منو
 صفحه های تصادفی
نقش شاپور اول و بزرگان ساسانی
بررسی انرژی اتم He
ابیراهی رنگی
القاب و اسامی آمده در قرآن
کیست تیروئید
آنتالپی
نصرت الدین شاه یحیی
اختلال شخصیت اسکیزوتایپال
مشاهده در تحقیق
واکنش گرمازا
 کاربر Online
686 کاربر online

سس قارچ

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه
(cached)

تعریف

سس قارچ نوعی سس است که ماده اصلی آن را سس ولوت تشکیل می دهد. به علاوه از عصاره قارچ و کره هم در تهیه ی این سس استفاده می کنند.

طرز تهیه سس قارچ

دو قاشق مربا خوری عصاره قارچ را داخل ظرفی ریخته و سپس یک فنجان سس ولوت به آن اضاقه نموده و مرتباً بهم بزنید، سس آماده است. تنها قبل از مصرف، به اندازه ی یک اونس کره به سس اضافه نمایید. این سس را می توان با اسانس موسیر یا انواع قارچ تهیه کرد.

همچنین ببینید:




تعداد بازدید ها: 25150


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..