تاریخچه ی:
آب میوه
__آب میوه__، مایعی است که معمولاً در ((گیاهان)) یافت می شود. مثلا ((آب پرتقال))، عصاره ((میوه ))درخت پرتقال می باشد.
آب میوه می تواند به حالت ((کنسانتره| کنسانتره «غلیظ شده»))موجود باشد که برای استفاده، باید به آن ((آب)) اضافه نمود (تا برای نوشیدن مناسب باشد). هر آب میوه ای میزان خلوص مشخصی دارد. در برخی کشورها، آب میوه ها، 100 درصد خالص هستند. آب میوه را نباید با ((نوشیدنی های گازدار)) اشتباه گرفت. این نوشابه ها، آب میوه طبیعی نبوده و تنها اسانس میوه را دارند.