| آب پرتقال تازه، طعم ترش دلچسبی دارد. حاوی مقادیر زیادی ((ویتامین ث)) (اسید آسکوربیک) می باشد و بنابراین، یکی از منابع خوب این نوع ((ویتامین)) محسوب می شود. برخی تولید کنندگان آب پرتقال به فراورده های خود، ((اسید سیتریک)) یا ((اسید آسکوربیک)) اضافه می کنند؛ در عین حال که دیگر ((مواد مغذی)) از جمله ((کلسیم)) و ((ویتامین د)) هم به منظور افزایش خواص آب پرتقال به آن می افزایند. | | آب پرتقال تازه، طعم ترش دلچسبی دارد. حاوی مقادیر زیادی ((ویتامین ث)) (اسید آسکوربیک) می باشد و بنابراین، یکی از منابع خوب این نوع ((ویتامین)) محسوب می شود. برخی تولید کنندگان آب پرتقال به فراورده های خود، ((اسید سیتریک)) یا ((اسید آسکوربیک)) اضافه می کنند؛ در عین حال که دیگر ((مواد مغذی)) از جمله ((کلسیم)) و ((ویتامین د)) هم به منظور افزایش خواص آب پرتقال به آن می افزایند. |
- | آب پرتقال ((کنسانتره)) منجمد، نوعی فراورده است که تولید کنندگان بزرگ این نوع نوشیدنی در مبادلات کلان، معمولاً از این شکل آب پرتقال استفاده می کنند. زمانیکه به آب پرتقال کنسانتره که از حالت انجماد در آمده، آب اضافه کنند، دوباره به شکل آب پرتقال طبیعی بر می گردد. تقریباً بیشتر آب پرتقال های مصرفی در آمریکا از این نوع هستند. از آنجا که حجم آب پرتقال منجمد کنسانتره با حجم آب پرتقال معمولی تفاوت فاحشی دارد، بنابراین حمل و نقل این نوع آب پرتقال بسیار راحت تر صورت می گیرد و در نتیجه هزینه ها کاهش یافته و این آب پرتقال با قیمت باصرفه تری به مصرف کنندگان عرضه می گردد. |
+ | آب پرتقال ((کنسانتره)) منجمد، نوعی فراورده است که تولید کنندگان بزرگ این نوع نوشیدنی در مبادلات کلان، معمولاً از این شکل آب پرتقال استفاده می کنند. />زمانی که به آب پرتقال کنسانتره که از حالت انجماد در آمده، آب اضافه کنند، دوباره به شکل آب پرتقال طبیعی بر می گردد. />تقریباً بیشتر آب پرتقال های مصرفی در آمریکا از این نوع هستند. از آنجا که حجم آب پرتقال منجمد کنسانتره با حجم آب پرتقال معمولی تفاوت فاحشی دارد، بنابراین حمل و نقل این نوع آب پرتقال بسیار راحت تر صورت می گیرد و در نتیجه هزینه ها کاهش یافته و این آب پرتقال با قیمت باصرفه تری به مصرف کنندگان عرضه می گردد و معمولا در دسترس می باشد. |
- | امروزه در خصوص کیفیت آب پرتقال تازه گرفته شده و آب پرتقال کنسانتره منجمد که با اضافه نمودن ((آب)) به آن، آب پرتقال معمولی ایجاد می کنند اختلافات حقوقی بوجود آمده است. اگرچه تصور می شود که آب پرتقال منجمد کنسانتره، تازگی آب پرتقال طبیعی را ندارد، باید بدانیم که آب پرتقال طبیعی نسبت به این نوع آب پرتقال بدمزه تر است؛ چون مدت زمانی که صرف آب گرفتن، بسته بندی و حمل این آب پرتقال ها برای مصرف نهایی می شود، طعم و مزه آب پرتقال را دچار همان تغییراتی می کند که ممکن است طی عمل منجمد کردن و کنسانتره ایجاد شود. بنابراین بیان اینکه آب پرتقال منجمد کنسانتره طعم و مزه آب پرتقال طبیعی را ندارد، چندان درست نمی باشد. |
+ | !کیفیت امروزه در خصوص کیفیت آب پرتقال تازه گرفته شده و آب پرتقال کنسانتره منجمد که با اضافه نمودن آب به آن، آب پرتقال معمولی ایجاد می کنند اختلافات حقوقی به وجود آمده است. اگر چه تصور می شود که آب پرتقال منجمد کنسانتره، تازگی آب پرتقال طبیعی را ندارد، باید بدانیم که آب پرتقال طبیعی نسبت به این نوع آب پرتقال بدمزه تر است؛ چون مدت زمانی که صرف آب گرفتن، بسته بندی و حمل این آب پرتقال ها برای مصرف نهایی می شود، طعم و مزه آب پرتقال را دچار همان تغییراتی می کند که ممکن است طی عمل منجمد کردن و کنسانتره ایجاد شود. بنابراین بیان این که آب پرتقال منجمد کنسانتره طعم و مزه آب پرتقال طبیعی را ندارد، چندان درست نمی باشد. |