منو
 صفحه های تصادفی
مسمغان دنباوند
باکتریوفاژها
بند پایان مضر برای انسان
تواضع امام سجاد علیه السلام
دیدن رنگها و فیلترهای رنگی
دستور امام باقر به جابر بن یزید برای اظهار جنون
اراده تکوینی و جبر
حمله‌ قلبی‌
بهداشت دستگاه تنفس
آگاهی خلفای پس از پیامبر اکرم به حقانیت امامان
 کاربر Online
1343 کاربر online

اسانس کاسیا

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > زیست شناسی > علوم گیاهی
(cached)

اسانس کاسیا
Cassia oil


از برگ و جوانه های این درخت Cinnamomum cassia نیز مانند دارچین سیلان، بر اثر تقطیر با بخار آب، اسانسی به نام اسانس کاسیا تهیه می شود. که پس از تصفیه از طریق تقطیر مجدد، به صورت مایعی به رنگ مایل به زرد یا مایل به قهوه ای در می آید. بوی معطر و مخصوص و طعم پوست درخت را می دهد. اگر در مجاورت هوا قرار گیرد، رنگ تیره پیدا می کند و غلظت آن زیاد می شود.اسانس کاسیاه در اسیداستیک گلاسیال و الکل محلول است. وزن مخصوص آن بین 44./1 و 63./1 است از اسانس کاسیا برای معطر ساختن طعم بعضی از اغذیه استفاده به عمل می آید.


تعداد بازدید ها: 11700


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..