منو
 صفحه های تصادفی
هماتیت
برائت جهانی از عقاید الحادی
مشاوره قبل از ازدواج را جدی بگیرید
تنش عضلانی
ICMP
کالیفرنیم
احضار ارواح
ذخیره سازی داده ها
آگاهی ائمه از قرآن
خزانه دار دانش الهی
 کاربر Online
828 کاربر online

زرده تخم مرغ

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه
(cached)

زرده تخم مرغ، بخش زرد رنگی است که درون تخم مرغ جای می گیرد. زرده تخم مرغ جدا از مصرف خوراکی، در تشکیل جنینی که قرار است تبدیل به جوجه شود نقش مهمی ایفا می کند.

img/daneshnameh_up/9/9b/eggyolk.jpg

زرده تخم مرغ میزان کمی چربی و کلسترول دارد، چربی موجود در آن هم بیشتر از نوع اشباع نشده است که زیاد زیان آور نیست. اما اغلب افرادی که رژیم غذایی کم کلسترول دارند احساس می کنند که باید به عنوان اولین قدم، تخم مرغ را از رژیم غذایی خود حذف نمایند. سفیده تخم مرغ بیشتر از آب تشکیل یافته است. تقریباً هفت هشتم سفیده تخم مرغ را آب و یک هشتم باقیمانده را پروتئین تشکیل می دهد و معمولاً سفیده بدون کلسترول بوده و چربی هم ندارد یا میزان چربی آن بسیار کم است.
img/daneshnameh_up/8/8b/egg_broken_yolk.jpg

همچنین ببینید


تعداد بازدید ها: 35734


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..