 13 مهر 1384 [13:36 ]   7   بابک خسروشاهی      جاری 
 چهارشنبه 13 مهر 1384 [13:19 ]   6   بابک خسروشاهی      v  c  d  s 
 چهارشنبه 13 مهر 1384 [10:42 ]   5   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 سه شنبه 08 دی 1383 [08:45 ]   4   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 آبان 1383 [10:20 ]   3   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 آبان 1383 [10:19 ]   2   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 دوشنبه 12 مرداد 1383 [19:39 ]   1   عطیه اسلامیه      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..