| نان های خشک را در کمی ((آب)) خیس می کنیم تا نرم شود. سپس آب اضافی آنها را با دست می گیریم. | | نان های خشک را در کمی ((آب)) خیس می کنیم تا نرم شود. سپس آب اضافی آنها را با دست می گیریم. |
| ((گوشت)) ،((پیاز))،((نان)) های نرم شده ،((جعفری)) ،((نمک)) ،((فلفل)) و ((زیره ی سبز)) رابا هم مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم .(مقدار نان به حدی باشد که چسبندگی گوشت از بین نرود.). | | ((گوشت)) ،((پیاز))،((نان)) های نرم شده ،((جعفری)) ،((نمک)) ،((فلفل)) و ((زیره ی سبز)) رابا هم مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم .(مقدار نان به حدی باشد که چسبندگی گوشت از بین نرود.). |
| از مخلوط مواد به اندازه ی یک گردو بر میداریم و آنها را در دست گرد می کنیم. در ماهی تابه ای ((روغن)) را گرم کرده و دو طرف کوفته ها را در آن سرخ می کنیم. حالا کوفته ها را در ظرفی می چینیم و با ((سیب زمینی)) سرخ شده و ((گوجه فرنگی)) تزیین می کنیم. | | از مخلوط مواد به اندازه ی یک گردو بر میداریم و آنها را در دست گرد می کنیم. در ماهی تابه ای ((روغن)) را گرم کرده و دو طرف کوفته ها را در آن سرخ می کنیم. حالا کوفته ها را در ظرفی می چینیم و با ((سیب زمینی)) سرخ شده و ((گوجه فرنگی)) تزیین می کنیم. |
| __مواد لازم برای 5 نفر:__ | | __مواد لازم برای 5 نفر:__ |
| 1 عدد پیاز متوسط رنده شده | | 1 عدد پیاز متوسط رنده شده |
| 3تا4 قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده | | 3تا4 قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده |
| نمک ،فلفل و زیره ی سبز به مقدار لازم | | نمک ،فلفل و زیره ی سبز به مقدار لازم |
| 2/1 لیوان روغن برای سرخ کردن | | 2/1 لیوان روغن برای سرخ کردن |
| سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی برای تزیین | | سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی برای تزیین |