منو
 صفحه های تصادفی
طبقه بندی ژئوشیمیایی عناصر
لیست مقالات گروه ریاضی
NonRandom - mating
آیرودینامیک پرتابه‌ها
باقلا «داروئی»
کنسرو کردن مواد غذایی
انبوه خلق
گستره طیف الکترومغناطیس
سه ویژگی پیامبر - ص - : گواه، بشارتگر، بیم دهنده
انفاق فاطمه علیهاسلام به شیخ فرتوت
 کاربر Online
382 کاربر online

زرده تخم مرغ

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه
(cached)

زرده تخم مرغ، بخش زرد رنگی است که درون تخم مرغ جای می گیرد. زرده تخم مرغ جدا از مصرف خوراکی، در تشکیل جنینی که قرار است تبدیل به جوجه شود نقش مهمی ایفا می کند.

img/daneshnameh_up/9/9b/eggyolk.jpg

زرده تخم مرغ میزان کمی چربی و کلسترول دارد، چربی موجود در آن هم بیشتر از نوع اشباع نشده است که زیاد زیان آور نیست. اما اغلب افرادی که رژیم غذایی کم کلسترول دارند احساس می کنند که باید به عنوان اولین قدم، تخم مرغ را از رژیم غذایی خود حذف نمایند. سفیده تخم مرغ بیشتر از آب تشکیل یافته است. تقریباً هفت هشتم سفیده تخم مرغ را آب و یک هشتم باقیمانده را پروتئین تشکیل می دهد و معمولاً سفیده بدون کلسترول بوده و چربی هم ندارد یا میزان چربی آن بسیار کم است.
img/daneshnameh_up/8/8b/egg_broken_yolk.jpg

همچنین ببینید


تعداد بازدید ها: 46341


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..