منو
 صفحه های تصادفی
مراحل ظهور حضرت مهدی عج
عملکرد هدفمند رسول خدا در مساله ولایت علی علیه السلام
رئالیسم
طی سنتز پروتئین زیرواحد های ریبوزوم از هم جدا می شوند
امام صادق علیه السلام و تعبیر کابوس
علی بن ابی حمزه بطائنی
چرایی و چگونگی وقوع انقلاب اسلامی ایران
جنگهای صد ساله
ارزش غذایی
تغییر خواص پیوند فلزی در گروهها و دوره های جدول تناوبی
 کاربر Online
638 کاربر online

سس کاسترد

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه
(cached)



کاسترد

کاسترد نوعی دسر است که از مخلوط نمودن شیر یا خامه با زرده تخم مرغ، آرد ذرت، شکر و دیگر مواد معطر مثل وانیل تهیه می شود. بر حسب اینکه غلظت کاسترد چقدر باشد انواع آنرا دسته بندی می کنند. کاسترد خیلی رقیق را به عنوان سس دسرها به کار می برند و کاستردهای خیلی سفت که مثل بلنک مانژ می باشند، آنقدر سفت هستند که می توان آنها را همچون انواع کیک و پودینگ برش زد.

کاسترد یکی از اجزای مهم دسر در کشورهای انگلستان، فرانسه، اسپانیا، ایتالیا و استرالیا می باشد. کاسترد را معمولاً جزو سس های شیرین دسته بندی می کنند.

طرز تهیه

برای تهیه کاسترد، مواد لازم را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهند. البته می توان کاسترد را داخل فر هم تهیه نمود و یا حتی آنرا بخارپز کرد.

امروزه کاستردهای آماده در سوپر مارکت ها عرضه می شوند. برخی انواع این کاستردها تخم مرغ ندارند.

غذاهایی که در تهیه آنها از کاسترد استفاده می شود:
ـ کرم کارامل
ـ تارت کاسترد
ـ کاسترد یخی
ـ بستنی
ـ ترافل انگلیسی

تمام کاستردها شیرین نیستند. در تهیه برخی انواع سنتی از کاسترد، از مواد نمک دار استفاده نموده و برای مزه دار کردن یکی از این نوع کاستردها، به آن پنیر اضافه می کنند.

همچنین ببینید





تعداد بازدید ها: 16836


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..