منو
 صفحه های تصادفی
اندازه گیری شعاع زمین
پروژه کنترل موتور DC توسط سنسور های مادون قرمز
موعظه صبحگاهی امام علی علیه السلام
نظریه الکترونی
اندازه گیری در دنیای نانومتر
علل سرعت علم آموزی در میان مسلمانان
رشته کاردان فنی عمران، پل سازی و ابنیه سازی
استانیت
آیات قرآنی مربوط به امام حسن علیه السلام
فاکتوریل ها
 کاربر Online
704 کاربر online

شاهین

چاپ
علوم طبیعت > زیست شناسی > علوم جانوری > مهره داران


img/daneshnameh_up/7/78/Birds_shahin.jpg

این پرنده با وسعت بالهایشان که 5/1 متر (5پا) می باشد، بزرگترین عضو خانواده شاهین ه است او عمدتا" روی زمینهای سنگلاخی شکار می کند و همیشه بوسیله پرواز در سطح پایین زمین، مثل هواپیمای کوتاه پرواز، به طعمه اش حمله می کند. در قطب شمال منابع غذایی خیلی محدود است. در سالهای بی غذایی، این پرنده با تولید مثل نکردن انرژی خود را ذخیره می کند.

منبع:

  • DK multi media


تعداد بازدید ها: 35727


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..