تعریف
زرده تخم مرغ، بخش زرد رنگی است که درون
تخم مرغ جای می گیرد. زرده تخم مرغ جدا از مصرف خوراکی، در تشکیل جنینی که قرار است تبدیل به
جوجه شود نقش مهمی ایفا می کند.
عکس پیدا نشد
زرده تخم مرغ میزان کمی
چربی و
کلسترول دارد، چربی موجود در آن هم بیشتر از نوع
اشباع نشده است که زیاد زیان آور نیست. اما اغلب افرادی که
رژیم غذایی کم کلسترول دارند احساس می کنند که باید به عنوان اولین قدم، تخم مرغ را از رژیم غذایی خود حذف نمایند.
سفیده تخم مرغ بیشتر از
آب تشکیل یافته است. تقریباً هفت هشتم سفیده تخم مرغ را آب و یک هشتم باقیمانده را
پروتئین تشکیل می دهد و معمولاً سفیده بدون کلسترول بوده و چربی هم ندارد یا میزان چربی آن بسیار کم است.
عکس پیدا نشد
همچنین ببینید